2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Oturarak kılıyorum kuzum ben de nerde öyle tamamen eğilme. Aylar oldu öyle eğilmeyeli Bi sorar mısın sana zahmet? Sarıp sarmalıyorum ben de belimi. Birazcık hafifliyor.
Zar zor kılıyorum normal doğum için iyiymiş dediler o sebeptenHatta alaturka tuvalet için de aynı şeyi dediler ona da devam ediyorum halimi sen düşün
Sorarım inşallah genelde soracağım hiçbir şeyi sormuyorum unutuyorum ama bunu soracam inşallah

Bende bunun beyazını aldım... Yikacagim her şeyini... Makinede hassas programda yıkamayı düşünüyorum...

İlk ay şampuan kullanmamak neden acaba???? Ben de ilk ay az bir şampuanla elimle yikayacagim sanırım...beyaz pamuk hiç kullanilmamis tülbentle yıka dedi yakınlarım... Pandemiden dolayı dışarı çıkıp alamadım daha ama sanırım elimle yikayacagim nasip olursa... İnşallah temiz olur

Bu markanin 1 numarasi cok kucukmus yani yorumlar oyleydi ama iyiki 2 numara almisim gercekten kucuk. Yeni dogan ortalama 3kg bir bebek icin uygun.
Ben orimanın 1 numarasını aldım hemde 200 tane Ay inşallah kullanabilirim
Biz 1 numarayı 80li paket aldik küçük gelebilir bebek çabuk büyüyor diye, 2 ve 3 numaradan da stok yapmış eşim indirim varken. Şuan 3 aylık bezimiz hazir
ben 3 paket 1 numara 1 paket 2 numara aldım. Biraz fazla almışım ama sorun değil arkadaşım 3 ay gerimden geliyor ona veririm

Merhabalar,
2 numara aldım yazanlar olmuş. İndirimde diye mi yoksa 2 numara da almak lazım mı?
canım benim bebeğin kilosu değil de boyu önden gidiyor ya doktor dedi ki çocuğun bacak boyu uzun baya babaya çekmiş sıkıntılı bir durum değil genetik. 32. haftada 43 cmdi 1 numara almak istemedim o yüzden sleepynin 2 numarası 3-6 kg arası diye aldım açıkçası büyük gelirse marketten gider 1 numara alır eşim idare ederiz dedim.

Bizim beşiğe benziyor içinin korumalıpı falan aynı ben 5 yıl önce aldım tabi oğluma. Defalarca yıkadım yıpranma olmadı düşük derecede yıkarsan sıkıntı olmaz. Markası nedir. İçinin korumalığını ayrı satın alabilirmiyiz

Anladım canım ben kısayım eşim kısa. Hatta doktor da minyon bi kız olacak dedi. Bizden başka türlü çıkamazdı zaten o zaman benim kıza 1 beden iyi gider gibi

Anladım canım ben kısayım eşim kısa. Hatta doktor da minyon bi kız olacak dedi. Bizden başka türlü çıkamazdı zaten o zaman benim kıza 1 beden iyi gider gibi
bizim çok enteresan valla ben 4.5 kilo doğmuşum 54 cm le 39. haftada.
eşim 40. haftada doğmuş 2.5 kilo 47cm
ama şuan ben 164 üm eşim 188
doktor hep baba gibi diyor ama aslında benim bebekliğim gibi bence bebek.
ama bizimki de minyonmuş kafa yapısı göbeği falan. ince ve uzun bir bebek olacak inş dedi doktor

Yav ben bugün kayinvalideme uğradım, 2 dk lavaboya girdim resmen ayakta durdum nasıl devam edebiliyosun alaturkaya valla tebrikler

Maşallah kuzum kadın doğuma mi gittin özlemi benim sancım oluyo normalmi bilmiyorum korkuyorum önümüzdeki hafta gidicem özele inşallah erken gelmez

Babycom markası canım.ben hepsini bir aldım ama internette görmüştüm markası farklısını ayrıda satıyorlardı

Namazı bende artık çoğu zaman oturarak kılıyorum ama klozeti hiç sevmiyorum o yüzden zar zorda olsa alaturkaya devam ediyorumdemek normal doğuma faydası varmış bilmiyordum

Namazı bende artık çoğu zaman oturarak kılıyorum ama klozeti hiç sevmiyorum o yüzden zar zorda olsa alaturkaya devam ediyorumdemek normal doğuma faydası varmış bilmiyordum
Öyle dediler. İnşallah dedikleri gibidir boşuna canımı çıkarmıyorumdur

Sağlıklı olsunlarda gerisi hiçççç önemli değil Bez falan da halledilir. Çok şanslıyız şimdi bu konularda her şey bi tıkla kapımızda.
Eşinle de boy orantınız iyimiş , biz Hobbit aile

Geçmiş olsun. Yarın tekrar mi nst çekecek?
Bugun nstye grdm bi sorun yok dedi canm seker icin kan alindi sadece gel dedi. Korktm baya bu zamana kadar baya sıkıntılı bi surec gecirdim hep bi sorun simdi de bu cıktı fazla oldugu durumlarda aniden su gelmesi ve bebegin esinin erken ayrilma durumu olabilirmis. Doktor böyle bi riskten bahsetmedi yarn sorcam. Olmasa yatrsn alcaksa da bebegi alsn ya 36 haftaya girdim zaten karn agrm falan yurumekte cok zorlaniyorum gelcek gibi duruyor zaten bi sorun yasamak istemiyorum kuveze de gircek se varsn girsin saglikli olduğunu bileyim de inan psikoljk olarak cok yıprandm artk

canım kötü düşünme ne olur. 36daki bebekler kolay kolay küveze de girmiyor hem.
aniden su gelirse de telaş yapma
banu çiftçi susuz kaldı bebek diye telaşlanmayın belli bir yerden sonra o su sadece bebeği enfeksiyondan koruduğu için var diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…