- 23 Ağustos 2019
- 1.129
- 2.197
- 83
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #20.981
Ben kendim pimpirikliyim o da öyle olsa benim hamilelik bitmezdi heraldeYa benimde doktorum o kadar pimpirikli ki kötü bişey diyecek diye soramiyorum bazı şeyleri
Ay canım çok şükür 2 kg olmuş gelişimi de 5 güne düşmüş ama ona artık gerilik demiyoruz proteine devam dedi işte 20 gün sonra tekrar gel dedi öyleDr ne dedi sana canım
Böylesi daha iyi o zaman boşverBen kendim pimpirikliyim o da öyle olsa benim hamilelik bitmezdi heralde
50nin bi tik ustune cikmis cok degil aslinda ben en son 70i gormustumKizlar nst den anlayanlar yorumlayabilir mi? Bu nst üzerine doktorum ilaç başladı...
Canım doktora sordum normal dedi bel ağrısı. Rahat eğilip kalkmak bile zor olur artık dedi.
Benim doktorum zaten her şeye normal dediği için sorarken bile emindim normal diyeceginden
Benim tosbik 2 hafta önden gidiyor bu sorun mu dedim bu tür şeyleri düşünme hamileliğinin tadını çıkar dedi sustum
Ğöğsümün altında çıkıntı olurdu hep totosuymuş o dabende hafif elimle vuruyodum sevmek için doğru yere vuruyormuşum
Amin canım inşallahÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Kesinlikle çünkü kaçamıyorsun illa yakalanıyorsungeçmiş olsun corona konusunda diğer arkadaşlardan bilgi isteyelim... geçiren arkadaşlar anlatsın panik içindeyiz... iyice yayıldı artık
Teşekkür ederim canım aminGeçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
Çok doğru. Artık her yerde kimden ne geleceği belli değil. Nerden aldım onu bile bilmiyorum. Ama pazartesiden beri diyetime çok dikkat etmeme rağmen şekerim hep yüksek çıktı. Sebebini bi türlü anlayamamıştım. Bence virüs hafta başından beri vücudumdaydı ve şeker dengemi bozduGonulSenligim Sadece grubumuzda bile aktif 30-40 kişiden 4-5 pozitif cıktı.Vaka sayısı ne kadar fazla..Geçmiş olsun canım.En kısa zamanda atlatırsın inşallah
Yapıyorum canım dün akşam başladım ona daÇok geçmiş olsungünde bir defa zencefil çayı iç üst solunum yolu için
Teşekkürler canım inşallahÇok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Teşekkürler canım diğer arkadaşımızla birlikte senin yazdıklarını da dikkate alıcam. Malum ilaç kullanamayınca bu tarz şeyler gerekiyor. Detaylı detaylı anlatmışsın Allah razı olsunGonulSenligim bende gecirdim bu illeti hatta hala koku ve tat gelmedi canım öncelikle beslenmene dikkat hiç bogazini boş bırakma hep sıcak bişeyler iç ben ıhlamur zencefil limon elma tarcin karanfilli bi cay yaptım balla tatlandirdim gittim geldim ictim ayriyetten bi kavanoza bir limon kabuğuyla beraber zencefil (limon büyüklüğünde kabuguyla beraber)küçük küçük doğrayın 4 dış sarimsak (biraz iri olnalrindan) rendeledim 2 kabuk tarcin bunların hepsini bi kavanoza doğrayın sonra üzerini geçecek kadr suzme bal koydum bi gece beklettikten sonra ertesi gün 1 yk yemeğe basladim sabah aksam zaten sabaha sulanmis olacak limon zencefil içinde eriyecek bu öksürüğe bogaz agrisina birebir bide kemik suyuana çorba soğanlı sarimsakli ister tavuklu ister kemiklli
Hem geçsin istiyorum hem ilk olduğu için ne yapacaz ne edecez diye tedirginim.Ayy saol kuzum. Rahatladım ben de. Gün içinde belime atkı doluyorum ben de ev içinde. Sıcak olunca sanki ağrım biraz daha az oluyor. Ben de sorsam heralde Brnim doktorum da aynı şeyi der. Sakin yapıda Bi bayan zatenbana da poposunun ve ayaklarının yerini gösterdi. Ben de onlarla oynuyorum
Şu son bi ayımız da geçse hayırlısıyla
Aynen bende öyle düşünüyorum birde üstüne 6 senedir kaybettiğimiz bebeklerime olan stresin eklenince ne olacağını merak ediyorum doğrusu eve gelebilecek miyiz bakabilecekmiyimHem geçsin istiyorum hem ilk olduğu için ne yapacaz ne edecez diye tedirginim.
