- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- 133
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #20.581
İnsülin sekeri düşürdüğü için normal maalesef... Şekerini ölçüp çok sekerli yememeye çalış...az kaldı dayanicaz şeker belasinaHmm demek ki tesadüf değil.Burdan bir arkadaşım söyledi insulin yüzünden tatlı yeme isteğin var diye ama herkes benim gibi mi anlamak istedim.Gercekten çok zorluyor beni hayatımda yemedigim tatlıları canım istiyor nerdeyse küp şeker yiyecek hale geldim.Tabi bastırıyorum ama açlık ve şeker istediği cidden zorluyor
Aynen benim de..Ben toplam 4 kg almış oldum.Biraz aldim biraz verdim derken...Ama zaten 80 le baslamistim.Bebek te önce gününde gidiyordu birkaç haftadır irilik olmaya başladı.2 haftada 800 gr aldi.31+0 da 2000 cıktı.Kafa çapı 33+5 le uyumlu,karın çevresi ve uyluk kemigi de 1 hafta öndeydi..Doktor irilik sınırında şu an siniri geçmedi dedi.Ben meyve ile baskilamaya çalışıyorum.Aynı şekilde diyet ile kontrol altına alınamadı ilk ölçümde 245 çıkmıştı ben şekeri öğrenmeden inanılmaz şeker isteği oluşmuştu insulinden sonra baskılandı fakat kendimi kastığımda stres yaptığımı farkettim o yüzden küçük parçalar halinde tuketiyorum diyete hala devam ediyorum toplamda 7 kilo aldim bebişim 32.haftada 1750 gramdi bebek biraz geriden geliyordu sekerlilerin aksine kilosu düşük sizde durumlar nasıl inşallah doğumdan sonra atlatırız bu süreci
Benim 26.ve 30.haftadaki randevularımda yapıldı kan testi.Kızlar dün başka doktora gittim çok şükür sorun yoktu bu doktorum kan testiniz yapıldı mı dedi tam kan sayımı yani ben de yok dedi onu yaptıralım dedi sizden böle bi test istendi mi
Tamam canım ben de şaşırdım birden diyince doktorBenim 26.ve 30.haftadaki randevularımda yapıldı kan testi.
Gebelik sürecinde şeker ile uğraşmak gerçekten çok zorlayıcı enerji almak istiyorsun ama şeker yiyemiyorsun ailem insulin kullandığı için az çok biliyordum ama bu kadar zorlayacağını tahmin bile edemezdimAynen benim de..Ben toplam 4 kg almış oldum.Biraz aldim biraz verdim derken...Ama zaten 80 le baslamistim.Bebek te önce gününde gidiyordu birkaç haftadır irilik olmaya başladı.2 haftada 800 gr aldi.31+0 da 2000 cıktı.Kafa çapı 33+5 le uyumlu,karın çevresi ve uyluk kemigi de 1 hafta öndeydi..Doktor irilik sınırında şu an siniri geçmedi dedi.Ben meyve ile baskilamaya çalışıyorum.
Biz de yaşadık kanama hastanede yattım hatta elhamdulillah bu ara iyiyizGebeliğimin başlangıcında biraz daha aktiftim grupta. kanama yaşamıştım ilk üç ay daha sonrasında ara ara takip ettim ama aktif olamadım yogunluktan. kanama yasayan arkadaşlar vardı durumları nasıl acaba inşallah sağlıklıdır bebisler
Ben sling aldım. Evde olsa bile bebeğin duröadığı zamanlarsa iş yaparken yemek yaparken kullanmış arkadaşlarım memnun kalmışlar ben de aldım o yüzden inşallah iyi olur.Kızlar bu arada kanguru yada sling alanınız var mı ben çok kararsız kaldım malum bebişler kış ayında gelecek hep pusette taşınacaklar sling 13 kg kadar kanguru 15 kg kadar taşınıyormuş e pandemi var kışın da evdeyiz alsam kullanmamaktan boşa almaktan korkuyorum
Maşallah canım benim kv olsa asla oğluna laf söyletmez yine iyi kızıyor oğlunabizimkiler biraz titiz. keşke oğlu da öyle olsaydı ahh ahh. ben de titizliği seviyorum ama benim eşim yere kahve dökse çorabıyla sildirir geçer öyle bir tip. en son isyan ettim kayınvalideye kıyamadı. oğluna da bir ton laf etti evi b.ka çevirmişsin diye
Ben de neko wrap sling aldım. Bir de ablam baba sling verdi bunlar yeter diye süşünüyorum.Ben sling aldım. Evde olsa bile bebeğin duröadığı zamanlarsa iş yaparken yemek yaparken kullanmış arkadaşlarım memnun kalmışlar ben de aldım o yüzden inşallah iyi olur.
