2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bugün benim karnimda resmen sağ yatmıştı sola yatmistim sabah bir kalktım prensim sola toplanmis biraz oynadım oysadim çok tuhaf duruyordu sayılı gün geçmiyor
Benim minik kuş da hep sol tarafta. Sabah uyanıyorum sola toparlanmış oluyo, o ordan kenara çekilmeden kalkmak da zor oluyo bide

Merhabalar..ben bugun rahim agrisindan adim atamiyorum ayrica baş agrimda var..rahim agrisi adim attirmiyor resmen..boyle bir durum yasayan var mı?

1 saat öncesine kadar çok iyiydim ne olduysa artık sırtımın sağ alt tarafına öyle bi ağrı girdi ki anlamadım gitti

Sanki kaslarim tutulmus gibi bir agrı.esimde memlekete gitti korona yuzunden karantinada temas var diye.dr a da gidemiyecem haftaya kadar.
Canım burda çoğumuzun yaşadığı çatı ağrısına benziyo tarifine göre. Uzun zamandır var bende de. Çözüm bulamadım, magnezyum takviyesi hafifletiyor biraz

Benim de çok ağrım var ya resmen oturduğum yattığım yerden kalkmak ölüm hızlı adım atamıyorum dr normal diyor Bir de benim afedersiniz sabah ilk tuvalette baya sarımsı yoğun akıntım oluyor bunu yaşayan var mı dr ona da normal dedi her kontrolde idrar testi veriyorum enfeksiyon yada mantar olsa çıkardı

Canım ben 12 Kasım'da gittiğimde 30+5tim, bebek 32+3tü 1900 gramdi. Yarından sonra yine kontrolüm var doktoruma sorucam bakalım. Gecenki doktor sıkıntı yok demişti ama ben de endişe ettim biraz
Tmm cnm konuştuğunda bana da yazar mısın?

Bu arada 29+3 teyim kızlar ben oğlum beni resmen titretiyor hareketleriyle. Güm güm vuruyor yani.normal mi sizde de böyle mi? şimdiden böyleyse ilerleyen haftalarda nasıl olacka diye endişe etmiyor değilim

Benimkide öyle canım yaa öyle bi vuruyoki dediğin gibi titretiyor.Ctsi gecesi içerde öyle bi hareket yaptıki neyse artık o aklım çıktı valla korkudan

Yazarım tabi canım. Hareket konusu bizde de epey can yakıcı ayaklarını falan karnımdan dışarı uzatıyo baya. Tekmeler de çok güçlü. Dönerken bile canımı yakıyo minik kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…