2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben aldım baby plus 6 fonksiyonlu aldım.

Kızlar saçını boyatan var mı ya. Benim saçlarım cok kötü oldu. Yarısi baska renk yarısı başka. Zararı olur mu artık bebeğe
Benim de beyazlarım aldı başını gitti. Ama boyamadım boyamıcam. Yıkayıncaçıkan sprey boyalardan aldım. Zorda kalınca onu kullanıyorum

Benimki de normalde sabah uyandığımda kızım da uyanıp kıpraşmaya başlıyo hem ki ne kıpraşmak. Ama kontrole gittiğimiz gün aksine uyuyo hep uyanmıyo bi türlü ve doktor bırgaladıkça rahatsız oluyor kaş çatıyor sonra da elini yüzüne kapatıyor. Şöyle bir adam akıllı göremedik biz de

İse yarıyor mu bende alayım diye düşünüyorum loreel in var görmüşüm ama bilemedim
Yarıyor ama ben loreal memnun kalmadım hem püskürtürken etrafa elüne falan da akıyor hem de elini saçına sürdüğünde elin boyanıyor tekrar. Ben şimdi schwarzkopf aldım daha 1 kere kullandım ama performansı daha iyiydi sanki sıkıp kurudıktan sonra elimi sürdüm elime bulaşmadı. Denemelik sıkmıştım ama. Kullanmalık sıktığımda ne olur bilmem artık

ben gecen gun sordum kizdi dr bana bebek senin yuzunden kimyasal almak zorunda mi hayir boyatamazsin dedi
Doktor 20 li haftalarda organik boya ile sürenin yarisini tutarak boyayabilirsin demişti ama ben cesaret edip yine de boyamadim son ay boyarim diye düşünüyordum şimdi yiine kafam karıştı
Sağ tarafında daha fazlaca beyazlarim yandan sağa atarım maşa yapıp kapanır o riske girmek istemiyorum

Kullanınca yazar mısın canım bende alayım dursun

Bencede risk almamak lazim canim az kaldi o kadar zaman boyatmadik bekledik biraz daha bekleyelim. Ben dogsun azicik kendini toplasin hemen kuafore koscam

Sakin yaninizda biri varken emzirmeyin. Cok ozel bir an...kiminin de istemese bile nazari değer...insallah doya doya emziririz hepimiz sütümüz bol olur

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Çok mahrem ve özel Bi an o. Birisi şahsen göğüslerime bakarken yapamam o işi ben en güzeli odaya çekilmek. Ve bunu en baştan itibaren bir düstur edinmek

Günaydın hanımlar 34+4 deyim bebeğim 2,250 doktor 33le uyumlu dedi. Sürekli öyle çıkıyor. Muz, pekmez, kaşar yemediğim kalmadı niye haftasını yakalayamıyorum anlamadım

Canım sen ya da eşin minyon musunuz biraz daha? Ultrasonda ki bilgiler ortlama bir standartta. Anne baba minyonsa çocuk geride diyorlar. Aslında geride değil sadece aynı haftada olan ortlamaya göre birazcık daha kısa ve zayıf. Ya da 2 hafta ilerde diyorlar. Aslında çok gelişmiş erken doğacak değil ortalamaya göre biraz daha uzun ve kilolu.

Ki bu durum daha döllenme anında kodlanıyor bebeğe. O bebek 3000 gr doğacaksa eğer istediğin kadar kötü ya da güzel beslen +-300 gr oynama oluyor. O yüzden kendini hiç strese sokma.

Hayırlı sabahlar
Güzel meslektaşlarımın günü kutlu olsun
Sağlıklı, mutlu günlerde mesleğimizi yapabilmek duası ile..

