2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
GonulSenligim bende gecirdim bu illeti hatta hala koku ve tat gelmedi canım öncelikle beslenmene dikkat hiç bogazini boş bırakma hep sıcak bişeyler iç ben ıhlamur zencefil limon elma tarcin karanfilli bi cay yaptım balla tatlandirdim gittim geldim ictim ayriyetten bi kavanoza bir limon kabuğuyla beraber zencefil (limon büyüklüğünde kabuguyla beraber)küçük küçük doğrayın 4 dış sarimsak (biraz iri olnalrindan) rendeledim 2 kabuk tarcin bunların hepsini bi kavanoza doğrayın sonra üzerini geçecek kadr suzme bal koydum bi gece beklettikten sonra ertesi gün 1 yk yemeğe basladim sabah aksam zaten sabaha sulanmis olacak limon zencefil içinde eriyecek bu öksürüğe bogaz agrisina birebir bide kemik suyuana çorba soğanlı sarimsakli ister tavuklu ister kemiklli

Ayy saol kuzum. Rahatladım ben de. Gün içinde belime atkı doluyorum ben de ev içinde. Sıcak olunca sanki ağrım biraz daha az oluyor. Ben de sorsam heralde Brnim doktorum da aynı şeyi der. Sakin yapıda Bi bayan zaten bana da poposunun ve ayaklarının yerini gösterdi. Ben de onlarla oynuyorum
Şu son bi ayımız da geçse hayırlısıyla

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Amin canım inşallah
geçmiş olsun corona konusunda diğer arkadaşlardan bilgi isteyelim... geçiren arkadaşlar anlatsın panik içindeyiz... iyice yayıldı artık
Kesinlikle çünkü kaçamıyorsun illa yakalanıyorsun ne yapılması gerektiği bilinirse. Benim mesela baş ağrısı ve halsizlikle başladı. Burnum tıkandı. Acaba üşüttüm mü noldum derken bacak ağrım da başlayınca uyandım duruma ben.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah
Teşekkür ederim canım amin
GonulSenligim Sadece grubumuzda bile aktif 30-40 kişiden 4-5 pozitif cıktı.Vaka sayısı ne kadar fazla..Geçmiş olsun canım.En kısa zamanda atlatırsın inşallah
Çok doğru. Artık her yerde kimden ne geleceği belli değil. Nerden aldım onu bile bilmiyorum. Ama pazartesiden beri diyetime çok dikkat etmeme rağmen şekerim hep yüksek çıktı. Sebebini bi türlü anlayamamıştım. Bence virüs hafta başından beri vücudumdaydı ve şeker dengemi bozdu
Çok geçmiş olsun günde bir defa zencefil çayı iç üst solunum yolu için
Yapıyorum canım dün akşam başladım ona da
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Teşekkürler canım inşallah
Teşekkürler canım diğer arkadaşımızla birlikte senin yazdıklarını da dikkate alıcam. Malum ilaç kullanamayınca bu tarz şeyler gerekiyor. Detaylı detaylı anlatmışsın Allah razı olsun

Hem geçsin istiyorum hem ilk olduğu için ne yapacaz ne edecez diye tedirginim.
Eşime diyorum resmen 1 ay sonra hastaneye gidecez ve bir bebekle dönecez bize muhtaç bir bebek Hem korku hem heyecan hem heves hepsi var

Eşime diyorum resmen 1 ay sonra hastaneye gidecez ve bir bebekle dönecez bize muhtaç bir bebek Hem korku hem heyecan hem heves hepsi var
Aynen bende öyle düşünüyorum birde üstüne 6 senedir kaybettiğimiz bebeklerime olan stresin eklenince ne olacağını merak ediyorum doğrusu eve gelebilecek miyiz bakabilecekmiyim

Öyle kuzum kesinlikle.
Az önce bir hikaye okudum o kadar duygulandım ki...

Bebekler anne karnındayken meleklerle konuşur isteklerini onlara anlatırlarmış. Doğum zamanı gelince bir melek bebeğe haydi artık dünyaya gelme zamanı dermiş. Bebek korkarmış. Ben orada ne yapacağım tek başıma. Kime derdimi anlatacağım? Melek dermiş ki merak etme. Allah senin için dünyada bir melek görevlendirdi. Seninle o ilgilenecek. Bebek sormaya devam edermiş korkuyla. İyi ama ben onu nasıl tanıyacağım? Benim dilimi nasıl anlayacak? Melek ;merak etme doğduğun anda o yanında olacak. Ve sen ona anne diyeceksin.

Aslında görevimizin ne kadar büyük ve kutsal olduğunu bu hikaye anlatıyor bize.
İnşallahh üstesinden geliriz

Kızlar ne zamandır giremedim kızın odasıyla uğraşmaktan canım çıktı valla ve daha işim bitmedi bizim doğum tarihimiz belirlendi 12/12/20 olacak yani 2 haftam kaldı Çok korkuyorum bi sorun yaşarız diye şu an kilosu 2200 o zamana kadar kaç kilo oluruz bilmiyorum aralık annesi olacam yani ahha

Aynen bende öyle düşünüyorum birde üstüne 6 senedir kaybettiğimiz bebeklerime olan stresin eklenince ne olacağını merak ediyorum doğrusu eve gelebilecek miyiz bakabilecekmiyim
Rabbim layıkıyla bakabilmemizi nasip etsin önce sağlıkla alalım da inşallah kucağımıza

Gözlerim doldu okurken İnşallah en güzel şekilde geliriz üstesinden

Grubun ilk annesi olma şerefine nail olacaksın o zaman
Sağlıkla kucağina al inşallah

Çok az kalmisssssss hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…