2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
babyjörn aldım, oturak olarak da kullanılıyor 3 yaşa kadar kullanım yazıyor, oyuncaklı bişey değil ama annemlere giderken çok rahat yanımda taşıyabileceğim bi ürün, bide ilk altı ay 2 saat falan diolar max içinde durma süresine

Kızlar saçını boyatan var mı ya. Benim saçlarım cok kötü oldu. Yarısi baska renk yarısı başka. Zararı olur mu artık bebeğe
ben gecen gun sordum kizdi dr bana bebek senin yuzunden kimyasal almak zorunda mi hayir boyatamazsin dedi

Hadi ya. E bir sürü foto felan çekinirim hastanede ve şuan acayip kötü, bakımsız duruyor sen vazgeçtin mi boyatmaktan
benim altlar sari ustler kendi sacim kumral cok kotu gorunuyor ama yapacak bisey yok boyatmicam doguma kadar. Aslinda masa yapinca o kadar kotu durmuyor yine

0

Kizlar doktordan geldim... Ufak kasılmaların çıktı doktor ekstra ilaç başladı..m üç dört hafta bekletelim bebeği dedi... Dinlenme verdi... Hayrolsun insallah
Cnm çok gecmis olsun. Kasılma nasil oluyor sen hissetin mi? İlac ne verdi dr?

Ay bide başında dikilirler emzirirken gelde çıldırma benim kv sagarken bile başımda dikilirdi ne kadar çıkıyor diye.ayy yok valla kimsenin olmaması daha iyi
Sakin yaninizda biri varken emzirmeyin. Cok ozel bir an...kiminin de istemese bile nazari değer...insallah doya doya emziririz hepimiz sütümüz bol olur

Günaydın kızlar. Ben zaten çok zor yürüyorum da, şimdi de yürürken bacaklarımı aça aça yürümeye başladım penguen gibi. Bunun sebebi ne olabilir ki extra bi baskı hissetmiyorum ama otomatik olarak böyle yürüyorum sanki

Ben ilk ayağa kalktığımda öyle yürüyorum sonra düzeliyor. Normal yani. Sebebi karnımız büyük haliyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…