2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydın kızlar
Bugün hiç halim yok . Burnum tıkalı boğazım hafif acıyor ve hafif baş agrım da var . Umarım ilerlemez .Insanın aklına hemen covid miyim acaba diye geliyor malesef.

Doğru diyorsun canım 2 haftadır süt ürünlerini de çoğalttım onlarda resmen kabızlık oluşturdu inşallah işe yaramıştır da toparlamıştır biraz diye umut ediyorum ben de 16.40 da randevum bu hafta nst varmış öncesinde gidip girmek gerekiyor sanırım

Çok farketmez sonra da giriliyor nst 20 dk sürüyor zaten.Ben geçen kontrolde doktorla gorustukten sonra girdim sonra baktı nst ye

Günaydın kızlar
Bugün hiç halim yok . Burnum tıkalı boğazım hafif acıyor ve hafif baş agrım da var . Umarım ilerlemez .Insanın aklına hemen covid miyim acaba diye geliyor malesef.
Üşüttüğünü biliyorsan korkma ama öyle bir şüphen yoksa covit testi mutlaka yaptir canım benimde ilk halsizlik ve vücut ağrısı baş ağrısı ile başladı korkutmak istemem seni ama artık o kadar çok ki grip hiç aklıma gelmiyor benim

Kızlar bugün farkettirmeden sağ göğsümün altında çatlak olmuş solda yok yani büyüme her ikisinde var ama çatlama sadece birinde var sizlerde çatlama oldu mu

Kızlar bugün farkettirmeden sağ göğsümün altında çatlak olmuş solda yok yani büyüme her ikisinde var ama çatlama sadece birinde var sizlerde çatlama oldu mu
benim her 2sinde de oldu malesef ama soldaki bek belli olmuyor sagda daha cok

Canım covid geçirmiş biri olarak sana sorayım. Benim soğuk algınlığı belirtilerim var. Evden çıkmıyorum ama eşim de de öksürük olunca şüphelendim bug0n teste gittik sonuç bekliyoruz. Eğer sonuç pozitif gelirse önerilerin ne olur. Öncelikle bebek olumsuz etkileniyor mu hastalıktan. Malum bir de ilaçları kullanamıyoruz sadece parol mu içtin sen ek takviyelerin neler oldu? Bitki çayları da içemediğimiz için zencefilli meyve çayı yaptım içtim.

Daha çatlamadım hiç bi yerimden görünürde ama büyümeye devam ediyoruz ne zaman çatlarım bilmem

Dün de doktor kontrolüm vardı kızım 2022 gr olmuş. Rahimde açılma olmuş. Akciğer geliştirme iğnelerimi oldum. Doktor hazırlıklarını bitir tamamla dedi. İnşallah aceleci olmaz bizim kız, dayandığı kadar dayansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…