Amiiinnn inşallahhh
Evet ben de duydum evde kullananları ben de ebebektekini almayı düşünüyorum bel destekli olan doğsun da olmadı onu alırımBen sling aldım. Evde olsa bile bebeğin duröadığı zamanlarsa iş yaparken yemek yaparken kullanmış arkadaşlarım memnun kalmışlar ben de aldım o yüzden inşallah iyi olur.
Baba slingi ilk defa duydumBen de neko wrap sling aldım. Bir de ablam baba sling verdi bunlar yeter diye süşünüyorum.
Ahhh kuzum benim ya mide yanması için rennie çiğneme tableti kullan bana çok iyi geldi bir de saat 10’dan sonra falan bişe yeme hele de baharatlı tuzlu yanmayı arttırıyo hamileliğin son ayları maalesef zor geçiyoKizlar bu sabah hüngür hüngür ağladım. Gece uyku tutmadı bebek hareketi ve mide yanmasindan. Eşim akşamları işten gelince spora gidiyor ben 2 aydır evde 4yasinda kizimlayim virüsten dolayı hicbiyere gidemiyorum. Kayınvalidem dün aradı annen doğuma gelcek dimi diyor annem çok uzak ilkinde geldim bu sefer de kaynanam gelsin dedi üstü kapalı. Eşimde ses çıkarmıyor annesine. Virüsü bahane edip kimse gelip gitmediği gibi aramiyorda. Herkes temizlik yaptırmış kv sine. Bugün patladim artık eşime annen gelmek istemiyor heralde diye öyle bişey demedi diye savundu. Ama ben hisettim. Çok bunaldım kuruntular yapıyorum depresif bir haldeyim. Çocuk doğunca nasıl iki çocuğa bakicam herşey beni çok korkutuyor...
Anlasınlar istiyorum açıkça söylemeden. Korona var şeker hastasıyım diyor ama pazara gezmeye gidiyor. Eşim söylerse gelir anca. Bakıcı tutalım yapamazsan diyor eşim annesine laf söylememek için. Ben napicam yabancı kadınla evde. Bu sıralarda eşimin huyu çok değişti anlam veremiyorum taniyamiyorum. İlgisiz davranıyor yada bana öyle geliyor. Oluruna bırak takma kafana diyi ben belirsizlik olunca deliriyorum.gecede yatakta dönüyorum diye uykusu kaciyormus başka odada yatıyorAhhh kuzum benim ya mide yanması için rennie çiğneme tableti kullan bana çok iyi geldi bir de saat 10’dan sonra falan bişe yeme hele de baharatlı tuzlu yanmayı arttırıyo hamileliğin son ayları maalesef zor geçiyoevde 4 yaşında çocuk varsa kimse kusura bakmasın gelip bakacaklar seni o halde bırakamazlar zaten 2. Çocukta en zor şey ilk çocuğun ruh halleri ona bakan biri olsa sen zaten emzir yatır yapıp yeni doğan bebeğinle ilgilenirsin sen sakın tavır yapma açık açık ben zorlanırım gelin de
Ben de ilk 15 haftada ciddi kanamalar sebebiyle 2 defa hastanede yatmıştım canım. Şimdi iyiyiz çok şükür. Çok korkunç günlerdi, travması uzun süre kaldı. Her lavaboya girişte korka korka girmiştim. Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin hepimizeGebeliğimin başlangıcında biraz daha aktiftim grupta. kanama yaşamıştım ilk üç ay daha sonrasında ara ara takip ettim ama aktif olamadım yogunluktan. kanama yasayan arkadaşlar vardı durumları nasıl acaba inşallah sağlıklıdır bebisler
Anlasınlar istiyorum açıkça söylemeden. Korona var şeker hastasıyım diyor ama pazara gezmeye gidiyor. Eşim söylerse gelir anca. Bakıcı tutalım yapamazsan diyor eşim annesine laf söylememek için. Ben napicam yabancı kadınla evde. Bu sıralarda eşimin huyu çok değişti anlam veremiyorum taniyamiyorum. İlgisiz davranıyor yada bana öyle geliyor. Oluruna bırak takma kafana diyi ben belirsizlik olunca deliriyorum.gecede yatakta dönüyorum diye uykusu kaciyormus başka odada yatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?