2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ben de çok özledim. doğuma çok yaklaştık sanırım.
Evet sanırım ondan bide en son 1 ay önce gitmiştim gerçi 2-3 kontroldür ayda bir gidiyoruz ama bu ay nedense çok uzun geldiii bebeğimi görmek istiyorum
Bazen Brnim de nefes daralması oluyor. Ölecekmiş gibi hissediyorum resmen. Kalkıp yürüyorum cama çıkıyorum geçene kadar. Sağlıcakla kavuşsak Bi
Yeri daralttılar tabiki artık diğer organları ittiriyorlar

Kızlar birşey sorcam üç gündüz dudaklarım acıyacak kadar kuruyo iki litre su içiyorum gece bile kalkıp içiyorum gebelik şekerim olabilirmi
Ben 3 litre içiyorum yine kuru yine kuru hem de en başından beri. O yüzden normaldir heralde.

Vakit azaldı iyice yakında burda bir bir doğum haberlerimizi paylaşacağız sağlıkla inşallah çok heyecanlı

Çatı muayenesi olan var mı ya da olacak olan? Yaptırmalı miyiz ?
Ben oldum rahim kisaligi nedeninile gittigim hastenede acilma var mi diye bakmaknzorunda kaldirlar.

kasmadiginiz sürece korkulcsk birdey yok normal alttan muaneden biraz daha belli oluyor ... aci agri vs olmuyor korkuo kendinizi kasmayin yani

Ben 3 litre içiyorum yine kuru yine kuru hem de en başından beri. O yüzden normaldir heralde.

Vakit azaldı iyice yakında burda bir bir doğum haberlerimizi paylaşacağız sağlıkla inşallah çok heyecanlı
Benumde kup kuru dudaklarim ama hamileligin basindan beri öyle Su vs ise yaramiyor hmile klmadan önce dudak kuruluyuor catlagi nedir bilmezdim

İnşallah cnm ya insanın ödü kopuyo sağlıcakla kucağımıza alabilcezmi diye az kaldı herkes peşpeşe haftalarda doğum yapcak inşallah heyecanlı gerçekten sabırsızlıklar iyice artmış durumda

Pinterest35 Herşey yolunda mi? Gittiniz mi hastaneye
Kustuktan sonra baya bi rahatlama geldi uyku bastırdı cok erken kalkmıstım sabah. Kusunca boğazım tahriş oldu eşim bol limonlu ıhlamur yaptı onu içtim ve uyudum bebeğimde baya hareketliydi her zamanki gibi kusuncada kendimi cok iyi hissettim doktorumu aramadım canım suan gayet iyiyim teşekkür ederim

Kızlar doktordan geldim. 2140 Gr olmuş, haftasıyla uyumlu dedi. Nst normal çıktı. Kan ve idrar verdim rutin, sonuçlar şimdi çıkmış. Yarın sabah doktorumla konusucam da glukoz değerim 70-100 arası olması gerekirken 101 çıkmış. Şekerim mi yüksek şimdi benim

Arkadaşlar 33 haftalık hamileyim doğumdan önce saçımı boyatmak istiyorum sizce bi sakıncası var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…