Eşime diyorum resmen 1 ay sonra hastaneye gidecez ve bir bebekle dönecez bize muhtaç bir bebekHem korku hem heyecan hem heves hepsi var
Hem geçsin istiyorum hem ilk olduğu için ne yapacaz ne edecez diye tedirginim.
Eşime diyorum resmen 1 ay sonra hastaneye gidecez ve bir bebekle dönecez bize muhtaç bir bebekHem korku hem heyecan hem heves hepsi var
Rabbim layıkıyla bakabilmemizi nasip etsinAynen bende öyle düşünüyorum birde üstüne 6 senedir kaybettiğimiz bebeklerime olan stresin eklenince ne olacağını merak ediyorum doğrusu eve gelebilecek miyiz bakabilecekmiyim
Gözlerim doldu okurkenÖyle kuzum kesinlikle.
Az önce bir hikaye okudum o kadar duygulandım ki...
Bebekler anne karnındayken meleklerle konuşur isteklerini onlara anlatırlarmış. Doğum zamanı gelince bir melek bebeğe haydi artık dünyaya gelme zamanı dermiş. Bebek korkarmış. Ben orada ne yapacağım tek başıma. Kime derdimi anlatacağım? Melek dermiş ki merak etme. Allah senin için dünyada bir melek görevlendirdi. Seninle o ilgilenecek. Bebek sormaya devam edermiş korkuyla. İyi ama ben onu nasıl tanıyacağım? Benim dilimi nasıl anlayacak? Melek ;merak etme doğduğun anda o yanında olacak. Ve sen ona anne diyeceksin.
Aslında görevimizin ne kadar büyük ve kutsal olduğunu bu hikaye anlatıyor bize.
İnşallahh üstesinden geliriz
Grubun ilk annesi olma şerefine nail olacaksın o zamanKızlar ne zamandır giremedim kızın odasıyla uğraşmaktan canım çıktı valla ve daha işim bitmedibizim doğum tarihimiz belirlendi 12/12/20 olacak yani 2 haftam kaldı Çok korkuyorum bi sorun yaşarız diye şu an kilosu 2200 o zamana kadar kaç kilo oluruz bilmiyorum aralık annesi olacam yani ahha
Beni önden önden gönderiyosunuz hadi yine iyisiniz bi gidim de size de taktik verimGözlerim doldu okurkenİnşallah en güzel şekilde geliriz üstesinden
Aaa evet şu lazım oldu şuan gerek yok diye bilgilendirme isterizBeni önden önden gönderiyosunuz hadi yine iyisiniz bi gidim de size de taktik verim
hahahah canım yaaaa hadi hayırlı olsunn.Beni önden önden gönderiyosunuz hadi yine iyisiniz bi gidim de size de taktik verim
Çok az kalmisssssss hadi hayırlısıKızlar ne zamandır giremedim kızın odasıyla uğraşmaktan canım çıktı valla ve daha işim bitmedibizim doğum tarihimiz belirlendi 12/12/20 olacak yani 2 haftam kaldı Çok korkuyorum bi sorun yaşarız diye şu an kilosu 2200 o zamana kadar kaç kilo oluruz bilmiyorum aralık annesi olacam yani ahha
AmiiiiinnnnÇok az kalmisssssss hadi hayırlısı
Benim sezaryen olcak ağrı sızı iyileşme süreci nelee lazım neler gereksiz ben size söylerimAaa evet şu lazım oldu şuan gerek yok diye bilgilendirme isteriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?