- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #20.641
Ilk oglumda mustela aldim okadar para verdim her sabah her aksam surdum esim masaj yapa yapa suruyodu hatta uzuluyorum diye ama sonuc harita gibi bir karin bu is tamamen genetik yapiyla alakali bunda hicbursey surmedim cunki karnimda catlicak baska yer kalmadi zatende yeni catlak yok yeterince var zaten bosver cnm hic takilcak bisi degil kilo verince kuculuyorlar sadece okadar goze batmuyor ilerde karnin cok bollasirsa bi estetikle toparlativerirsin oldu bitti bende dusunuyorum cunki bebis dogunca catlaklar aklina bile gelmiyorYa aynen sonradan ben de öyle düşündüm. İçimde can taşıyorum, genetik olarak da yatkindim zaten ah vah etmenin bi anlamı yokeşim de üzüldüm diye çok moral vermeye çalıştı yazık, rahatladım
Cumaya randevu aldım canım şimdilik iyi gibi duruyor ama mantar enfeksiyonu olduğum için o zorluyorSenin durumun nasıl canım ? Benim de bugün randevularım var
Bende ayni durumdayim kayinvalidem var ama oteki toruna bakiyor bakmasada cagirmassan gelip gitmez bende kimswye gel temizligimi yap demem annemde baska sehirde ne yapim her hafta pazar bi odayi yapiyoruz esimle cok agirlastim esim cekip itiyo ben siliyorum esime tarif ediyorum bisiler yapiyo ne yapalim iyki esim var iyki o diyorum o olmasa hicbisi yapamam doguma kadar bitiririz insallah kimseye muhtac kalmadanAnneciğin olsaydı kimseye ihtiyaç duymadın cnm. Kv görümcede şimdi işe yaramayacaksa ne zaman yarayacak. Sende ona göree muamele edersin. Benim kv uzakta görümce yok hoş yakınımda olsaydı bir işime yaramazdı kv. Bazen imreniyorum ne kvler var elli kollu elinden her iş gelen. Allah sana kuvvet versin.. Oda oda yap en önce çok kullanılmayan odalardan başla önce dolap çekmece içleri onları hallet gerisi zaten kolay yaptıkça yapasın gelir son haftalara bırakma daha da apırlaşınca bişey yapamayız.
hahaha ya siz gene dış çekim yapmşsınız biz de dün süslendik püslendik ev çekimi yaptık kuzenimiz geldi çektiEline sağlık valla cok güzel yapmışsın.benim de hep sade pijamalar felan. Dün de süslendim püslendim hamile dış cekimi yaptık , eşim çekti hep tabi düşük bütçeli dış çekim oldu. Valla hic para harcayasim yok ya ,çok lazım olacak sonra
Nsty mi bağladı canım orda mı cıktıKizlar doktordan geldim... Ufak kasılmaların çıktı doktor ekstra ilaç başladı..m üç dört hafta bekletelim bebeği dedi... Dinlenme verdi... Hayrolsun insallah
İç dış farketmez ya hatıra hatıradır. Ben annemi görmek isterdim bana hamileyken felan . O yüzden hep foto cekinesim varhahaha ya siz gene dış çekim yapmşsınız biz de dün süslendik püslendik ev çekimi yaptık kuzenimiz geldi çekti
EvetNsty mi bağladı canım orda mı cıktı
Ay bide başında dikilirler emzirirken gelde çıldırma benim kv sagarken bile başımda dikilirdi ne kadar çıkıyor diye.ayy yok valla kimsenin olmaması daha iyiKesinlikleablam doğum yaptı kv ayakta sallamaya alıştırmış bebeği kızın ömrü çürüdü çocuk ayakta sallanmadan uyumadı geldi yediği her şeyi lavabonun içine atmış dikişli haliyle kalktı bulaşık yıkadı o da 2. Çocuğuydu ne zaman iki dk uyuyayım desem gelip kalk büyük oğlan durmuyo demiş kız çıldırdı o gidince rahatladım dedi hele de yardımcın ebeyse ohhh mis gibi keyfine bak bizimki şimdiden gögsünün ucu var mı emzirebilecek misin diyo gelmeden delirtti beni
Offff evet strese sokuyolar insanı meraklılar anacım bizimki ilişkimizi bile soruyo çok merak ediyo eve gelince kırk kere kapınızı kapatın diyo yahu sana ne mahrem diye bişe bilmiyo musun senAy bide başında dikilirler emzirirken gelde çıldırma benim kv sagarken bile başımda dikilirdi ne kadar çıkıyor diye.ayy yok valla kimsenin olmaması daha iyi
Fisher price yağmur ormanı ana kucağı aldım. Üstünde durursa güzel durmazsa yapacak bir şey yokKızlar ev tipi ana kucağı aldınız mı aldıysanız hangi marka aldınız ben bi türlü karar veremiyorum alıp almamak konusunda. Bi de ne kadar süre kullanılıyor acaba onlar mesela o çok pahalı olan 4momslar çok kısa süre kullanılıyomuş 5.ayda sığmadı dedi arkadaşım. Diğerleri de mi o kadar kısa ömürlü? Bi de bebeği onların üstünde uzun süre tutmak ne kadar sağlıklı bu konularda bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim.
Almayı düşünüyorum kızimda kurtarıci olmustu. Prego 4034 ü kestirdim gözume ama henuz tam bir bakamadimKızlar ev tipi ana kucağı aldınız mı aldıysanız hangi marka aldınız ben bi türlü karar veremiyorum alıp almamak konusunda. Bi de ne kadar süre kullanılıyor acaba onlar mesela o çok pahalı olan 4momslar çok kısa süre kullanılıyomuş 5.ayda sığmadı dedi arkadaşım. Diğerleri de mi o kadar kısa ömürlü? Bi de bebeği onların üstünde uzun süre tutmak ne kadar sağlıklı bu konularda bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim.
