- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #20.681
Ben aldım baby plus 6 fonksiyonlu aldım.Kızlar ev tipi ana kucağı aldınız mı aldıysanız hangi marka aldınız ben bi türlü karar veremiyorum alıp almamak konusunda. Bi de ne kadar süre kullanılıyor acaba onlar mesela o çok pahalı olan 4momslar çok kısa süre kullanılıyomuş 5.ayda sığmadı dedi arkadaşım. Diğerleri de mi o kadar kısa ömürlü? Bi de bebeği onların üstünde uzun süre tutmak ne kadar sağlıklı bu konularda bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim.
Benim de beyazlarım aldı başını gitti. Ama boyamadım boyamıcam. Yıkayıncaçıkan sprey boyalardan aldım. Zorda kalınca onu kullanıyorumKızlar saçını boyatan var mı ya. Benim saçlarım cok kötü oldu. Yarısi baska renk yarısı başka. Zararı olur mu artık bebeğe
İse yarıyor mu bende alayım diye düşünüyorum loreel in var görmüşüm ama bilemedimBenim de beyazlarım aldı başını gitti. Ama boyamadım boyamıcam. Yıkayıncaçıkan sprey boyalardan aldım. Zorda kalınca onu kullanıyorum
Benimki deBugün doktora gittim çalışabilir raporu aldim ama bebeğimi hic gormedim yine sırtını dönmüş uyuyordu cok merak ediyorum yüzünü hic gostermiyo ya özellikle hastaneye gideceğim gün cok uslu oluyo
Yarıyor ama ben loreal memnun kalmadım hem püskürtürken etrafa elüne falan da akıyor hem de elini saçına sürdüğünde elin boyanıyor tekrar. Ben şimdi schwarzkopf aldım daha 1 kere kullandım ama performansı daha iyiydi sanki sıkıp kurudıktan sonra elimi sürdüm elime bulaşmadı. Denemelik sıkmıştım ama. Kullanmalık sıktığımda ne olur bilmem artıkİse yarıyor mu bende alayım diye düşünüyorum loreel in var görmüşüm ama bilemedim
Doktor 20 li haftalarda organik boya ile sürenin yarisini tutarak boyayabilirsin demişti ama ben cesaret edip yine de boyamadim son ay boyarim diye düşünüyordum şimdi yiine kafam karıştıben gecen gun sordum kizdi dr bana bebek senin yuzunden kimyasal almak zorunda mi hayir boyatamazsin dedi
Kullanınca yazar mısın canım bende alayım dursunYarıyor ama ben loreal memnun kalmadım hem püskürtürken etrafa elüne falan da akıyor hem de elini saçına sürdüğünde elin boyanıyor tekrar. Ben şimdi schwarzkopf aldım daha 1 kere kullandım ama performansı daha iyiydi sanki sıkıp kurudıktan sonra elimi sürdüm elime bulaşmadı. Denemelik sıkmıştım ama. Kullanmalık sıktığımda ne olur bilmem artık
Bencede risk almamak lazim canim az kaldi o kadar zaman boyatmadik bekledik biraz daha bekleyelim. Ben dogsun azicik kendini toplasin hemen kuafore koscamDoktor 20 li haftalarda organik boya ile sürenin yarisini tutarak boyayabilirsin demişti ama ben cesaret edip yine de boyamadim son ay boyarim diye düşünüyordum şimdi yiine kafam karıştı
Sağ tarafında daha fazlaca beyazlarim yandan sağa atarım maşa yapıp kapanır o riske girmek istemiyorum
Tabiki yazarımKullanınca yazar mısın canım bende alayım dursun
Sakin yaninizda biri varken emzirmeyin. Cok ozel bir an...kiminin de istemese bile nazari değer...insallah doya doya emziririz hepimiz sütümüz bol olur
Günaydın hanımlar 34+4 deyim bebeğim 2,250 doktor 33le uyumlu dedi. Sürekli öyle çıkıyor. Muz, pekmez, kaşar yemediğim kalmadı niye haftasını yakalayamıyorum anlamadım
Hayırlı sabahlar
Güzel meslektaşlarımın günü kutlu olsun
Sağlıklı, mutlu günlerde mesleğimizi yapabilmek duası ile..
