- 23 Ağustos 2019
- 1.129
- 2.197
- 83
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #20.881
Zar zor kılıyorum normal doğum için iyiymiş dediler o sebeptenOturarak kılıyorum kuzum ben denerde öyle tamamen eğilme. Aylar oldu öyle eğilmeyeli Bi sorar mısın sana zahmet? Sarıp sarmalıyorum ben de belimi. Birazcık hafifliyor.
Bende bunun beyazını aldım... Yikacagim her şeyini... Makinede hassas programda yıkamayı düşünüyorum...Eki Görüntüle 2728671 Kızlar bu beşikten aldım her şeyini yıkayayım diyorum ama süngerli olan kenarlıkları bozulur mu makinada yıkarsam bilemedim.fermuarlı yapmamışlar ne yazık ki.Bu tarz alan ve makinaya atan oldu mu aranızda
İlk ay şampuan kullanmamak neden acaba???? Ben de ilk ay az bir şampuanla elimle yikayacagim sanırım...beyaz pamuk hiç kullanilmamis tülbentle yıka dedi yakınlarım... Pandemiden dolayı dışarı çıkıp alamadım daha ama sanırım elimle yikayacagim nasip olursa... İnşallah temiz olurBenim de yenidogan giysileri alındı. Bir kac siparisim yolda. Digerleri evde olanlardan kullanicam. Süt sağma makinemi kontrol edicem parçaları sağlam mi çalışıyor mu diye. Biberon ağzı alicam, biberon iki çeşit var evde. Emzik alicam. Bez mama alinmadi daha o marketten hemen alinir zaten diye düşündüm. Stok yapmiycam ilk başta ıslak mendil kullanmam zaten kaynamis su ve pamuk ile silerim. Bez de prima pure veya sleepy bakicam. Hangisini beğenirsem. Gümüş kapak akrabam verdi. Bebeğinin kuculenlerini de gönderdi iclerinden beğendiğimi kullanıcam valla. Yeni takimlar da aldık. Alt acma ve müslin bez alicaktim onu da göndermiş boşuna masraf etmiyim. Chakra da birkaç havlu ve body sipariş ettim. Lohusa takimi eskilerimi kullanicam.zaten 2-3 kere giymiştim yepyeni duruyo. Park.yatak var, portbebe var, besik var ahşap, bebek telsizi var, oyun halısı var. Yrlek, hırka, battaniyesi örüldü. Ayakli küvet alicam yalniz yerde eğilmek.zor oluyor. Ayrica ilk 1 ay sampuan kullanmiycam yeni moda buymuş. Sonrasinda temiz organik bir sey seçerim. Aslinda var ya bir kundak bir de süt dolu meme bebeğe yeter tabi ki anne sevgisiyle...hepimiz süper bir lohusalik deneyimi yasariz inşallah...gerisi teferruat...daha burda neler neler paylasicaz...
Ben orimanın 1 numarasını aldım hemde 200 taneBu markanin 1 numarasi cok kucukmus yani yorumlar oyleydi ama iyiki 2 numara almisim gercekten kucuk. Yeni dogan ortalama 3kg bir bebek icin uygun.
ben 3 paket 1 numara 1 paket 2 numara aldım. Biraz fazla almışımBiz 1 numarayı 80li paket aldik küçük gelebilir bebek çabuk büyüyor diye, 2 ve 3 numaradan da stok yapmış eşim indirim varken. Şuan 3 aylık bezimiz hazir
canım benim bebeğin kilosu değil de boyu önden gidiyor ya doktor dedi ki çocuğun bacak boyu uzun baya babaya çekmiş sıkıntılı bir durum değil genetik. 32. haftada 43 cmdi 1 numara almak istemedim o yüzden sleepynin 2 numarası 3-6 kg arası diye aldım açıkçası büyük gelirse marketten gider 1 numara alır eşim idare ederiz dedim.Merhabalar,
2 numara aldım yazanlar olmuş. İndirimde diye mi yoksa 2 numara da almak lazım mı?
Bizim beşiğe benziyor içinin korumalıpı falan aynı ben 5 yıl önce aldım tabi oğluma. Defalarca yıkadım yıpranma olmadı düşük derecede yıkarsan sıkıntı olmaz. Markası nedir. İçinin korumalığını ayrı satın alabilirmiyizEki Görüntüle 2728671 Kızlar bu beşikten aldım her şeyini yıkayayım diyorum ama süngerli olan kenarlıkları bozulur mu makinada yıkarsam bilemedim.fermuarlı yapmamışlar ne yazık ki.Bu tarz alan ve makinaya atan oldu mu aranızda
Anladım canım ben kısayım eşim kısa. Hatta doktor da minyon bi kız olacak dedi. Bizden başka türlü çıkamazdı zatencanım benim bebeğin kilosu değil de boyu önden gidiyor ya doktor dedi ki çocuğun bacak boyu uzun baya babaya çekmiş sıkıntılı bir durum değil genetik. 32. haftada 43 cmdi 1 numara almak istemedim o yüzden sleepynin 2 numarası 3-6 kg arası diye aldım açıkçası büyük gelirse marketten gider 1 numara alır eşim idare ederiz dedim.
