2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Arkadaşlar 33 haftalık hamileyim doğumdan önce saçımı boyatmak istiyorum sizce bi sakıncası var mı?
ben gecen hafta sordum doktora kizdi bana senin yuzunden kimyasal almak zorunda mi bebek dedi

Hanımlar benim de bugün kontrolüm vardı, bebeğim 2200 gram olmuş, NST'ye de girdim normal çıktı çok şükür. Sadece doktor biraz suyun az gözüküyor daha çok su iç dedi ve de bebek hala dönmemiş, kalan haftalarda dönmesi konusunda da biraz umutsuz konuştu artık yerleşmiştir, zaten karnın dar falan gibisinden. Ama bakalım ben hala umutluyum döneceğine dair inşallah. Bu arada bugün park yatağımız da geldi, Yoyko'nun anne yanı olabilen park yatağını almaya karar vermiştim en son, indirimlerle birlikte alayım dedim. Güzel gözüküyor, cibinliği, bez değiştirme yeri falan da var. Boyu da 70/110 yani normal bir park yatak boyunda, bakalım şimdi kurduk odada duruyor kokusu falan varsa çıksın diye, inşallah bebişim içinde seve seve yatar :)

Bugün iyiyim çok şükür canım şimdi böyle dedim ya kesin birazdan bi yerim ağrıyo die gezinirimsen nasılsın canım

Nasıl geçti canım kontrol? Benimki de 14:00de. Bugün nstye gireceğim ilk defa. Bakalım işler yolunda mi
Benmm biraz sorunlu gecti canm. Gecen hafta suyu normaldi bu hafta fazla dedi 36 ya gircez yarn nst de bisey cikmadi cıksa yatıs vercekti . Netten baktm riskli fazla olmasi bi suru korkutucu sey yaziyo cikarken bebegim icin bi risk varmi diye
Sordugumda yok demisti ama doktor seker falan hep normaldi yarn bidaha gitcem bakalm ne olcak

İnternet bilgilerini boşver canım. Cidden insanı bunalıma sokuyo çoğu zaman internette araştırma yapmak. Doktorun sıkıntı görmediyse rahat ol, insallah yarın içini rahatlatan şeyler duyarsın

Azönce dedim ya iyiyim die işte tutamadım yine kendimi yatak odasına giriştim bi güzel fazlalık ne varsa onları hallettim diğerlerini vakumladım herhalde fazla yordum kendimi şimdi sırtım ağrıyo

Allah'tan çok bir şey kalmadı doğuma... Bebekte bir şey yoksa korkma... Benim doktorum 36. Haftaya kadar doğumu durduracağız sonra bekleyeceğiz demisti

Geçmiş olsun. Yarın tekrar mi nst çekecek?

Ay kızlar benim belim çok ağrımaya başladı ya
Resmen eğilip kalkarken ıkınıyorum.
Sizce nedeni bebeğin yerleşmeye çalışması mı?
Yoksa ağırlaştık artık diye mi?

Ay kızlar benim belim çok ağrımaya başladı ya
Resmen eğilip kalkarken ıkınıyorum.
Sizce nedeni bebeğin yerleşmeye çalışması mı?
Yoksa ağırlaştık artık diye mi?
Ağırlaştık diye bence. Benim de ağrıyo hele namaz kılarken beni gör sanki canımı teslim ediyorum Yarın randevum var sorarım inşallah

Hadi yaaÇok bakımsız duruyor saçlarım öyle girmek istemedim ama zarar veriyorsa yaptırmayım
bende ayni seyi dusundum dogum fotograflarinda faln guzel cikiyim bebegimle ilk fotografim guzel olsun dedim ama doktor kizinca vazgectim

Kızlar size bişey sormak istiyorum belki bi fikri olan vardır.şimdi benim doktorum koronavirüs oldu.16 kasımda randevum vardı asistanı iptal etti .30 kasımda başlıyor işe.ben de randevu aldım o güne.hafif evde atlatıyormuş zaten.tabi ne zaman teşhis konuldu bilmiyoruz.ay bu adam negatif olmadan işe başlamaz değil mi eşim sacmaladın yine diyor bilemedim ya

Dr sonuçta o kadar kişiyle teması olacak testi tekrarlatır negatifse başlar zaten.

Kızlar emzirme yastığı aldınız mı nasıl bişey aldınız aldıysanız?
Trendyol da şöyle bişey var iyi olur mu bu?

Eklentiler

• 152FF4C0-6DAC-40D0-8801-75E7AA8FC552.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 28
Ben riskli olduğum için yuruyemiyorum ne yazikki evinizde yürüyüş yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…