2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Yazık ya kıyamam. İşte bunu söylerken uslup ne kadar önemli. Tmm tehlikeleri anlat ama lap diye değil. Can taşıyoruz. Zaten tedirginiz

Doktor bana onu bunu ye demiyo normal 2 haftalık bi fark çıkmıyorsa normal dedi. Annemde bizi hep 3kilonun üstünde doğurmuş ben minyonum ama eşim değil artık sağlıklı olsun da napalım doğunca alırlar inşallah

Geçmiş olsun canım rabbim korktugunuza uğratmasın. Valla aileler ile görüşüyoruz öpüşme sarılma yok ama allah a emanet kısaca.

Organix marka kullanıyor kuaförüm canım, benim kuaförün alerjisi var diğer kimyasal boyaları kullandığında hastanelik oluyor. Biz organik organik mutluyuz kendisiyle.
Valla ben 6. Ay da dipten çıkan saca dokunmadan paket attırdım cila geçildi . Kuaförümün hanımi da hamile olduğu için iyice araştırmış ve dikkatliydi.

Canım kiloya takılma lütfen benim oğlumda 2.700 doğmuştu.Sonra toparladı.Şimdi görsen 10 yaşında ama maşallah beni bile geçtişimdiki oğlumda öyle doğucak doktor tosuncuk olmaz dedi ama sağlıkları yerinde olsun önemli olan o canım

Ayy benmkide iki uc gundur meme diyo gelip bakiyo agzina almak istiyo sinra midesi almiyo .. dünde oyuncak örneğini getirmiş meme ver diyo ona sırf memeyi görmek icin

Ya kızlar benim alt tarafımda seğirme gibi pit pit bütün gün oldu nerdeyse.sanki açılma oluyor gibi hava aliyor gibi ayyy bi degisik noluyorrrrr anlamadım

Benim oğlumda aynı yaşta. Ve aynı şeyi yapmak istiyo doğduğunda bende içebilir miyim dedi bende iç dedim. Emeceğini pek sanmıyorum ama bakalım. İnatlaşmak daha mı yanlış olur acaba

Vücut dengesiz bende yürürken çok baskı var alttan direk idrara çıkma isteği geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…