bizim çok enteresan valla ben 4.5 kilo doğmuşum 54 cm le 39. haftada.Anladım canım ben kısayım eşim kısa. Hatta doktor da minyon bi kız olacak dedi. Bizden başka türlü çıkamazdı zateno zaman benim kıza 1 beden iyi gider gibi
Yav ben bugün kayinvalideme uğradım, 2 dk lavaboya girdim resmen ayakta durdumZar zor kılıyorum normal doğum için iyiymiş dediler o sebeptenHatta alaturka tuvalet için de aynı şeyi dediler ona da devam ediyorum halimi sen düşün
Sorarım inşallah genelde soracağım hiçbir şeyi sormuyorum unutuyorum ama bunu soracam inşallah
MaşallahKızlar doktordan geldim. 2140 Gr olmuş, haftasıyla uyumlu dedi. Nst normal çıktı. Kan ve idrar verdim rutin, sonuçlar şimdi çıkmış. Yarın sabah doktorumla konusucam da glukoz değerim 70-100 arası olması gerekirken 101 çıkmış. Şekerim mi yüksek şimdi benim
valla ben hala desteksiz kalkabiliyorum squat gibi çömelip kalkabiliyorum hatta ama aslında zararlıymış bir yere tutunmak gerekiyormuşYav ben bugün kayinvalideme uğradım, 2 dk lavaboya girdim resmen ayakta durdumnasıl devam edebiliyosun alaturkaya valla tebrikler
Musluktan fln tutuyorum inşallah elimde kalmadan doğururumYav ben bugün kayinvalideme uğradım, 2 dk lavaboya girdim resmen ayakta durdumnasıl devam edebiliyosun alaturkaya valla tebrikler
Babycom markası canım.ben hepsini bir aldım ama internette görmüştüm markası farklısını ayrıda satıyorlardıBizim beşiğe benziyor içinin korumalıpı falan aynı ben 5 yıl önce aldım tabi oğluma. Defalarca yıkadım yıpranma olmadı düşük derecede yıkarsan sıkıntı olmaz. Markası nedir. İçinin korumalığını ayrı satın alabilirmiyiz
Namazı bende artık çoğu zaman oturarak kılıyorum ama klozeti hiç sevmiyorum o yüzden zar zorda olsa alaturkaya devam ediyorumZar zor kılıyorum normal doğum için iyiymiş dediler o sebeptenHatta alaturka tuvalet için de aynı şeyi dediler ona da devam ediyorum halimi sen düşün
Sorarım inşallah genelde soracağım hiçbir şeyi sormuyorum unutuyorum ama bunu soracam inşallah
ama benim gibi içinde çocuğu zor tutanlara yasakNamazı bende artık çoğu zaman oturarak kılıyorum ama klozeti hiç sevmiyorum o yüzden zar zorda olsa alaturkaya devam ediyorumdemek normal doğuma faydası varmış bilmiyordum
Öyle dediler. İnşallah dedikleri gibidir boşuna canımı çıkarmıyorumdurNamazı bende artık çoğu zaman oturarak kılıyorum ama klozeti hiç sevmiyorum o yüzden zar zorda olsa alaturkaya devam ediyorumdemek normal doğuma faydası varmış bilmiyordum
Sağlıklı olsunlarda gerisi hiçççç önemli değilbizim çok enteresan valla ben 4.5 kilo doğmuşum 54 cm le 39. haftada.
eşim 40. haftada doğmuş 2.5 kilo 47cm
ama şuan ben 164 üm eşim 188
doktor hep baba gibi diyor ama aslında benim bebekliğim gibi bence bebek.
ama bizimki de minyonmuş kafa yapısı göbeği falan. ince ve uzun bir bebek olacak inş dedi doktor
ama boy farkı da hiç hoş değil amannn kalpler bir olsun.Sağlıklı olsunlarda gerisi hiçççç önemli değilBez falan da halledilir. Çok şanslıyız şimdi bu konularda her şey bi tıkla kapımızda.
Eşinle de boy orantınız iyimiş , biz Hobbit aile
Bugun nstye grdm bi sorun yok dedi canm seker icin kan alindi sadece gel dedi. Korktm baya bu zamana kadar baya sıkıntılı bi surec gecirdim hep bi sorun simdi de bu cıktı fazla oldugu durumlarda aniden su gelmesi ve bebegin esinin erken ayrilma durumu olabilirmis. Doktor böyle bi riskten bahsetmedi yarn sorcam. Olmasa yatrsn alcaksa da bebegi alsn ya 36 haftaya girdim zaten karn agrm falan yurumekte cok zorlaniyorum gelcek gibi duruyor zaten bi sorun yasamak istemiyorum kuveze de gircek se varsn girsin saglikli olduğunu bileyim de inan psikoljk olarak cok yıprandm artkGeçmiş olsun. Yarın tekrar mi nst çekecek?
canım kötü düşünme ne olur. 36daki bebekler kolay kolay küveze de girmiyor hem.Bugun nstye grdm bi sorun yok dedi canm seker icin kan alindi sadece gel dedi. Korktm baya bu zamana kadar baya sıkıntılı bi surec gecirdim hep bi sorun simdi de bu cıktı fazla oldugu durumlarda aniden su gelmesi ve bebegin esinin erken ayrilma durumu olabilirmis. Doktor böyle bi riskten bahsetmedi yarn sorcam. Olmasa yatrsn alcaksa da bebegi alsn ya 36 haftaya girdim zaten karn agrm falan yurumekte cok zorlaniyorum gelcek gibi duruyor zaten bi sorun yasamak istemiyorum kuveze de gircek se varsn girsin saglikli olduğunu bileyim de inan psikoljk olarak cok yıprandm artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?