Aminnn inşallah Pıtıcıklarım mesaj atmaya başladı. Sizi çok özledik diye. Kalbim buruk biraz. İlk defa çocuklarımdan ayrı bir öğretmenler günü geçiriyorum

Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Çok mahrem ve özel Bi an o. Birisi şahsen göğüslerime bakarken yapamam o işi ben en güzeli odaya çekilmek. Ve bunu en baştan itibaren bir düstur edinmek
Büyüklerden kaçınmak kolay. Oğlum beş yaşında çok şeyi merak ediyor. Bende memeden süt emeceğim diyor. Süt ne zaman gelecek şimdi var mı diyor bakıyım falan diyor. Yok bebek doğunca gelecek ozaman bende içeceğim diyor. Bazen ne diyeceğimi bilemiyorum. Sende bebekken emdin ama artık büyüdün olmaz diyorum inatlaşıyor. Eminim emzirirken dibimden ayrılmayacak. Aşırı meraklı heyecanlı.

Sakin yaninizda biri varken emzirmeyin. Cok ozel bir an...kiminin de istemese bile nazari değer...insallah doya doya emziririz hepimiz sütümüz bol olur
Evet baştan alışkanlık haline getirmek gerekiyor kesinlikle doğru soyluyorsun.odaya girerdi merakından ah bu kayinvalideler niye böyle yaparlar anlamıyorum benimde iki oğlum var hep diyorum inşallah bunları hatırlarım da aynısını yapmam diye

Ahhh bıdıklar şuan merak dönemleri tam. İnşallah çözersin durumu. Burda yazan bazı kızlar var. Kayınvalidem başında bekliyor ne kadar süt geldi filan diye. Ona istinaden söyledim.
Allah korusun. İnat çıkmaz inşallah bizimkiler. Bazılarının öyle fantezisi oluyor. İlla bakacak görecek.

Kızlar merhaba son 2 randevumdada oğluş önden gidiyor. Var mı aynı durumu yaşayan?
Dün 29+1 dim 30+5 çıktı. 1550 gr 41 cm.
Dr sıkıntı yok dedi ama neyden olur? Neye dikkat etmeliyim? Doğumu öne çeker mi sizce?

Valla ben çok çocuk isteyen eşime 4moms alırsan yaparım çocuk diyordum tabi hamileliğim boyunca bana 2. Ellerini yolladı etti baya üzüldüm ilk çocuğumuz durumumuz da var çoo şükür neden sen 2.el yolluyorsun diyr ağladım bile hamilelik duygusallığı da eklenince
Dün indirimde almış hemen çok mutlu oldum umarım oğlum beni utandırmaz ve üstünde huzurla durur
Ana kucaklarının ömrü kısa zaten.ama böyle elektrikli sallamalı olanalrdan kesinlikle alınmalı. Bebek baya oyalanıyor size de bir şeyler yapacak zmaan kalıyor. Çocuk hareketlenmeye başlayınca durmuyor. Letgodan satarım gider 1 yıl sonra.

Günaydın hanımlar 34+4 deyim bebeğim 2,250 doktor 33le uyumlu dedi. Sürekli öyle çıkıyor. Muz, pekmez, kaşar yemediğim kalmadı niye haftasını yakalayamıyorum anlamadım
Ben de her gittiğimde aynı problem oluyor sürekli et ve balık ye diyor doktor yine de 1 hafta falan geri çıkıyor. ben 2700 doğmuşum çocuğun genetiği sana benzeyebilir diye yorum yapmıştı en son hani ne kadar yesen de yapısı bu olabilir demişti.

Kayınvalidem olmaz yanım da annem yapar aynısını. Doydumu, sık bakalım çıkıyormu süt, sağınca ne kadar çıktı Vs diyecek yani. Mamayada karşı, ilk doğumda tecrübem yoktu mama verme emsin ee süt yok sen emzir doyar bende bişey bilmiyordum bebek sarılık oldu. Şimdiden diyorum. Başımda beklemek yok süt geç gelirse mama vereceğim niye diye sorma. Geçen geldi bir sürü biberon almışsın. 2 tane biberon oda. Bişey demedim. Tembihleyeceğim bakalım. İnşallah emzirmek le ilgili sıkıntım olmaz da kimseylede çatışmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…