2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
O korku bizdede var annem ben gelemezsem siz gelin diyor ama valla oda zor düzenimi ararım ben. İnşallah kapanmaz giriş çıkışlar.
Benim annemde istersen 40 ı çıkana kadar gel bizde bakalım diyor ama bende gitmem hem eşim olmayacak hem dediğin gibi insanin kendi düzeni başka.

O korku bizdede var annem ben gelemezsem siz gelin diyor ama valla oda zor düzenimi ararım ben. İnşallah kapanmaz giriş çıkışlar.
Aynen insanın kendi evi gibi yok hemde lohusalıkta annem bide erkek kardesimi getirmek istiyor evde yanlız kalıyor kız kardesimin evi var oraya gitmeye cekiniyormus abim cagiriyo evine gitmiyo bize gelmek istiyo annem bir sorun olurmu diye iki kez sordu yok dedim 15 yaşında erkek kardeşim rahat edemem yanında emzircem bilmem ne ecik açık soylesemmi acaba kocaman çocuk bir ay tepemde

Boş ver cnm kimse senin gibi özenli yapamaz ben kendim yapmayı tercih ederim görümcem doğumuna gelmicem dedi annem gelcek dedim zamanında eşimle aramı az açmaya çalışmadı bide temizlik nedir bilmezler eksik olsun yaparsın cnm daha ağır olmadan başla sende bende Aralık başı basliycam son ayda dinlencem sanırım son ay zaten doğum sonrası bebekle uğraş yorucu yıpratıcı

Kuzum geç bile kalmışsın bence son zamanlarda çok yorma kendini sanada bebeğe de yazık

Aynı benim kayinvalide. İşi gücü evde oturup pineklemek. Ben bütün gün çalışıyorum, bacaklarım adam akıllı tutmuyo bile su çatı ağrısı yüzünden. Eve gidince hiç bişey yapamıyorum ama kv umrunda bile değil. Hoş ben de ona göre muamele ediyorum da insan yine de bekliyor. Annem Antalya'da yaşıyor, ay sonu kız kardeşim gelecek. Eşim de çok yardımcı Allah razı olsun. Kadın tutayım diyorum şu vakitte evime kimseyi sokmak istemiyorum. Napayım bilemedim vallahi

bugun basliyim diyorum yatak odasindan bazadan fln Allahimmm sen guc ver ben de kendim soledim gelmesinler dedim annem gelir curcuna oluyo ilk bebegimde gelmis bebegimin emzigi kayinbabamin bardagina sokup cocugun agzina tikamisdi zaten temizlik nedir bilmez etmez nekadar mesafe okadar saygi.yardimci kadin da pandemiden dolayi korkuyorum Allah guc versin de kendimiz yapabilelim insallah

Benim evim soğuk olduğu için ben anneme gidicem ilk ay eşim de gelecek aynı şehirdeyiz zaten ev dubleks bi kata biz yerleşcez ama şimdiden o rahatı bırakıp nasıl eve geri döncez diye düşünüyorum ondan mıdır nedir bizde de temizlik için kimsenin sesi çıkmıyor eşimle yavaş yavaş yapmaya çalışıyoruz gerçekten zor olmaya başladı artık.

canim yine kiz kardesini bekle benim kiz kardesim fln kimse yok gurbetciyim burda k validenin dunya umrunda degil zaten temizlik icin kadin da tutma virusden dolayi korkar olduk is basa dusdu Allah hepimize guc kuvvet saglik sihhat versin insallah altindan kalkalim bukadar isin

Amin canım yavaş yavaş oda oda yapicaz artik mecburen

Evet cnm ya kendin yap bizimkilerde öyle kv kp hep aynilar titizim diye lakap bile takıyorlar bana çokta tin on vermemek lazım bizim çocuğumuz hasta olunca biz sabahliycaz kv değil ben hiç sevmiyorum eşimin ailesini az cektirmediler zamanında yap bitip kapa kapıları oh mis boşver cnm ölmedik daha

Kuzum geç bile kalmışsın bence son zamanlarda çok yorma kendini sanada bebeğe de yazık
aynen ya ama bir şey yapmıyorum ki
geçen kaynım geldi çalışmıyor sağ olsun tüm camlarımı sildi kayınvalidem de perdeleri yıkadı. halıları verdik yıkamaya. salı günü kadına mutfağı temizletip kapıları sildirecekmiş kendi de koltukları yıkayacak ben anca ayak işleri yaparım.

İyi o zaman kuzum bişe kalmaz

Kaynım mı orası cam silen yani

İyi o zaman kuzum bişe kalmaz
bizimkiler biraz titiz. keşke oğlu da öyle olsaydı ahh ahh. ben de titizliği seviyorum ama benim eşim yere kahve dökse çorabıyla sildirir geçer öyle bir tip. en son isyan ettim kayınvalideye kıyamadı. oğluna da bir ton laf etti evi b.ka çevirmişsin diye

Merhabalar ben 25.haftadan beri kullanıyorum şuanda 34.haftadayım
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim.Ben de diyetle kontrol altına alınamayınca 29.haftada başladım 3 haftadır kullanıyorum.Insulin sizde şekerli yiyecekler tüketme ihtiyacı ve ekstra açlık hissi oluşturdu mu acaba?

canım bende gebelikten önce vardı insülin direnci o zamanlar hap olarak kullanıyordum düzenlesin diye. deli gibi tatlı yeme isteği uyandırıyor ama tatlı yediğim an komaya girecek gibi oluyordum.

Bende kisliklarimi çıkardım duzelttim ay bi iş yapınca içim rahatliyo aradan cikti die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…