2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Anladım çok geçmiş olsun.Çok hafif anlatırsınız inşallah
Ben de pozitif çıktım inşallah canım
Belli olmaz kaynım pozitif eşi negatif çıktı inşallah yoktur cnm
Pozitifim canım hangimiz hangimize bulaştırdı belli değil valla
Pozitif çıktım canım dediklerini dikkate alıcam. Ateşim yok ama bol bol terliyorum ben de ilaç almama rağmen iyidir heralde. Kekik çayını erken doğumu tetikelr diye içemiyorım zaten riskim var. Ama diğer dediklerini yapabilirm ara ara yapıyordum sık hale getiririm en azından. Çok teşekkür ediyorum tavsşyelerin için

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

geçmiş olsun corona konusunda diğer arkadaşlardan bilgi isteyelim... geçiren arkadaşlar anlatsın panik içindeyiz... iyice yayıldı artık

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah

GonulSenligim Sadece grubumuzda bile aktif 30-40 kişiden 4-5 pozitif cıktı.Vaka sayısı ne kadar fazla..Geçmiş olsun canım.En kısa zamanda atlatırsın inşallah

Çok geçmiş olsun günde bir defa zencefil çayı iç üst solunum yolu için

dun de surekli buyuk tuvaletim geliyordu karin agrim da ara ara olmustu bugunde karin agrim olunca korkuyorum valla. Bugun banyolari surttum surekli egil kalk yaptim hizlandirdim mi acaba diye dusunmeden edemiyorum.
Belki usutmussundur karnına havlu sar sırtına doğru cnm altına kalın temiz bir bez geçer inşallah ben gidicem hem kontrole hem ağrı için

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Değil canım başlayabilirsin. Benim ebem 32de başlattı beni. Yürüyüş ve plates topunda hareketler yapıyorum
Canım doktora sordum normal dedi bel ağrısı. Rahat eğilip kalkmak bile zor olur artık dedi.
Benim doktorum zaten her şeye normal dediği için sorarken bile emindim normal diyeceginden
Benim tosbik 2 hafta önden gidiyor bu sorun mu dedim bu tür şeyleri düşünme hamileliğinin tadını çıkar dedi sustum
Ğöğsümün altında çıkıntı olurdu hep totosuymuş o da bende hafif elimle vuruyodum sevmek için doğru yere vuruyormuşum

Ben ilk zAmanlar ayağı sanıyordum kaburgamı ittirince meğer poposuymış. Benim Dr da herşeyde normal diyor. Bazen soracağım varsada sormuyorum. Nasılsa normal diye

Kızlar kan sulandırıcı iğneyi bıraktınız mı ben daha bırakmadım korkuyorum bırakmaya doktoruma pazartesi günü gideceğim inşallah

Kizlar nst den anlayanlar yorumlayabilir mi? Bu nst üzerine doktorum ilaç başladı...

Eklentiler

• IMG_20201127_194259.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…