2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Merhaba kızlar içinizde genetik test yaptıran var mı, tüp bebek tedavisine başladık genetik testlerimizi verdik
benim genetik test sonucumda
44 XX t(7;12) (q22;q22)
Eşimin sonucunda
46 XY
Çıktı ve ben bu ay gebe kaldım ama kendiliğinden gebelik oluştu. Tüp bebek merkezine gittik kalp atışı ve kese göründü fakat dr çok sevinme genetik testin iyi değil bu tarz gebeliklerde 8 tane bebeğin 7 tanesi sakat sorunlu doğar dedi 10. Ve 15. Haftalarda düşürse zaten sorunludur dedi. Eğer devam ederse ileride amniyo sıvısı alınıp baktırman gerekiyor dedi, yani sevinemedim bile başına böyle birşey gelen oldu mu yada genetik test sonucu böyle çıkan

Hayırlı olsun gebeliğiniz ... 44 xx doğru mu? 46 değil demi?

Arkadaşlar hayırlı akşamlar ...
Önceki hesabımı unuttuğum için yeni bir hesap açmak zorunda kaldım , sizlere şeker yüklemesi ile ilgili sorum olucakti Dr ilgisizliğinden şikayetçiyim ne zamandır. Şeker yüklemesi hakkında bilgi vermedi hiç bekliyorum bnde ilk hamileliğim tecrübem yok , vardır bir bildiği diyorum en son bn hatırlattım 32 olduk unutmussunuzmu dedi , bişey dedi yarın gel yapalım dedi nasıl sinir oldum anlatamam ,özel hastane bide , değiştiremiyorum da Dr , bize en yakın hastane tek bayan Dr . Gecmi 32. Hafta şeker yüklemesi için bilgisi olan varmı bu konuda...

22 yazan yerler de sıkıntı varmış. Bilgim yok eşime sordum.. 46 olan 44 olması lazım yanlış yazdın sanırım. Sakin ol öncelikle rabbim ne emretti o. Düşük olursada üzülme. Sağlıklı olması için bir neden olarak düşün.

1 saat öncesine kadar çok iyiydim ne olduysa artık sırtımın sağ alt tarafına öyle bi ağrı girdi ki anlamadım gitti
Ayy benim de sırtımın sağ alt tarafında bi ağrı var sunum yapacaktım yarınki ders için yapamadım uzandım hemen biraz hafifledi şükür

Çok anlamıyorum ama benimde mthfr genim homozigottu... Yumurta kalitesini etkilediğini söylemişti doktorum... İki dusugum var...iki aşılama iki tüp bebek denemem var... Umudum hiç yoktu ama kendiliğinden hamile kaldım...yine düşük olacak diye hiç sevinemedim çok korktuk... Allah ol deyince oluyor... Zor ve sabır gerektiren bir süreçten geçiyorsunuz...eğer o bebeğin rızkı varsa ne olursa olsun o bebek dünyaya gelir...

Çok anlamıyorum ama benimde mthfr genim homozigottu... Yumurta kalitesini etkilediğini söylemişti doktorum... İki dusugum var...iki aşılama iki tüp bebek denemem var... Umudum hiç yoktu ama kendiliğinden hamile kaldım...yine düşük olacak diye hiç sevinemedim çok korktuk... Allah ol deyince oluyor... Zor ve sabır gerektiren bir süreçten geçiyorsunuz...eğer o bebeğin rızkı varsa ne olursa olsun o bebek dünyaya gelir...

Kızlar 1 ayı geçti doktora gidemedim coronadan dolayı ,bebisin hareketleri son sürat güzel masallah...eşim 10 gün raporda o yüzden evden çıkmıyoruz kafama da takılmıyor değil aslında

Kızlar 1 ayı geçti doktora gidemedim coronadan dolayı ,bebisin hareketleri son sürat güzel masallah...eşim 10 gün raporda o yüzden evden çıkmıyoruz kafama da takılmıyor değil aslında
Bence gitmelisin bu haftalardan sonra 2 hafta yada 1 hafta arayla oluyor kontroller , doktorum 35. Haftadan sonra haftada 1 olucak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…