2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
hahahah canım yaaaa hadi hayırlı olsunn.
bizim bu kızçeler neden aceleci ya benimki de 40ı görmezmiş zaten 40. haftam yılbaşında doluyor.
Kızlar hep erken gelirmiş kuzu erkekler geç gelirmiş bizimki duruyo da doktor amcası alacam diye tutturdu

GonulSenligim canım geçmiş olsun. Ağrılar bacakta mı başladı. Annem tahmini pazar günü temas etti. 3 gün sonra test negatif. Dünden beri bacaklarda ağrı boğazda gıcıklanma başladı. Genel durumum iyi diyo. Haliyle korkuyoruz. Belki üşüttü diye Düşünüyorduk ama vücut ağrısı şüphelendiriyor

Geçmiş olsun canım. En hafif şekilde atlatmaniz dileğiyle. Beni de ara ara ateş basıyor genzim gogsum yanıyo hafifte sırtım ağrıyor hafif baş ağrısı da var .Ben de korkuyorum valla kendimi takipteyim şuan.

Basit soğuk algınlığından korkar olduk. Allahım korusun çember daralıyor biz olmayanlar için

Teşekkür ederim canım sağolasın. Evet ağrım sadece bacaklarımda var şuan başka yerde yok şükür. Ben de virüsü pazar günü kaptığımdan şüpheleniyorum. Çünkü hafta başı şeker değerlerim dengesizleşmeye başladı ben anlayamadım. Vücut olarak belirtilerim de çarşamba öğleden sonra çıktı baş ağrısı ile halsizlik. Uyudum koca gün. Perşembe günübaş ağrısı devam etti halsizlik biraz azaldı, gecesi bacak ağrım başladı. Bu sabah da işte teste gittim pozitif. Yani virüsü pazar günü almış olsam belirtilerim 4. Günü gösterdi kendini canım. İnşallah annende bir şey yoktur. Ama iyi gözlemlemek şart.
Amin canım çok sağol. Baş ağrısı ve geniz
yanması bende de oldu. Hep soğuk algınlığı diye kendimi ikna etmeye çalıştım. Sen yine kendini gözlemle canım. Gerçi
tanılansak bile ilaç kullanmadığımız için sadece izolasyon lart oluyor. Ama umarım seninki basit bir soğuk algınlığıdır geçer gider

Ay hadi hayırlı olsun ilk annemiz sen olacaksın sanırım.gunlerimiz hemen hemen aynı erken degilmi. ben kendim için 20 si gibi alırlar diyordum sezeryana.bende haftaya gideceğim bakalım tarih verecekmi

Kizlar bugun karin agrim vardi icim rahat etsin diye hastaneye gittin nstde fazla sanci cikmadi 50lerdeydi ebe bide vajinal muayene yapalim dedi 1 cm aciklik varmis catinda biraz dar dedi yatis yapmak istedi ama ben istemedim agrim olursa yine gelirim dedim. Yarin muayeneye gel ama gece agrin olursa yine gel dedi

Nasıl hareketler yapıyorsunuz takip ettiğimiz bir video varsa atabilir misiniz linkini

Bunların hepsini tabiki yapamıyorum ama ebem buna benzer yapabilirsin dedi. Şu aralar çok Bel ağrım var zaten. Düzelmesini bekliyorum

Bir de günde 45 dk yürüyüş

Bebiş çıkmış yola geliyor annesi
Hayırlısı olsun inşallah.
Kendini mutlaka takip et.
Ağrıların sıklığını ve arasını not al

Bebiş çıkmış yola geliyor annesi
Hayırlısı olsun inşallah.
Kendini mutlaka takip et.
Ağrıların sıklığını ve arasını not al
ebeye tahmini ne kadar zaman sonra dogum olur dedim onu bilemem 1 gun sonra da olabilir daha bekleyedebilir onu bebek belirler dedi. Duzenli bi agrim yok su an icin

Yaa az kalmış canım Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah grubumun ilk annesi olucaksın hayırlısıyla

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah

İyi geceler kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Çok şükür bir sorun yok ama bugün hastaneye gittim ya psikolojik sanki genzim yanıyor.

İyi geceler kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Çok şükür bir sorun yok ama bugün hastaneye gittim ya psikolojik sanki genzim yanıyor.
Dediğin gibi psikolojik canım.Bende yakınımdan kim pozitif çıksa hemen başlıyorum ateşim var galiba yok boğazım yanıyo falan.Rabbim hepimizi korusun inşallah aminnn

İyi geceler kızlar. Felaket diş, diş eti ağrım var uyuyamıyorum. Ağzımın sol tarafı komple ağrıyor resmen. Saat başı uyanıyorum ne yapabilirim bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…