2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar saçını boyatan var mı ya. Benim saçlarım cok kötü oldu. Yarısi baska renk yarısı başka. Zararı olur mu artık bebeğe

Ben 4. Aydan sonra 2 kez organik boya ile süresini az tutup boyattım. Kızımda da boyatmıstim. Zaten sürekli organik kullaniyorum şu anda boyatmıyorsunuz ama vücutta zaten daha önceki boyalarinizdan yeterince kimyasal depolu kızlar. Sürekli olarak organik boya kullanmanızı öneririm..

Canım ben 12 Kasım'da gittiğimde 30+5tim, bebek 32+3tü 1900 gramdi. Yarından sonra yine kontrolüm var doktoruma sorucam bakalım. Gecenki doktor sıkıntı yok demişti ama ben de endişe ettim biraz

Bu tez kesinlikle çok doğru. Benim arkadaşımı 35.haftasinda ilk defa gören bi doktor, bu bebek 33le uyumlu ben riski alamam, tam donanımlı bi yenidogan yoğun bakımı olan hastaneye göndericem doğuma demişti. Kız ağla ağla mahvoldu. 3 hafta sonra dogumu oldu, bebek 2800 gr, her şey normaldi. Anne de baba da minyon olduğu için bebeğin bu boy ve kilosu çok normal dendi sonradan

Kızlar abim yengem pozitif çıkmış. Annem birebir temas etmedi ama abimin küçük kızıyla 2 gün önce görüşmüştü. Yeğenimin ateşi var ama test yapılmadı. Annem tansiyon hastası. 2 gün oluyor çocukla temas edeli. Çok stres oldum. Bu korono ne zaman belirti veriyordu

Benimde dünden beri migrenim tuttu kızlar kör oldum resmen dün akşam parol içtim ama oda bana faydası yok biran önce geçsin artık çok yordu beni

Ay inşallah ya ben de çocuktan yana sıkıntı yok resmen büyüklerden çekiniyorum. Yok üşütür yok çok yedi yok altı battı yok öyle tutulmaz. Sabredemeyebilirim yani. Çok biliyorsan doğur Bi tane bak derim valla

Al işte annesinin yüreğini ağzında bekletmişler ne kadar zaman. Yazık ya gerçekten. Tamam doktorlar da en kötüyü söylemek durumundalar hazırlıklı olunması adına ama. Bi bak ya anaya babaya de mi? Göz var nizam var. Genetik bilimi nerde kaldı o zaman?

Kızlar kontrolden geldim 34+2deyiz 2700 olmuş benim sezeryan olacak doğumum aralık 24 25 gibi alırız dedi ne şekilde yapiyosun dedim genel mi belden mi bu dönem spinal atestezi yapıyorum dedi geneli tavsiye etmedi ve beni stres aldı hiç istemiyordum spinal dogumda bir iki gün önce korona testi yapıyorlar mis ücretsizmis (guya)refakatçi 1 kişi alıyorlar benim annem kalicak eşim gelebilir mi dedim biseyler alıp getirebilir dedi

Temastan 3 ila 5 gün sonra belirti çıkıyor benim cuma temas oldu pazartesi belirti vermeye basladi

Hayirli olsun insallah. Test yapilmasa yaa ben test yaptirmaktan korkuyorum.

Allah korusun hepimiz ailemizle görüşüyoruz canim elden bir sey gelmiyor bundan sonra cok daha dikkat edelim. Cok gecmis olsun

Hayirli olsun insallah. Test yapilmasa yaa ben test yaptirmaktan korkuyorum.
Ablam bu sabah yaptırdı korka korka gitti. Beklediği gibi olmamış. Yanımda yaptıran kız bağırdı stres oldum acıyacak sandım dedi incecik kağıt gibi bişey sokmuş hafif gıdıklama gibi bişey olmuş. Bende tırsıyorum her ameliyat öncesi zorunluymuş

Allah korusun hepimiz ailemizle görüşüyoruz canim elden bir sey gelmiyor bundan sonra cok daha dikkat edelim. Cok gecmis olsun
Ben uzaktayım canım. Annem de yaşından ve Tansiyon dan dolayı dikkatli oluyor yeğenim gelmiş özlemiş insan dayanamıyor tabi abim hiç uğramıyor zaten korkuyor. Çocukta ateş başlayınca telaş yaptık. Bugün annemde test yaptıracak boğazında yanma var. İnşallah yoktur varsada hafif geçsin

Spinal daha konforlu aslında. Beldeki uyuşukluk geçene kadar ağrı hissetmiyorsun zaten geçmeden iğne yapıyorlar. Bebeği görüyorsun temas ediyorsun. Tabi doğum anı heyecanı var ondada sakinleştirici vuruyorlar.

O korku insanı mahfediyo gerçekten.Bende annemleri düşünmekten yemin ederim kendimi o kadar düşünmüyorum.Ama korkma Allahın izniyle bulaşmamıştır annene canım.Bizim bi akrabamız oldu kayınvalideside onlarla yaşıyodu 90 küsür yaşında ama ona bulaşmamıştı canım

Gerçekten bazı doktorlar anneyi babayı hiç düşünmüyorlar.Nasıl psikolojilerini etkilediklerini.Benim arkadaşıma down sendromlu demişlerdi başka rahatsızlıkları daha var dediler bebeğin.Mahvoldular karı koca ama bebek doğdu dedikleri şeylerin hiç biri yoktu maşallah şimdi 5 yaşında ve sağlıklı.Olan arkadaşıma olmuştu hamileliği berbat geçmişti

Hangi marka kullanıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…