2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Evet kuzum. Doğumu kolaylaştırmak ve bebeğin kanala girmesini sağlamak için yapılıyor

Pelvis kasları ne kadar güçlü olursa doğumda o kadar rahat oluyormuşsun.
Aa çok güzel şu hastalığu atlatayım da doktora danışıp başlarım ben de. Belki bana erken doğum riski var diye yapma vs derse. İnşallah yapabiliyorumdur ama çok beğendim egzersizleri

Buarada biraz aralık anneleri konusuna bakıyorum bazen. Oradaki çoğu anne de kasım ayında doğum yapmış. Demek ki bebişlerin hepsi tam 40 hafta beklemiyor. Hazırlıkları ona göre yapmak lazım gerçekten

Cnm geçmiş olsun aman uzan kalkma kuzum üç gündür sancım var benimde bugünde iç bacaklarıma atiyo rahme doğru sık sık oluyo acaba sıkıntımı önümüzdeki haftaya gidelim dedim eşime ama gideyimmi acaba senin ağrın nasıldı bir tarif edermisin bana sana zahmet bide kadın doğuma mi gittin cnm nts icin

canim benimki normal karin agrisiydi dogum sancisi gibi degildi. Direkt dogumhaneye gidip nst cektirdim ebe bide vajinal muayene yapti o kadar.

İyi geceler kızlar. Felaket diş, diş eti ağrım var uyuyamıyorum. Ağzımın sol tarafı komple ağrıyor resmen. Saat başı uyanıyorum ne yapabilirim bunun için
Tuzlu su gargara hiç birşeyin kalmaz bir bardak ılık su bir tatlı kaşığından az tuz cnm günde bir kez

Emin misin. Sancın var mı?
Doktor dün bana sadece leke olursa korkma lekeyle beraber sancın da olursa gel demişti.
Yine de sen ihmal etme tabi
sancim yok ama okuduklarima gore gelen seyin nisan oldugunu dusunuyorum kahverengiye donuk ve yapiskan bisey. Hastaneye gitmedim evde beklicem sancim falan yok cunku

Ayy valla benide bi telaş sardı şimdi canım.Bebeğin eksikşeri bitti ama benimkiler duruyo daha nasılsa zamanı var die rahattım.Aman en iyisi bende biraz hızlandırayım

Canım sen bilirsin ama yinede bi git istersen doktora benim ilk doğumda nişanım falan gelmemişti ama yiğenimin nişanı öğlen gelip akşam üstü doğum yapmıştı.Hakkında hayırlısı inşallah
aralik annelerine de yazmistimda dun elle muayene oldugu icin gelmistir nisan degildir belki dedi dedi bikac arkadas simdilik bekliyorum

Aa çok güzel şu hastalığu atlatayım da doktora danışıp başlarım ben de. Belki bana erken doğum riski var diye yapma vs derse. İnşallah yapabiliyorumdur ama çok beğendim egzersizleri

Evet canım. Yormuyor zaten. Ben genelde topun üstüne oturuyorum. Elime de kitabımı alıyorum. Arkaya da bir fon müzik. Güneşi de yüzüme alıyorum. Hem hafif hafif yaylanıyorum hem de kitap okuyorum

aralik annelerine de yazmistimda dun elle muayene oldugu icin gelmistir nisan degildir belki dedi dedi bikac arkadas simdilik bekliyorum
Canım yine aynı kızı örnek vereceğim ama hastanede yanimda yatan kızın 33.haftada nişanı geldi 36 da doğum yaptı 3 hafta sonra ama tansiyon yüzünden aldılar bebekleri..O da 2-3 cm açıklıkla bekledi hac hafta. Nişan olabilir ama enfeksiyon riskine karşı doktoruna haber ver yine de sen

alttan muayeneden dolayi lekelenme de boyle yapiskan mi oluyorki?
Akintin ile beraber gelmistir .Nişanin yapışkanlık düzeyini bilmiyorum tabi ama . Nişan için Daha açık renk diyorlardı sanki . Seninki kahveye dönük eski beklemiş kan olabilir muayeneden kalan yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…