2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydın herkese kızlar ben bugün sabah bi kalktım sağıma yatmışım ama nasıl diyimbiraz fazla yatmışım bebeğin ayakları orda şu anda ya ezilmemiştir değil mi ay biraz saçma ama ne bilim aklıma takıldı

Günaydın. Bebek ezilmesi diye bir şey yok zaten yeterince korunaklı Sağa yatmakta kötü bir şey değil. Sırt üstü yatmamaya çalışın çünkü sırttaki damarlar basıya uğruyor. Ben hep sağa yatıyorum

Canım bebek kac cm yağ tabakası olan derimizin altında yine kaç cm kalınlığında rahmin içinde suyun içinde son derece korunaklı bir yerde.Ustune yatmaya ezilse hepimiz ecis bücüş olurduk.

Canım ya ben genelde sağıma yatıyorum daha rahat ettiğim için. Önemli olan yan yatmak zaten, illaki sola yatmak değil. Rahat rahat uyuduysan bebisin de mutludur annesi

İlk gebelik ler de acayip korkular oluyor. Benimde öyleydi. Gebeler sağa yatmasın sola yatsın diye okumuştum doğuma kadar soluma yatmış, sol tarafımı çürütmüştüm, aklıma geldikçe gülerim. Şimdi sağa da solada yatıyorum. Teyzemin gelini karnının üstüne yatardı, sapasağlam 4 kız doğurdu, ezilecek olsaydık hepimizde fiziksel kusur olurdu

Ben sol taraf ile baslayip gece sonra sağa sonra tekrar sola döne döne uyumaya çalışıyorum. Belimin arkasina yastik koyuyorum sirtustu yatmayim diye. Ama kalcam ve bacagim agriyor hangi tarafa yattiysam. Karnim bu sefer çok önde. Daha önce kiz oldugu icin belim ve kalcam genislemisti. Simdiyse direkt öne doğru. Biz 1 aydir dr a gidemedik. En son gittigimizde yüzünü göstermemişti zaten. Çok merak ediyorum. Dr. hasta oldugu için izinli ben de gitmek istemedim.baskasina. Bakalim insallah iyileşir de 1 hafta sonra gideriz.

Ben de sağ ve sol tarafa dönerek uyuyorum ama yattığım taraf uyuşuyor birkaç gecedir. Az derin uyusam ağri uyuşma ile uyanıyorum Doktora gitmeyeli de 5 hafta olacak pazartesi 32.haftam dolunca çağırmıştı gunler geçmiyor ben de çok merak ediyorum. Bundan sonra 2 haftada bir falan çağırırlar herhalde

Bende aynı valla bütün gece resmi geçit töreni gibi sağ sol yapıyorum.Wc ye kalkıcağım zamanda kalkıcam diyorum sağolsun eşim hemen yardımcı oluyo canım.Diyorum keşke şu yatağın ortasında göbeğimin gireceği kadar bi delik olsada yüzüstü yatıp rahat rahat uyuyabilsem die

Ne güzel olurdu ya öyle bişey olsa

Benimde sağ kaburgamda uyuşma var altında sürekli olarak buyuyo baskı yapıyorlar kuzum afacanlar dogsalarda koklasak opsek doya doya günler geçse hemen ne güzeldir bebek kokusu

Bu arada tahmini doğum tarihimiz bir gun varmış arada

Benimde sağ kaburgamda uyuşma var altında sürekli olarak buyuyo baskı yapıyorlar kuzum afacanlar dogsalarda koklasak opsek doya doya günler geçse hemen ne güzeldir bebek kokusu
Evet zaman daraldıkça sabrımız azalmaya başladı sanki, sağlıkla hayırlısı ile gelsinler inşallah Benim oğluş da hep sağ kasigimda baski yapiyor, karnim bazen yamuk görünüyor sağa toplandığı için. Hatta dün aynada fark ettim göbeğimin sağ tarafında çatlaklar oluşmuş sol tarafta yok

Bugün benim karnimda resmen sağ yatmıştı sola yatmistim sabah bir kalktım prensim sola toplanmis biraz oynadım oysadim çok tuhaf duruyordu sayılı gün geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…