2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Oluyor canım düzenli olarak biseyler kullanmak lazım ama bende üşeniyorum çoğu zaman bende badem yağı kullanıyorum ama hergun sürmedim ki ilk kızımdan kalma yanlarda çatlaklarım var zaten hele buda doğdun bereketin daha çatladı göreceğim sonra diyorum aman varsın çatlasın evlat geliyor evlat

Ya aynen sonradan ben de öyle düşündüm. İçimde can taşıyorum, genetik olarak da yatkindim zaten ah vah etmenin bi anlamı yok eşim de üzüldüm diye çok moral vermeye çalıştı yazık, rahatladım

Günaydın kızlar gece iyi uyuyamadim Karnım daki ayrı küçük kızım ayrı sıkıntı yaptı okadar çok isim varki nerden başlasam bilmiyorum hem yapmak istiyorum bi heves geliyor ama 2 sn sonra sanki üzerimde tir geçmişe dönüyorum hevesim kaçıyor hayat enerjim yok

Sabah benimde bişey yapasım yoktu hem virüs sayesinde hiçbirşey den zevk alamıyorum. Eskiden dışarı çıkarken mutlu olurdum şimdi pencereden dışarı bakınca içim sıkılıyor herşey bomboş geliyor. Biraz silkelendim mutfak düzenledim dolaplar almış başını gidiyor ipin ucu kaçmadan yakaladım. Doğum öncesi bireyleri düzene sokmam lazım sonrası Allah büyük iki çocukla hayat nasıl olacak bazen gözüm korkuyor

Vücudun doğum sonrası uykusuzluğa hazirlaniyo ben gece defalarca kalkıyorum ve uykuya doymuş halde biryerden başla cnm değecek

Bende tam tersi sürekli iş yapasim var temizliğe doymuyorum eşim sabah giderken balkonları yıkama diye defalarca söyledi ben yine yıkadım nedense iş yapmak hoşuma gidiyo bu bir aydır ama büyük bir temizlik yapicam ondan gözüm korkuyo yatak odası vestiyer dolaplar hepsini dokucem duvar silicem çok his oluyo kaloruferden koltuk silicem çocuklarım onlarda yardım ediyoda büyük iş bende aralığın son haftası başlarım

Benimde mutfak çok kötü yapış yapış olmuş heryer hatta dün eşime dedim yarın beraber silelim diye ama içimde bi öküz var sanki kalkmak bilmiyor bi sıkıntı var kendi yok

Vücudun doğum sonrası uykusuzluğa hazirlaniyo ben gece defalarca kalkıyorum ve uykuya doymuş halde biryerden başla cnm değecek
Gidip bi kahve yapayim diyorum kendime ona bile içim sikiliyor korona dan dolayi koku kaybi yaşıyorum 10 gün oldu halen gelmedi onada canım Sıkılıyor ya doğuma kadr gelmezse

canım eşin masaj yapabilir mi beline?
eğer masajla geçiyorsa sorun yok ama geçmeyen bir ağrıyla doktorunla bir görüş derim.

Benimde sabahları fena ağrıyor akşama doğru geçiyor. Bu aralar magnezyum ihmal ettim bugün içeyim. Az kaldı dayanalım dahada ağırlaşacağız son ay yaklaşıyor
Kiz bnmkisi orta dedigim genital bölgenin kemik kısmı iste bacaklarımı acamiyom cok agriyo ..
Benmde magnezyumlat bitti yarin doktora gidicem alcam o zaman
Valla simdiden boyle isem son ayı dusunemiyorum

Ben kafamda işleri ayarladım. Aralık ikinci haftası halılar gidecek, halılar gelene kadar perdeler camlar halledilecek. Çekmce içleri bitti hepsini düzenledim yatak odası temizlenip beşik kurulacak. Bütün ev baştan aşağı silinip halılar serilecek. Oda oda yapıyorum yorucu olmuyor. Kaldır indir çek sürükle işleri eşimde olunca kolay oluyor temizlemesi. İşler bitincede çantamı hazırlarım eksikler bitti sayılır. Allahım güç kuvvet versin herşey yoluna girer

Ayy bende iş yapamaya üşeniyorum her akşam gündüz bunu şunu yapacam diyorum ama yaptığım bisey yok annemlere gitmistim yeni geldim valiler orda daha kisliklarimi bile yerlestirmemisim cok işim var cookkkk

Bende ev temizliğini erteledim aralık-2007 ortalarına doğru halılarım temiz yeni sildim sadece duvarlar falan silinecek bide mutfak var tabikisi en onemlisi

Bende ev temizliğini erteledim aralık-2007 ortalarına doğru halılarım temiz yeni sildim sadece duvarlar falan silinecek bide mutfak var tabikisi en onemlisi
Aynen mutfak bittimi gerisi kolay. Ev işi çok nankör işte temiz kalsa anında dağılıyor ve ben düzene çok alışkınım sinir oluyorum düzen bozulunca doğum olacak haliyle bir süre elim değmeyecek şimdiden kendimi rahatlatıyor um dağılacak pislenecek gelende olacak Vs sakin ol diye. Annemde rahatsız elinden ne gelirse yapar fazlasını bekleyemem. Neyse sağlık olsun gerisi önemli değil. Hayırlısıyla kucağımıza alalım da

Amin cnm inşallah çok işimiz var çok gerçekten hamileyken yorucu annemi ocağın birinde getittircem sanırım yanıma şehir dışından yollar yasaklancak diye ödüm kopuyo

Gidip bi kahve yapayim diyorum kendime ona bile içim sikiliyor korona dan dolayi koku kaybi yaşıyorum 10 gün oldu halen gelmedi onada canım Sıkılıyor ya doğuma kadr gelmezse
Pozitifsin geçmiş olsun cnm zencefil çayı iç günde bir bardak ıhlamur çayı şerbet günde bir tane kahve içme cnm zaten son haftalarda hiç iyi değil Allah büyük neler geciyo

Ayy doğum sonrası icin bende endiseliniyom valla gelen gidenler iki çocuk nasil olacak bilemiyorum

Gelir gelir canını sıkma tatlim kocamınsa 10. Günden sonra yavaş yavaş geldi koku tat ondada yoktu

Amin cnm inşallah çok işimiz var çok gerçekten hamileyken yorucu annemi ocağın birinde getittircem sanırım yanıma şehir dışından yollar yasaklancak diye ödüm kopuyo
O korku bizdede var annem ben gelemezsem siz gelin diyor ama valla oda zor düzenimi ararım ben. İnşallah kapanmaz giriş çıkışlar.

ah ah ne kayinvalidemden hayir var nede gorumcemden annemde yurtdisinda calisiyo doguma gelir insallah temizlik gozumde buyuyo bugun bebegin giysilerinin bi kismini yikadim utuledim yerlesdirdim.bazalar duzenlenmeli dolabi indirmem lazim cam pencere perde mutfak dolabi Allahim sen bana guc verr heryeri sifirdan dokup duzenlemem lazim

Anneciğin olsaydı kimseye ihtiyaç duymadın cnm. Kv görümcede şimdi işe yaramayacaksa ne zaman yarayacak. Sende ona göree muamele edersin. Benim kv uzakta görümce yok hoş yakınımda olsaydı bir işime yaramazdı kv. Bazen imreniyorum ne kvler var elli kollu elinden her iş gelen. Allah sana kuvvet versin.. Oda oda yap en önce çok kullanılmayan odalardan başla önce dolap çekmece içleri onları hallet gerisi zaten kolay yaptıkça yapasın gelir son haftalara bırakma daha da apırlaşınca bişey yapamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…