Büyüklerden kaçınmak kolay. Oğlum beş yaşında çok şeyi merak ediyor. Bende memeden süt emeceğim diyor. Süt ne zaman gelecek şimdi var mı diyor bakıyım falan diyor. Yok bebek doğunca gelecek ozaman bende içeceğim diyor. Bazen ne diyeceğimi bilemiyorum. Sende bebekken emdin ama artık büyüdün olmaz diyorum inatlaşıyor. Eminim emzirirken dibimden ayrılmayacak. Aşırı meraklı heyecanlı.Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Çok mahrem ve özel Bi an o. Birisi şahsen göğüslerime bakarken yapamam o işi benen güzeli odaya çekilmek. Ve bunu en baştan itibaren bir düstur edinmek
Evet baştan alışkanlık haline getirmek gerekiyor kesinlikle doğru soyluyorsun.odaya girerdi merakından ah bu kayinvalideler niye böyle yaparlar anlamıyorum benimde iki oğlum var hep diyorum inşallah bunları hatırlarım da aynısını yapmam diyeSakin yaninizda biri varken emzirmeyin. Cok ozel bir an...kiminin de istemese bile nazari değer...insallah doya doya emziririz hepimiz sütümüz bol olur
Büyüklerden kaçınmak kolay. Oğlum beş yaşında çok şeyi merak ediyor. Bende memeden süt emeceğim diyor. Süt ne zaman gelecek şimdi var mı diyor bakıyım falan diyor. Yok bebek doğunca gelecek ozaman bende içeceğim diyor. Bazen ne diyeceğimi bilemiyorum. Sende bebekken emdin ama artık büyüdün olmaz diyorum inatlaşıyor. Eminim emzirirken dibimden ayrılmayacak. Aşırı meraklı heyecanlı.
Valla ben çok çocuk isteyen eşime 4moms alırsan yaparım çocuk diyordumKızlar ev tipi ana kucağı aldınız mı aldıysanız hangi marka aldınız ben bi türlü karar veremiyorum alıp almamak konusunda. Bi de ne kadar süre kullanılıyor acaba onlar mesela o çok pahalı olan 4momslar çok kısa süre kullanılıyomuş 5.ayda sığmadı dedi arkadaşım. Diğerleri de mi o kadar kısa ömürlü? Bi de bebeği onların üstünde uzun süre tutmak ne kadar sağlıklı bu konularda bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim.
Ben de her gittiğimde aynı problem oluyor sürekli et ve balık ye diyor doktor yine de 1 hafta falan geri çıkıyor. ben 2700 doğmuşum çocuğun genetiği sana benzeyebilir diye yorum yapmıştı en son hani ne kadar yesen de yapısı bu olabilir demişti.Günaydın hanımlar 34+4 deyim bebeğim 2,250 doktor 33le uyumlu dedi. Sürekli öyle çıkıyor. Muz, pekmez, kaşar yemediğim kalmadı niye haftasını yakalayamıyorum anlamadım
Kayınvalidem olmaz yanım da annem yapar aynısını. Doydumu, sık bakalım çıkıyormu süt, sağınca ne kadar çıktı Vs diyecek yani. Mamayada karşı, ilk doğumda tecrübem yoktu mama verme emsin ee süt yok sen emzir doyar bende bişey bilmiyordum bebek sarılık oldu. Şimdiden diyorum. Başımda beklemek yok süt geç gelirse mama vereceğim niye diye sorma. Geçen geldi bir sürü biberon almışsın. 2 tane biberon oda. Bişey demedim. Tembihleyeceğim bakalım. İnşallah emzirmek le ilgili sıkıntım olmaz da kimseylede çatışmamAhhh bıdıklarşuan merak dönemleri tam. İnşallah çözersin durumu. Burda yazan bazı kızlar var. Kayınvalidem başında bekliyor ne kadar süt geldi filan diye. Ona istinaden söyledim.
Allah korusun. İnat çıkmaz inşallah bizimkiler. Bazılarının öyle fantezisi oluyor. İlla bakacak görecek.
Karnında sertlik oluyordu o kasılmaymis başka bir şey hissetmedim... Nidicard diye bir ilaç verdi0
Cnm çok gecmis olsun. Kasılma nasil oluyor sen hissetin mi? İlac ne verdi dr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?