2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
canım bende gebelikten önce vardı insülin direnci o zamanlar hap olarak kullanıyordum düzenlesin diye. deli gibi tatlı yeme isteği uyandırıyor ama tatlı yediğim an komaya girecek gibi oluyordum.
Hmm demek ki tesadüf değil.Burdan bir arkadaşım söyledi insulin yüzünden tatlı yeme isteğin var diye ama herkes benim gibi mi anlamak istedim.Gercekten çok zorluyor beni hayatımda yemedigim tatlıları canım istiyor nerdeyse küp şeker yiyecek hale geldim.Tabi bastırıyorum ama açlık ve şeker istediği cidden zorluyor

kesinlikle bastırmalısın çünkü sonrası daha kötü oluyor. ben dayanamayıp bir paket biskrem yemiştim bir kere kahveyle. acilde zor kendime geldim.
normalde canı tatlı isteyen biri değilimdir. çaya bile şeker atmam. ama o ilacı içerken çok kötü oluyordum. nedeni ne bilmiyorum.

Annesinin yanında olmak istiyor belliki. Belki fazla kalmaz abisine falan gider bir süre

Ya şeker yükselince ya da düşünce ben de ölecek gibi oluyorum çarpıntı başlıyor.Umarim dogumdan sonra basima dert olmaz devam etmez bir an önce kurtulurum şu şeker belasindan

Benim de bu haftasonu annemle babam kızkardeşlerimi getirdi bize. Annemler çalıştığı için dönmek zorunda kaldı; ama gitmeden yine mutfaktır banyodur temizledi sağolsun. Şimdi kardeşlerim de inşallah bir müddet kalıp yardımcı olacaklar bana. Valla çok iyi oldu evde de yalnız başıma sıkılıyordum eve can geldi resmen.

Normal kıyafet giymeyi özledim bende çeşit çeşit. İnşallah doğumla kilolar da gider gelmez. Emzirirken iştah çok açılıyor onu nasıl baskılayacağım bende bunu düşünüyorum
Daha da mı açılıyor
Bundan fazlasını düşünemiyorum. Midemin kazınmasından uyuyamıyorum şuan bu az açılmış haliyse yandım

Normal kıyafet giymeyi özledim bende çeşit çeşit. İnşallah doğumla kilolar da gider gelmez. Emzirirken iştah çok açılıyor onu nasıl baskılayacağım bende bunu düşünüyorum

Daha da mı açılıyor
Bundan fazlasını düşünemiyorum. Midemin kazınmasından uyuyamıyorum şuan bu az açılmış haliyse yandım

Ama bi yandan da emzircez sonuçta yakarız heralde yani inşallah

Ayy Allah sabır versin benimki Allahtan öyle değil

Ayy cnm kıyamam sana biraz daha sabır inşallah az kaldı

Ya benim de sağ kaburgam acayip batıyordu gece falan elimle ovuyorum orayı bizim de öyle mi acaba
Muhtemelen canım çünkü bazen itikliyor hissediyorum çoğunlukla sağ kaburgam ve sırtımda da sağ tarafım çok ağrıyor. Bazen sağa toplanıyor top gibi. Sağa takıntılı bizim kız

Kızlar dün başka doktora gittim çok şükür sorun yoktu bu doktorum kan testiniz yapıldı mı dedi tam kan sayımı yani ben de yok dedi onu yaptıralım dedi sizden böle bi test istendi mi

Aynı şekilde diyet ile kontrol altına alınamadı ilk ölçümde 245 çıkmıştı ben şekeri öğrenmeden inanılmaz şeker isteği oluşmuştu insulinden sonra baskılandı fakat kendimi kastığımda stres yaptığımı farkettim o yüzden küçük parçalar halinde tuketiyorum diyete hala devam ediyorum toplamda 7 kilo aldim bebişim 32.haftada 1750 gramdi bebek biraz geriden geliyordu sekerlilerin aksine kilosu düşük sizde durumlar nasıl inşallah doğumdan sonra atlatırız bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…