- 4 Kasım 2019
- 2.038
- 3.208
- 133
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #21.021
Doktorunla görüştün mü o bir şey dedi mi? 50lerde cıktıysa henüz biz şey yok diye biliyorum, bir arkadasımın 32. haftadan beri 50lerde kasılması cıkıyordu nst de, ama 39. haftada dogum yaptı. Cok telas yapma yani içini ferah tutKizlar bugun karin agrim vardi icim rahat etsin diye hastaneye gittin nstde fazla sanci cikmadi 50lerdeydi ebe bide vajinal muayene yapalim dedi 1 cm aciklik varmis catinda biraz dar dedi yatis yapmak istedi ama ben istemedim agrim olursa yine gelirim dedim. Yarin muayeneye gel ama gece agrin olursa yine gel dedi
Ben yürüyüş yaptıkça bebek fırlayacakmış gibi hissediyorumPregnancy Workout on Instagram: "LABOR INDUCING MOVEMENT PREP. Here are 5 movements highly recommended to prep for labor. You can spend up to 30 mins practicing these movements everyday. I spend 60 sec - 3 minutes each movement and keep rotating thr
7,098 likes, 416 comments - pregnancyworkout on July 30, 2020: "LABOR INDUCING MOVEMENT PREP. Here are 5 movements highly recommended to prep for labor. You can spend up to 30 mins practicing these movements everyday. I spend 60 sec - 3 minutes each movement and keep rotating through all of...www.instagram.com
Özlem Incesu Güveli on Instagram: "Doktorunuz spor yapmanıza izin verdiye bu egzersizler tam size göre 🤰 Set tekrar sayilarinizi aktif spor yapıyorsanız ve egzersizin yogunluğunu arttırmak isterseniz 2 ×15 tekrar yapabilirsiniz 😎 Videoda toplam 17
505 likes, 35 comments - ozlem_guveli on March 23, 2020: "Doktorunuz spor yapmanıza izin verdiye bu egzersizler tam size göre 🤰 Set tekrar sayilarinizi aktif spor yapıyorsanız ve egzersizin yogunluğunu arttırmak isterseniz 2 ×15 tekrar yapabilirsiniz 😎 Videoda toplam 17 hareket var👌 Duzenli...www.instagram.com
Gözde Biber on Instagram: "Klasiğin dışında hamilelik egzersizleri ile göbek ve ben tekrar karşınızdayız efenim🤓Hem farklı, hem egzersiz onayı olan herkese uygun, etkin hareketler ✨ @piyohouse #hamilepilatesi#hamileyogası"
529 likes, 42 comments - gozdebiber on November 26, 2019: "Klasiğin dışında hamilelik egzersizleri ile göbek ve ben tekrar karşınızdayız efenim🤓Hem farklı, hem egzersiz onayı olan herkese uygun, etkin hareketler ✨ @piyohouse #hamilepilatesi#hamileyogası".www.instagram.com
Bunların hepsini tabiki yapamıyorum ama ebem buna benzer yapabilirsin dedi. Şu aralar çok Bel ağrım var zaten. Düzelmesini bekliyorum
Bir de günde 45 dk yürüyüş
Yarım bardak suya 4 damla karanfil yagi damlatıp gargara yap 30 sn beklesin agzinda faydasi oluyor...cok gecmis olsunİyi geceler kızlar. Felaket diş, diş eti ağrım var uyuyamıyorum. Ağzımın sol tarafı komple ağrıyor resmen. Saat başı uyanıyorum ne yapabilirim bunun için
Sancin çok yok 1 cm açıklıkla da haftalarca idare edenler var canım.Sen istirahat et.Aynen açıklık ilerleyip 1 gün sonra da gelebilir 5 hafta sonra daebeye tahmini ne kadar zaman sonra dogum olur dedim onu bilemem 1 gun sonra da olabilir daha bekleyedebilir onu bebek belirler dedi. Duzenli bi agrim yok su an icin
Yok daha doğum sürecine girmemiş.50 sancı çıkabilir doğum demek değil açıklık ta aynı şekilde.Benim yanımda yatan kızın 4 hafta önce nst de sancıları 80 leri vuruyordu düzensiz sancılar tabi.2-3 cm de açıklığı vardı daha yeni doğum yaptı o da tansiyon yüksekliğinden.1 cm.aciklikla haftalarca durabilirBebiş çıkmış yola geliyor annesi
Hayırlısı olsun inşallah.
Kendini mutlaka takip et.
