2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bizimki ayni demekki her kontrol de sontorumuz cok uzun bacakli bi kizin var diyor bacak boyu upuzunmus .

30. haftalikken 42 cm di

suan kilosu 2260 kg

Ben de bundan korkuyorum işte şuana kadar görünürde bişey yok. Çok mu kilo almıştın acaba o gebelikte
Atmış kiloyla dogurdum o zaman kuzum zayiftim size tavsiyem badem yağı sürün haftada dört kez falan benim kalçalarım maf oldu zayıflayınca güzel oluyo belli olmuyo kilo alınca belirgin doğumdan sonra hemen zayifliycam

Ben de şuan çok fenayım.Evde sadece ben hastayım.Üşüttüm sanırım.Dün feci rüzgar yemiştim dışarıda.Test yaptırırken covid kapma ihtimalim var diye hastaneye gitmiyorum.Siz de baş ağrısı koku tat kaybı var mı?Ben de bu üçü yok.

Amin kuzum inşallah ama kilosu iyi korkma artık
Amin canım inşallah doktor da korkma dedi
Gerginken belli olmaya biliyo ikinci gebeligimde fıstık gibiydi hamilelik boyunca vücudum bı doğum yaptım kalçalar çatlak dolu
Ben de ondan korkuyorum muhtemelen öyle olacak
Baş ağrım var zaten baş ağrısı ile başladı. Halsizlik başladı sonra. Eşim pozitif çıktı benim belli değil daha ama muhtemel benim de pozitif

Anladım çok geçmiş olsun.Çok hafif anlatırsınız inşallah

Belli olmaz kaynım pozitif eşi negatif çıktı inşallah yoktur cnm

Ben kekik çayı yaptım kendime ama bir çay bardağı ictim bal zencefil zerdeçal karışımı yedim günde bir kaşık öksürük oldukça da yedim..
Ağrım olduğu zaman parol içtim o terletti beni terledikce üstümü komple değiştirdim hergun duş aldım bu sıkıntılarim 4-5 gün sürdü bunun yanında bol meyve sebze katı meyve sıkacağin varsa onda kırmızı pancar havuç elma sıktım ben onu içtim
Bunun yanında çok fazla su içmeye gayret ettim virüs boğazda kalmasın diye... Kadin doğumcunun verdiği vitaminim vardı hep onu kullandım ekstra vitamin almadım oda bitti şimdi zaten... Bebekte sıkıntı olmuyormuş çok okudum araştırdım gönlümü hep ferah tutmaya çalıştım canım. Hareketleri çok güzel masallah hala doktora gidemedim eşimin raporu hala devam ettiği için 8 günümüz kaldı bir an önce geçsin de gideyim merak ediyorum...
İnşallah pozitif değildir canım içini ferah tut herkeste bir olmuyor bol bol meyve ye canın istemese de zorla

Bacaklarıma arada aklıma düşerse göğsüme sürüyorum da hiç kalçama sürmemiştim oraya da süreyim bari

kizlar karnim agriyor kasiklarima dogru ama sanci degildir dimi

Bacaklarıma arada aklıma düşerse göğsüme sürüyorum da hiç kalçama sürmemiştim oraya da süreyim bari
Cnm bak bence böyle yap sürünce göğsüne göğüs altından karnına bacak kalça basen alt bacak komple sur yazık vücuduna bozulmadiysa sonra geri gelmiyo ben heryere sürüyom başından beri sürdüm yinede catladim sürmesem kim bilir ne olurdu

Bı bilsem benimde çok ağrım var sancım oluyo alttan çok ağrım oluyo bide gidicem bende bu aralar da insanın ödü kopuyo
dun de surekli buyuk tuvaletim geliyordu karin agrim da ara ara olmustu bugunde karin agrim olunca korkuyorum valla. Bugun banyolari surttum surekli egil kalk yaptim hizlandirdim mi acaba diye dusunmeden edemiyorum.

Merhaba Hanımlar pilates topuna oturmaya başladınız mı? 35.Haftadayım dün başladım hafiften zıplıyorum daire hareketleri yapıyorum acaba erken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…