2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Maşallah kuzum kadın doğuma mi gittin özlemi benim sancım oluyo normalmi bilmiyorum korkuyorum önümüzdeki hafta gidicem özele inşallah erken gelmez
Özel hastaneye gidiyorum canım her zamanki doktoruma. Sanci hissediyosan bence fazladan 1 hafta daha bekleme. Bazen erken müdahale ile durdurulabilecek durumlar oluyo

Eşinin erken ayrılması dediği benim durum işte plesanta ayrilmasi..Kotu düşünme ama yine de önlemini al ,her secenegi düşün.Bebegin suyunun fazla olması genellikle annede şeker hastalığına da işaret ve başka pekçok komplikasyona da neden olabilir.Evet senin basından beri sıkıntılar oldu.Doktorunla konuş sc ile erken alınabilir birkaç hafta daha iyi olur.Korkulu rüya görmektense uyanık kalmak iyidir.
Kotu dusunmesin evet ama onlemini alsın.Su fazlalığın tek sonucu aniden su gelmesi olsa keşke o sıkıntı değil.Bu arada Banu çiftçi çok popüler bir doktor ama reelde rahatlığı nedeniyle vukuatları olan bir dr.Benim oyuncu bir arkadaşım var bebekleri Banu Çiftçi yüzünden oksijensiz kaldı.Bazi doktorlar gereğinden fazla rahat.Benimki de öyleydi malesef...
Günaydın kızlar bugünde benim kontrolüm var bakalım neler diyecek Dr
Günaydın güzel haberlerle gel inşallah.Benim de bugün.Haftada 2 kez gidiyorum.

Senin randevum kaçta canım amin inşallah sende bende güzel haberler alalim

Kızlar dünden beri bişey farkettim kendimde. Göğüslerim çok aşırı sıcak. Özellikle alt kısımları. Vücudumun kalan kısmı göğüslerime göre resmen soğuk. Neden böyle bişey olabilir ki

Namazı bende artık çoğu zaman oturarak kılıyorum ama klozeti hiç sevmiyorum o yüzden zar zorda olsa alaturkaya devam ediyorumdemek normal doğuma faydası varmış bilmiyordum
Namazı kılarken ben önüme yastık koyuyorum ona eğilip kalkıyorum rahat oldu kızlar tamamen eğilmek tense zorlamiyor normal tuvalete çok zor gidiyorum bende kalması eziyet taharet alması ayrı bir eziyet

kızlar eşimin iş yerinde yan masasında pozitif çıktı napıcaz bilmiyorum acaba bizede bulaşmışmıdır semptom yok gerçi şuanda ama... corona geçirenler neler yaşadı lütfen paylaşırmısınız bizim durumumuz ne kadar riskli

Canım ben geçirdim grip gibi ağrılarım oldu ağrım olunca parol içtim günde bir tane yattım hep bol meyve sebze çok çok su içtim
Su içmekten artık tuvalet ile akraba olduk sürekli altıma kaçırıyordum öksürük oldu çünkü nefes darligi çok az yaşadım 10 gün sürmedi semptomlar geçti çok şükür inşallah değildir canım bebeğe Bir zararı yokmuş çok araştırdım inşallah sağlıkla gelsin insan çok tedirgin oluyor elbette .

Özel hastaneye gidiyorum canım her zamanki doktoruma. Sanci hissediyosan bence fazladan 1 hafta daha bekleme. Bazen erken müdahale ile durdurulabilecek durumlar oluyo
Haklisin cnm eşimle bı konusayim gideyim daha erken Allah korusun yürürken birden rahmime ağrı giriyo

13.30 da .inşallah
Bakalım ne kadar olmuş bizim minnoşlar benim de bugün kontrolüm var karın çevresi 10 gün geriden geliyor demişti inşallah açığı kapatmışızdır
10 gün hatta 2 hafta ileriden ve geriden gelmeler normal kabul ediliyor canım.Hic sıkıntı yapma.Acigi kapattiysaniz da kapatmadiysaniz da..Bir de cihazdan cihaza ölcümden olcume cok farkediyor
günaydınlaaaar.
kontrolleri olanlar ne yaptınız, nasıl gidiyor?
Benim 13.30 da.Pazartesi gitmiştim sıkıntımız yoktu.

İnşaallah kapanmıştır canım benimki 2200 e yakın dedi Dr ama suyu az gibi geldi dedi belki yatirabiliriz dedi öğlenden sonraya belli olacak
Bakalım ne kadar olmuş bizim minnoşlar benim de bugün kontrolüm var karın çevresi 10 gün geriden geliyor demişti inşallah açığı kapatmışızdır

Benim de hafif batmalar oluyor minik minik mastit gibi..Sutler hazir..Zaten hazırdı 15.haftadan itibaren üretim başlıyor ama bugünlerde fazlalaşıyor tabi..Faaliyetler yoğun
Aynen canım ovulasyon zamanı gibi batmalar hassaslık çoğaldı rengi daha da koyulaştı. Kurulu saat gibi vücudumuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…