Ağrıların sıklığını ve arasını not al
Günaydın canımebeye tahmini ne kadar zaman sonra dogum olur dedim onu bilemem 1 gun sonra da olabilir daha bekleyedebilir onu bebek belirler dedi. Duzenli bi agrim yok su an icin
50lerde olunca ebede onemsemedi zaten ama 1 cm aciklik icin bana erken gibi geldiDoktorunla görüştün mü o bir şey dedi mi? 50lerde cıktıysa henüz biz şey yok diye biliyorum, bir arkadasımın 32. haftadan beri 50lerde kasılması cıkıyordu nst de, ama 39. haftada dogum yaptı. Cok telas yapma yani içini ferah tut
Ben yürüyüş yaptıkça bebek fırlayacakmış gibi hissediyorumbir de baskıdan olsa gerek 5 dakikada bir tuvaletiö geliyor eşimle yürüyüş yoluna cıkıyorduk, sıra sıra kafeler var orda yürürken sık sık tuvalete girebiliyordum. Şimdi oralar da kapandı yürüyüşe cıkmaya korkar oldum
Çok mantıklıSana yürüyüş için çok güzel bir mekan önereyim mi
EV
Eşimle risk olmasın diye biz çıkmıyoruz artık dışarıya. Evde yürüyorum ben. Bir odadan diğer odaya. Benim de sık sık tuvaletim geliyor. Rahat oluyor bu şekilde
Çok mantıklıonu yapıyorum zaten gün içinde, salon koridorun bir ucunda tuvalet diğer ucunda. Yarım saatte bir tuvalete gidip gelsem epey yol yapar
Anaaa geliyor mu yoksa bebiş . Gerçi 1 cm açıklık az şuan ama yine de başlangıcı sanırımKizlar bugun karin agrim vardi icim rahat etsin diye hastaneye gittin nstde fazla sanci cikmadi 50lerdeydi ebe bide vajinal muayene yapalim dedi 1 cm aciklik varmis catinda biraz dar dedi yatis yapmak istedi ama ben istemedim agrim olursa yine gelirim dedim. Yarin muayeneye gel ama gece agrin olursa yine gel dedi
Tuzlu su gargarası da çok iyi geliyor canım deneyebilirsin .baya tuz atacaksın ama şap gibi olacak. Uyuşturup ağrı hissini alıyorİyi geceler kızlar. Felaket diş, diş eti ağrım var uyuyamıyorum. Ağzımın sol tarafı komple ağrıyor resmen. Saat başı uyanıyorum ne yapabilirim bunun için
Belli olmazmis canim bikac hafta duradabilirmis 1 cm acikliklaAnaaa geliyor mu yoksa bebiş . Gerçi 1 cm açıklık az şuan ama yine de başlangıcı sanırım
Canım bu egzersizleri ben de şimdi kaydettim sağolasın. Bu hareketler ne için yapılıyor peki kolay doğum için mi ?Pregnancy Workout on Instagram: "LABOR INDUCING MOVEMENT PREP. Here are 5 movements highly recommended to prep for labor. You can spend up to 30 mins practicing these movements everyday. I spend 60 sec - 3 minutes each movement and keep rotating thr
7,098 likes, 416 comments - pregnancyworkout on July 30, 2020: "LABOR INDUCING MOVEMENT PREP. Here are 5 movements highly recommended to prep for labor. You can spend up to 30 mins practicing these movements everyday. I spend 60 sec - 3 minutes each movement and keep rotating through all of...www.instagram.com
Özlem Incesu Güveli on Instagram: "Doktorunuz spor yapmanıza izin verdiye bu egzersizler tam size göre 🤰 Set tekrar sayilarinizi aktif spor yapıyorsanız ve egzersizin yogunluğunu arttırmak isterseniz 2 ×15 tekrar yapabilirsiniz 😎 Videoda toplam 17
505 likes, 35 comments - ozlem_guveli on March 23, 2020: "Doktorunuz spor yapmanıza izin verdiye bu egzersizler tam size göre 🤰 Set tekrar sayilarinizi aktif spor yapıyorsanız ve egzersizin yogunluğunu arttırmak isterseniz 2 ×15 tekrar yapabilirsiniz 😎 Videoda toplam 17 hareket var👌 Duzenli...www.instagram.com
Gözde Biber on Instagram: "Klasiğin dışında hamilelik egzersizleri ile göbek ve ben tekrar karşınızdayız efenim🤓Hem farklı, hem egzersiz onayı olan herkese uygun, etkin hareketler ✨ @piyohouse #hamilepilatesi#hamileyogası"
529 likes, 42 comments - gozdebiber on November 26, 2019: "Klasiğin dışında hamilelik egzersizleri ile göbek ve ben tekrar karşınızdayız efenim🤓Hem farklı, hem egzersiz onayı olan herkese uygun, etkin hareketler ✨ @piyohouse #hamilepilatesi#hamileyogası".www.instagram.com
Bunların hepsini tabiki yapamıyorum ama ebem buna benzer yapabilirsin dedi. Şu aralar çok Bel ağrım var zaten. Düzelmesini bekliyorum
Bir de günde 45 dk yürüyüş
2 hafta dursa zaten sana çok güzel yeter inşallah sağlıkla gelsin vakti zamanıyla gelsinBelli olmazmis canim bikac hafta duradabilirmis 1 cm aciklikla
Canım bu egzersizleri ben de şimdi kaydettim sağolasın. Bu hareketler ne için yapılıyor peki kolay doğum için mi ?
amin canim2 hafta dursa zaten sana çok güzel yeter inşallah sağlıkla gelsin vakti zamanıyla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?