Almayı düşünüyorum kızimda kurtarıci olmustu. Prego 4034 ü kestirdim gözume ama henuz tam bir bakamadim
Teşekkürler bi araştırayım bunlarıFisher price yağmur ormanı ana kucağı aldım. Üstünde durursa güzel durmazsa yapacak bir şey yokbi zamandan sonra sandalye olarak kullanılıyormuş o yüzden 3 yasa kadar kullanım yazıyor benimkinde ne kadar doğru onu da bilmiyorum deneyimleyip görecez
Canim benimde plasenta asagi da ama yana kaymis biraz hafif yukari cikmis yani tam önünde degil artik sükür . Ama doktorum hic normal dogum yapamassin diye birsey demedi ? Hic bahsetmedi de bundan hic bi zarari yok sadece bebisin harketlerini gec hissedersin demisti onu da 17 haftalikken hissetmisitm ztn .İyi günler kızlar.Bugün randevum vardı.Gittim oğluş 1830 grem olmuş.Gelişimi iyi dedi karın çevresi geriden geliyo çok az ama bi sıkıntı değil tosuncuk bi bebek değilde normal bi bebek doğurursun dedi.Zaten ilk oğlumda normal bi kiloda doğmuştu yanii.Daha sonra plesantayı sordum aşağıda dedi.Dedimki doktor bey ben geçen hafta başka bi doktora daha gittim o doktor plesantanın yukarıda olduğunu söyledi falan doğumdan sonra kanaman fazla olur demedi dedim.Daha sonra dediki bunu bazen görmeyebilirler dedi.Bana diyosan illaki ben normal istiyorum normal doğum yaptırabilirim sana dedi ama plesanta rahime yakın olduğu için baya zorlanabilirsin ve bu yüzden kanaman olur doğumdan sonra dedi.Aklına takılan olursa şuan heycandan unuttuğun bana mesaj at lütfen dedi.Kafam Allah bullak oldu iyice kızlar ben şimdi be yapayım.Eşimde dioki en son çare 3.cü bir doktora gitsen bakalım o ne dicek ona göre karar verelim doktora dio
Endiselenme canim aynisi bende de vardi var daha hemde bende ragim agzi kisalmasi var evdeyim dinleniyorummbol bol magnezyum al mutlaka sanci dindiriyorKizlar doktordan geldim... Ufak kasılmaların çıktı doktor ekstra ilaç başladı..m üç dört hafta bekletelim bebeği dedi... Dinlenme verdi... Hayrolsun insallah
İnsallahhh hiç sancım yok benim... Şaşırdım zaten... Ekstra bir ilaç başladı magnezyum dışında... Rahim ağzı kısa değil şimdilik... Agdaya gidecektim şimdi nasıl yapicam bilmiyorumEndiselenme canim aynisi bende de vardi var daha hemde bende ragim agzi kisalmasi var evdeyim dinleniyorummbol bol magnezyum al mutlaka sanci dindiriyor
Bugün perinatoloji randevusunda da 2000 cıktı zaten...31+5 teyiz...Cihazlar arasında fark oluyor.Bu durumda gayet normal haftasinda gidiyor.Ben normalde çok rahat bir insanım ama malum başıma gelenlerden sonra iyice pimpirikli oldum.Bugun keyfim yerinde.Canım benim 31+3 te 1.950 kilo çıktı . Kilosu bi tık önde dedi. Şekerden mi dedim yok canım şekerden bu kadar az fark olmaz dedi, normal dedi kiloya. O yüzden seninki de normal geldi bana
Gecmis olsun istirahat et canım.Bazi arkadaşlar haftalarca sancı ile devam ediyor.Dayanirsin 4-5 hafta daha hic uzulme dinlen bol bolKizlar doktordan geldim... Ufak kasılmaların çıktı doktor ekstra ilaç başladı..m üç dört hafta bekletelim bebeği dedi... Dinlenme verdi... Hayrolsun insallah
Progestansdir bende kullaniyorum sanci kasilmalaro engelleson diye . Agdayi ertele bence nolurnolmaz bidahaki randevudqn sonra yaptirirsin olmassa ...İnsallahhh hiç sancım yok benim... Şaşırdım zaten... Ekstra bir ilaç başladı magnezyum dışında... Rahim ağzı kısa değil şimdilik... Agdaya gidecektim şimdi nasıl yapicam bilmiyorum
Bence çok pahalisina gerek yok, ben pregonun bir modelini almiştim gayet kullanışlıydı. Mutfakta yemek yaparken ev işi yaparken ona koyuyordum hem beni görünce aglamiyordu. Kiş bebegi olduğu için yerler soğuk olur birkaç ay kullanılır. Zaten 5 aydan sonra havalar isinir yere oyun halisina falan koyarız dönmeyi sürünmeyi falan keşfeder. Bu ana kucaklari 2-6 ay arası iş görür. Ben 2 aydan önce kullanmadim zararlı olabilir diye yine öyle yapmayı düşünüyorum. Ilk zamanlarda çok uyuyorlar zaten çok ihtiyaç olmuyorKızlar ev tipi ana kucağı aldınız mı aldıysanız hangi marka aldınız ben bi türlü karar veremiyorum alıp almamak konusunda. Bi de ne kadar süre kullanılıyor acaba onlar mesela o çok pahalı olan 4momslar çok kısa süre kullanılıyomuş 5.ayda sığmadı dedi arkadaşım. Diğerleri de mi o kadar kısa ömürlü? Bi de bebeği onların üstünde uzun süre tutmak ne kadar sağlıklı bu konularda bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?