- 16 Nisan 2020
- 458
- 449
- 23
- 38
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #21.081
Nişan gıbı duruyor ama yine de Dr a sormakta fayda var benim doktorum nısan in gelmesini pek onemsememıstı suyun gelmedikce dogum basladi diyemeyız demıstı ki 10 gun bekledim ben de hemen dogum baslar sanıyordumbenimde akinti degil baya kivamli sumuk gibi. 1 kez daha geldi bu arada daha acik renkli sizce nisan mi yoksa muayeneden kaynakli bi kanama ve akinti mi?
Valla ben senden once davranabilirim bu gidisleBenden önce davranan olmazsa ilk anniş ben olcam evetbenimkini 12’sinde alacak inşallah 3 kg yada 3 kg yakın olsun da doğumdan sonra zor geçmesin bizim için gerçi solunum sıkıntısı daha büyük inşallah hiç bir sorun yaşamadan sağlıkla döneriz evimize
en azindan 1 hafta beklese de 36. haftayi bitirsek 35+1 bugunNişan gıbı duruyor ama yine de Dr a sormakta fayda var benim doktorum nısan in gelmesini pek onemsememıstı suyun gelmedikce dogum basladi diyemeyız demıstı ki 10 gun bekledim ben de hemen dogum baslar sanıyordum
Sancı olması da önemli tabi belki muayene sonrası akıntıdır canım, yinede tetikte ol kasılmaları özellikle dikkate alırsınhareketli canim
Çok geçmiş olsun test yaptırsan da ilaç alamayacağın için bı önemi kalmıyor ateşin ağrın varsa günde iki kez parol icebiliyosun sakin iştahın yok diye yememezlik yapma bagisklik düşüyor daha çok hasta olabilirsin zorla ye herseydenKesin korona oldum arkadaşlar.Test yaptırmadım kendimi evde karantinaya aldım.Bu süreçte karnım sanki dördüncü aydaki haline döndü.Karnim indi resmen.Sanki bebek de baya aşağıya inmiş gibi.İki gündür pek yemek yiyemiyorum.Ateş ve öksürük de cabası.Hayirlisyla atlatayım şu hastalığı inşallah.Yatak döşek yatıyorum.Atesten dolayı sanki kafam bir milyon.
Kan sulandırıcı veriyorlar mi onu hiç duymadım canımTest yaptirsan? Ona gore bi tedavi uygulanir gerci parol verecekler yine ama bide kan sulandirici veriyorlar. Umarim korona degildir ya
ben 2 hafta once griptim doktor d-dimer testi istedi pihtilasma olunca corona olabilir test yaptir dedi kan sulandirici igne yazdi eger coronaysa hergun degilse 2-3 gune bir vur dedi. Esimde pozitif oldugu donemde kan ecoprin kullanmisti kan sulandirici.Kan sulandırıcı veriyorlar mi onu hiç duymadım canım
Kizlar nisanim geldi sanirim
Nişan diye düşünüyorum ben de anlatımına göre. Ama nişandan hemen sonra doğum başlamıyormuş zaten. Hastaneye gitsen de sancın sıklaşmadan suyun gelmeden geri göndermiyorlarmış eve. Sadece doktora bilgi versen yeter ama telefonu yok diyorsun. Pazartesi hastaneni arayabilirsin belki doktora ulaşmak için.sancim yok ama okuduklarima gore gelen seyin nisan oldugunu dusunuyorum kahverengiye donuk ve yapiskan bisey. Hastaneye gitmedim evde beklicem sancim falan yok cunku
Yaaaaa geçmiş olsuuun. İnşallah korona değilsindir ama öyleyse de moral bozma inan moral çok etkiliyor hastalığın seyrini. Ben pozitif olduğumu öğrendiğimde hiç şaşırmadım kendimi alıştırmıştım zaten. Şuan beslenmeme çok dikkat ediyorum vitaminlerimi içiyorum. Çok şükür iyiyim burun tıkanıklığım ve baş ağrım dışında sıkıntım yok diyebilirim. Bol su iç. Sarımsak ye. Ben yediğim yoğurda, yemeklere çorbalara hepsine sarımsak koyuyorum.Kesin korona oldum arkadaşlar.Test yaptırmadım kendimi evde karantinaya aldım.Bu süreçte karnım sanki dördüncü aydaki haline döndü.Karnim indi resmen.Sanki bebek de baya aşağıya inmiş gibi.İki gündür pek yemek yiyemiyorum.Ateş ve öksürük de cabası.Hayirlisyla atlatayım şu hastalığı inşallah.Yatak döşek yatıyorum.Atesten dolayı sanki kafam bir milyon.
