2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ağrın nasıl bir ağrı?Bulantı devam ediyor mu tansiyona baktin mi? Acile gitmen veya doktorunu araman taraftariyim
Ya mide bulantisi kotu bisey mi son haftalarda canm ? Benm de bi kac gundur cok var ya ki benm ilk 3 ay bi gun bile mide sıkntm olmamstı yarn kontrl var bakalm insallah önemsizdir

Ya mide bulantisi kotu bisey mi son haftalarda canm ? Benm de bi kac gundur cok var ya ki benm ilk 3 ay bi gun bile mide sıkntm olmamstı yarn kontrl var bakalm insallah önemsizdir
Bulanti şiddetli ise tansiyon sıkıntısı ve başka sıkıntılar olabilir.Hafif bulantilar normal kabul ediliyor ama yine de herseyde dikkatli olmakta fayda var.Ama burda ağrı ve kusması da var. Kusma ,birden el ayak şişmesi,şiddetli agri,geçmeyen kasılma,sürekli kasili olma bunlar problem

Anladm tesekkur ederim canm yarn kontrl var bakalm ne olcak senin durumun ne oldu takip edemiyorm artk burayı ya iyisiniz degilmi bebisinle

Canım ilk aylarda hatırlarsın belki benim de nerdeyse hiç şikayetim yoktu kanama dışında. Şimdilerde mide problemleri çok arttı. Bak gecenin bu vaktinde mide yanması ve bulantısı yüzünden uyandım mutfakta oturuyorum

Benim de 46 xy yazıyor eşiminde aynı kaç doktor gördü sorun yok dedi anlamadım şimdi

günaydın kızlar
artık çok zorlanmaya başladım ben karnım çok büyüdü sırt ağrısından ne uyuyabiliyorum ne yürüyebiliyorum.
pazartesi kontrolüm var.

günaydın kızlar
artık çok zorlanmaya başladım ben karnım çok büyüdü sırt ağrısından ne uyuyabiliyorum ne yürüyebiliyorum.
pazartesi kontrolüm var.
Günaydın
Bende aynı şekildeyim. Sırt ağrısı ile Nefes daralması oluyor bazen sanırım ciğerlere doğru toplanıyor..
Pazartesi bizimde kontrolümüz var çok özledim

Günaydın
Bende aynı şekildeyim. Sırt ağrısı ile Nefes daralması oluyor bazen sanırım ciğerlere doğru toplanıyor..
Pazartesi bizimde kontrolümüz var çok özledim

Bazen Brnim de nefes daralması oluyor. Ölecekmiş gibi hissediyorum resmen. Kalkıp yürüyorum cama çıkıyorum geçene kadar. Sağlıcakla kavuşsak Bi

Evet ikimizde cok rahattk herseyimiz ters kontrle geldm bakalm sorcam nedenini simdi bakalm ne diyecek doktorm

Selam kızlar
Herkes gibi bende agirlastim göbek baya büyüdü. 2 gündür benimde alt tarafta baya hareket ağrı karışık şeyler var .kısa yürüyüşler bol dinlenme yapıyorum ama geçmedi. Üzerine kabızlıkta eklenince nefesim kesiliyo valla ağrıdan.oldugum yerde kalakalıyorum. Ben de pazartesi ya da salı nst ye gireceğim. Doktor civanım çağırdı. Cınımmmm

Kızlar birşey sorcam üç gündüz dudaklarım acıyacak kadar kuruyo iki litre su içiyorum gece bile kalkıp içiyorum gebelik şekerim olabilirmi

kızlar ben bebek bezi aldım nihayet 210lu sleepy natural 2 numara baya indirimdeydi trendyolda. bir de uni baby nin yenidoğan ıslak mendilini sipariş verdim. artık valizi kapayacağım valla gelsinler de hazır olsun her şey.
bir de çok önerilmiş diye sudocrem aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…