2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Senin durumun nasıl canım ? Benim de bugün randevularım var

biz kapı süs dağıtılcakları taç ve terlikleri kendimiz yaptık hepsi bir örnek parayla bende almadım ama pijamalarım falan bnm de dantelli değil düz penye yok ya niye pişman olasın sadelik en güzeli, telikleri de bimden 20₺ ye aldım eğer makrome bilen birileri varsa sizde yapablirsniz fikir olsun foto ekledm :)

Eklentiler

• 7DA35345-335C-44F2-8F9E-34BECE030EFE.webp
    74,4 KB · Görüntüleme: 71
ben sling aldım dışrı çıkamıcaz ama bağlarım işlerimi hallederim evde die düşndüm sling doğduğundan itibaren kullanılıyor kanguruda görümcem verdi

Kizlar çok saolun valla teselli oldunuz. Benim gibi kendi kendine yetmeye çalışanlar varmış. Demekki kv den çok beklenti içine girmemek lazım yoksa üzülüyoruz. Bakıcı işine bende olumlu bakmaya başladım en azından 3 ay yatılı bir bakıcı bakmayı düşünüyorum. Benim sagligimdan daha önemli değil sonuçta 10 senedir çalışıyorum okadarini kendim için yapabilirim sanırım. Bizim buralarda Özbek bakicilar çok deneyen varmı acaba

Benim Istanbul da bir arkadaşım Özbek lere çok bulaşma demişti.Onun engelli kizi var birkaç kez calismis olmamis.Tabi ki genelleme yapmak doğru olmaz..Ben Antalya da yaşıyorum şimdiye kadar yabanci bakıcım olmadı ama olursa Türkmen ya da Gürcü bayanları tercih ederdim sanırım.Bizim kültürümüze daha yakınlar

İyi günler kızlar.Bugün randevum vardı.Gittim oğluş 1830 grem olmuş.Gelişimi iyi dedi karın çevresi geriden geliyo çok az ama bi sıkıntı değil tosuncuk bi bebek değilde normal bi bebek doğurursun dedi.Zaten ilk oğlumda normal bi kiloda doğmuştu yanii.Daha sonra plesantayı sordum aşağıda dedi.Dedimki doktor bey ben geçen hafta başka bi doktora daha gittim o doktor plesantanın yukarıda olduğunu söyledi falan doğumdan sonra kanaman fazla olur demedi dedim.Daha sonra dediki bunu bazen görmeyebilirler dedi.Bana diyosan illaki ben normal istiyorum normal doğum yaptırabilirim sana dedi ama plesanta rahime yakın olduğu için baya zorlanabilirsin ve bu yüzden kanaman olur doğumdan sonra dedi.Aklına takılan olursa şuan heycandan unuttuğun bana mesaj at lütfen dedi.Kafam Allah bullak oldu iyice kızlar ben şimdi be yapayım.Eşimde dioki en son çare 3.cü bir doktora gitsen bakalım o ne dicek ona göre karar verelim doktora dio

Kızlar dün başka doktora gittim çok şükür sorun yoktu bu doktorum kan testiniz yapıldı mı dedi tam kan sayımı yani ben de yok dedi onu yaptıralım dedi sizden böle bi test istendi mi
Evet canım istendi detaylı kan testime bakıldı tam kan sayımı vs. Yapılması iyi bence de yapılsın

Kızlar şimdi kontrolden cıktım 32+1 43 cm 2094gr artık kontroller 2 haftaya düştü 35de nstye bağlıcağını söyledi doktorum
Ben nst ye son 2 kontroldür giriyorum rahim kısalmam olduğu için. Ama şükür sıkıntı çıkmıyor. Ama artık sona az kaldı

Eline sağlık valla cok güzel yapmışsın. benim de hep sade pijamalar felan. Dün de süslendim püslendim hamile dış cekimi yaptık , eşim çekti hep tabi düşük bütçeli dış çekim oldu. Valla hic para harcayasim yok ya ,çok lazım olacak sonra

Canım benim 31+3 te 1.950 kilo çıktı . Kilosu bi tık önde dedi. Şekerden mi dedim yok canım şekerden bu kadar az fark olmaz dedi, normal dedi kiloya. O yüzden seninki de normal geldi bana

Canım ben sling alcm . İlla kullanırsın sen de bence 13 kg ya kadar lazım olur diye düşünüyorum

Kızlar sekiz yıl aradan sonra hamileliğe dair her anımı unuttum kasilmalarim oluyo bir ara dogurcam sandım sık sık bir kaç defa sancı geldi biraz yurusem alttan çok baskı var çıkacak sanki bide benim alttan içeride olan bir et parçası sarktı ikinci gebeligimde de olmuştu doğumdan sonra içeri toparlanıp girmez rahatsız ederse amaliyat demişti onun için gitmedim birşey yapilmiyo çünkü oda çok zor veriyo bana ağrı oluyo bazen çok fazla sizde ağrılar varmı gelip giden sancı idrara baskı

1
3. Bir Dr da seçenek tabi. O da bambaşka bişey söylerse daha çok kafan karışmazmı. Bu ikilemlede zaman geçmez. Drun alanında tecrübeliyse ve güveniyorsan dediği şekilde yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…