2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende 2 numarasini aldim bugun geldi cok guzel cok begendim.diger cocuklarima prima kullanmistim sleepy de cok guzel ince..besik,ana dizi,hastane cikisi vb.hepsini aldim sadece mama ve islak mrndilimiz kaldi.saglicakla gelsin kuzucuklar

Ben sleepynin 1 numarasini almistim hem de baya fazla keske bende 2 numara alsaydim ama gecti artik. Artani cocuk esirgemeye falan gondermeyi dusunuyorum.

Ben de ayni durumdayim canım. Hemen gitmeyecegim ama randevumu alacagim basladiktan 1 hafta sonrasina. Muhtemelen yoğun olur. Negatif cikarsa başlar zaten. Diger türlüsü ciddi risk hastane de kabul etmez

Bende 2 numarasini aldim bugun geldi cok guzel cok begendim.diger cocuklarima prima kullanmistim sleepy de cok guzel ince..besik,ana dizi,hastane cikisi vb.hepsini aldim sadece mama ve islak mrndilimiz kaldi.saglicakla gelsin kuzucuklar
Benim de yenidogan giysileri alındı. Bir kac siparisim yolda. Digerleri evde olanlardan kullanicam. Süt sağma makinemi kontrol edicem parçaları sağlam mi çalışıyor mu diye. Biberon ağzı alicam, biberon iki çeşit var evde. Emzik alicam. Bez mama alinmadi daha o marketten hemen alinir zaten diye düşündüm. Stok yapmiycam ilk başta ıslak mendil kullanmam zaten kaynamis su ve pamuk ile silerim. Bez de prima pure veya sleepy bakicam. Hangisini beğenirsem. Gümüş kapak akrabam verdi. Bebeğinin kuculenlerini de gönderdi iclerinden beğendiğimi kullanıcam valla. Yeni takimlar da aldık. Alt acma ve müslin bez alicaktim onu da göndermiş boşuna masraf etmiyim. Chakra da birkaç havlu ve body sipariş ettim. Lohusa takimi eskilerimi kullanicam.zaten 2-3 kere giymiştim yepyeni duruyo. Park.yatak var, portbebe var, besik var ahşap, bebek telsizi var, oyun halısı var. Yrlek, hırka, battaniyesi örüldü. Ayakli küvet alicam yalniz yerde eğilmek.zor oluyor. Ayrica ilk 1 ay sampuan kullanmiycam yeni moda buymuş. Sonrasinda temiz organik bir sey seçerim. Aslinda var ya bir kundak bir de süt dolu meme bebeğe yeter tabi ki anne sevgisiyle...hepimiz süper bir lohusalik deneyimi yasariz inşallah...gerisi teferruat...daha burda neler neler paylasicaz...

Makineye atinca biraz cekiyor illa ki ama dusuk derecede bir sey olmaz. Ben yıkamıştım kenar korumalarini biraz cekmisti sonra acildi ama

bende aldim bundan yikadim kenarliklarini kisa programda bisey olmadi ama deterjan kalintisi vardi bi kez daha duruladim ekstra durulama yap canim

Ağırlaştık diye bence. Benim de ağrıyo hele namaz kılarken beni gör sanki canımı teslim ediyorum Yarın randevum var sorarım inşallah

Oturarak kılıyorum kuzum ben de nerde öyle tamamen eğilme. Aylar oldu öyle eğilmeyeli Bi sorar mısın sana zahmet? Sarıp sarmalıyorum ben de belimi. Birazcık hafifliyor.

Lohusaligimin birini simdiden giyiyorum göbegim ancak onla rahat ediyor
Diger ikisini sonraya biraktim.zaten biri elbise olandan digerininde beli normal pijama gibi..zaten kimseyide kabul etmeyecegim icin rahat olani simdiden giyiyorum.

Lohusaligimin birini simdiden giyiyorum göbegim ancak onla rahat ediyor
Diger ikisini sonraya biraktim.zaten biri elbise olandan digerininde beli normal pijama gibi..zaten kimseyide kabul etmeyecegim icin rahat olani simdiden giyiyorum.
Aynen kimse gelmiycek.diye ben de ne ikram, ne seker, ne kapi süsü ne de, bebek odasi suslemesi hic bir sey düşünmedim. Yalniz insallah her sey yolunda giderse dogumdan sonra eve güvenilir bir fotografci cagirabilirim hatira olsun...pandemi cok fena giderse cagirmam tabi

Bebek kiyafetlerini yikamak icin granul sabunmatik aldim bebekler icin olanindan.herseyi yikayip ütuleyip cantamı hazir edecegim artik yavas yavas.8 yıl aradan sonra ilk defa bebek olacakmis gibi hem heyecan hem korku hem tukenmislik karmakarısık duygulardayim

Benim de ayni 7 yil oldu hayırlısıyla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…