2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Doktorunla görüştün mü o bir şey dedi mi? 50lerde cıktıysa henüz biz şey yok diye biliyorum, bir arkadasımın 32. haftadan beri 50lerde kasılması cıkıyordu nst de, ama 39. haftada dogum yaptı. Cok telas yapma yani içini ferah tut

Ben yürüyüş yaptıkça bebek fırlayacakmış gibi hissediyorum bir de baskıdan olsa gerek 5 dakikada bir tuvaletiö geliyor eşimle yürüyüş yoluna cıkıyorduk, sıra sıra kafeler var orda yürürken sık sık tuvalete girebiliyordum. Şimdi oralar da kapandı yürüyüşe cıkmaya korkar oldum

İyi geceler kızlar. Felaket diş, diş eti ağrım var uyuyamıyorum. Ağzımın sol tarafı komple ağrıyor resmen. Saat başı uyanıyorum ne yapabilirim bunun için
Yarım bardak suya 4 damla karanfil yagi damlatıp gargara yap 30 sn beklesin agzinda faydasi oluyor...cok gecmis olsun

ebeye tahmini ne kadar zaman sonra dogum olur dedim onu bilemem 1 gun sonra da olabilir daha bekleyedebilir onu bebek belirler dedi. Duzenli bi agrim yok su an icin
Sancin çok yok 1 cm açıklıkla da haftalarca idare edenler var canım.Sen istirahat et.Aynen açıklık ilerleyip 1 gün sonra da gelebilir 5 hafta sonra da

Bebiş çıkmış yola geliyor annesi
Hayırlısı olsun inşallah.
Kendini mutlaka takip et.
Ağrıların sıklığını ve arasını not al
Yok daha doğum sürecine girmemiş.50 sancı çıkabilir doğum demek değil açıklık ta aynı şekilde.Benim yanımda yatan kızın 4 hafta önce nst de sancıları 80 leri vuruyordu düzensiz sancılar tabi.2-3 cm de açıklığı vardı daha yeni doğum yaptı o da tansiyon yüksekliğinden.1 cm.aciklikla haftalarca durabilir

ebeye tahmini ne kadar zaman sonra dogum olur dedim onu bilemem 1 gun sonra da olabilir daha bekleyedebilir onu bebek belirler dedi. Duzenli bi agrim yok su an icin
Günaydın canım
Doğum süreci başlamış da olabilir başlamamış da. Hem ebe hem biz ne desek boş. Her vücut tepkisi, her doğum şekli farklı. Bu şekilde 40ı bekleyen de var 1 hafta içinde doğuran da. Senin yavrunun acelesine bağlı
Sen bol bol vücudunu dinle kendini takipte ol. Ağrılarını falan not al. Olabiliyorsa pazartesi doktoruna görün.
Hayırlısı ile sağlıkla istediği zaman gelsin bebeğin inşallah

50lerde olunca ebede onemsemedi zaten ama 1 cm aciklik icin bana erken gibi geldi

Sana yürüyüş için çok güzel bir mekan önereyim mi

EV

Eşimle risk olmasın diye biz çıkmıyoruz artık dışarıya. Evde yürüyorum ben. Bir odadan diğer odaya. Benim de sık sık tuvaletim geliyor. Rahat oluyor bu şekilde

Çok mantıklı onu yapıyorum zaten gün içinde, salon koridorun bir ucunda tuvalet diğer ucunda. Yarım saatte bir tuvalete gidip gelsem epey yol yapar

Çok mantıklı onu yapıyorum zaten gün içinde, salon koridorun bir ucunda tuvalet diğer ucunda. Yarım saatte bir tuvalete gidip gelsem epey yol yapar

Eee ne güzel işte
Benim de salon yatak odası hol mutfak...
Mesken tuttum valla evi.
Bi de şu Bel ağrım Bi hafiflese.
Perişan etti beni

Anaaa geliyor mu yoksa bebiş . Gerçi 1 cm açıklık az şuan ama yine de başlangıcı sanırım

İyi geceler kızlar. Felaket diş, diş eti ağrım var uyuyamıyorum. Ağzımın sol tarafı komple ağrıyor resmen. Saat başı uyanıyorum ne yapabilirim bunun için
Tuzlu su gargarası da çok iyi geliyor canım deneyebilirsin .baya tuz atacaksın ama şap gibi olacak. Uyuşturup ağrı hissini alıyor

Kızlar yavaş yavaş geliyor bebekler . Cok heyecanlandım yahuuu Hadi hepsi sağlıkla , zamanında gelsin inşallah. Allah ağız tadıyla büyütmeyi nasip etsin hepimize Açılma ağrılı mı olur yani önceden anlamak mümkün mü.

Canım bu egzersizleri ben de şimdi kaydettim sağolasın. Bu hareketler ne için yapılıyor peki kolay doğum için mi ?

Canım bu egzersizleri ben de şimdi kaydettim sağolasın. Bu hareketler ne için yapılıyor peki kolay doğum için mi ?

Evet kuzum. Doğumu kolaylaştırmak ve bebeğin kanala girmesini sağlamak için yapılıyor

Pelvis kasları ne kadar güçlü olursa doğumda o kadar rahat oluyormuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…