2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Nişan solucan kalınlığında kahverengi gelmıstı bende oyle akıntı fln degildı yanı
benimde akinti degil baya kivamli sumuk gibi. 1 kez daha geldi bu arada daha acik renkli sizce nisan mi yoksa muayeneden kaynakli bi kanama ve akinti mi?

Kesin korona oldum arkadaşlar.Test yaptırmadım kendimi evde karantinaya aldım.Bu süreçte karnım sanki dördüncü aydaki haline döndü.Karnim indi resmen.Sanki bebek de baya aşağıya inmiş gibi.İki gündür pek yemek yiyemiyorum.Ateş ve öksürük de cabası.Hayirlisyla atlatayım şu hastalığı inşallah.Yatak döşek yatıyorum.Atesten dolayı sanki kafam bir milyon.

Test yaptirsan? Ona gore bi tedavi uygulanir gerci parol verecekler yine ama bide kan sulandirici veriyorlar. Umarim korona degildir ya

Yaa az kalmış canım Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah grubumun ilk annesi olucaksın hayırlısıyla
Evet ilk anne olcam rabbim nasip ederse inşallahh herkes sağlıkla mutlulukla alır bebeklerini kucaklarına

Test yaptirsan? Ona gore bi tedavi uygulanir gerci parol verecekler yine ama bide kan sulandirici veriyorlar. Umarim korona degildir ya
Test yaptırmayacağım.Eğer eşimde de belirtiler başlarsa hep birlikte test yaptırırız.Şuan kendi arabamız yok.Taksicileri de riske atmak istemiyorum.Zaten İzmir'de vaka cok fazla.Eve teste de gelmiyorlar.Bekleyeyim bakalım.Şimdilik Bu belirtiler çok ağır gibi dgil.En azından nefes darlığı falan yaşamıyorum.Ates ve öksürükle basedebilirim

Umarim sadece soguk alginligidir canim

Ay hadi hayırlı olsun ilk annemiz sen olacaksın sanırım.gunlerimiz hemen hemen aynı erken degilmi. ben kendim için 20 si gibi alırlar diyordum sezeryana.bende haftaya gideceğim bakalım tarih verecekmi
Benden önce davranan olmazsa ilk anniş ben olcam evet benimkini 12’sinde alacak inşallah 3 kg yada 3 kg yakın olsun da doğumdan sonra zor geçmesin bizim için gerçi solunum sıkıntısı daha büyük inşallah hiç bir sorun yaşamadan sağlıkla döneriz evimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…