Ben nst ye erken girmeye başladım. Sanırım 30 ya da 31 . Haftamda başladım. Sıkıntı çıkmadı şükür bugüne kadar.Kızlar merhaba 2 sorum olacaktı size ;
nst ye ilk ne zaman girdiniz?
Bir de bebek diğer günlere göre daha az hareketlyse endişelnmeli miyim?
Çok geçmiş olsun zorla olsa da yemek yemeye çalış direncin düşmesin. İnşallah hemen atlatırsin Rabbim acil şifanı versinKesin korona oldum arkadaşlar.Test yaptırmadım kendimi evde karantinaya aldım.Bu süreçte karnım sanki dördüncü aydaki haline döndü.Karnim indi resmen.Sanki bebek de baya aşağıya inmiş gibi.İki gündür pek yemek yiyemiyorum.Ateş ve öksürük de cabası.Hayirlisyla atlatayım şu hastalığı inşallah.Yatak döşek yatıyorum.Atesten dolayı sanki kafam bir milyon.
Ben dün girdim ilk 34+5.Kızlar merhaba 2 sorum olacaktı size ;
nst ye ilk ne zaman girdiniz?
Bir de bebek diğer günlere göre daha az hareketlyse endişelnmeli miyim?
Şimdilik ateşe de dayanabiliyorum.Ben zamanında domuz gribi atlatmıştım.Tam bir ay sürmüştü zalım.Şimdilik Bu daha hafifi gibi.Bugün yemem daha iyiydi.Az Ama sık yemeye çalışıyorumÇok geçmiş olsun test yaptırsan da ilaç alamayacağın için bı önemi kalmıyor ateşin ağrın varsa günde iki kez parol icebiliyosun sakin iştahın yok diye yememezlik yapma bagisklik düşüyor daha çok hasta olabilirsin zorla ye herseyden
Rabbim şifa versin canım insallah kolay atlatırsın yemene dikkat ama bu illet encok yemeyi içmeyi sevmiyormuş bol bol meyve ye.Bende eşim pozitif bende varmi yokmu bulastimi bulasmazmi die düşünmekten agrım başladı kasıklarım belim ağrıyo stres hiç iyi gelmiyor malesef hamileykenKesin korona oldum arkadaşlar.Test yaptırmadım kendimi evde karantinaya aldım.Bu süreçte karnım sanki dördüncü aydaki haline döndü.Karnim indi resmen.Sanki bebek de baya aşağıya inmiş gibi.İki gündür pek yemek yiyemiyorum.Ateş ve öksürük de cabası.Hayirlisyla atlatayım şu hastalığı inşallah.Yatak döşek yatıyorum.Atesten dolayı sanki kafam bir milyon.
Neden stres yapıyorsunuz ki?Rahat olun.Kendinizi koruyun ancak sizde de belirtiler çıkarsa ağır gecireceksiniz diye bir kural yok.Ben Bu süreçte D vitamini,C vitamini,Omega3 alımımı artırdım.Bununla beraber udi hindi yağı ve kozalak yağı da kullanıyorum.Günde bir kez de gümüş suyu tüketiyorum.Agrı kesici almadım hiç.Şimdilik ateşim dayanabilecegim düzeyde.Rabbim şifa versin canım insallah kolay atlatırsın yemene dikkat ama bu illet encok yemeyi içmeyi sevmiyormuş bol bol meyve ye.Bende eşim pozitif bende varmi yokmu bulastimi bulasmazmi die düşünmekten agrım başladı kasıklarım belim ağrıyo stres hiç iyi gelmiyor malesef hamileyken
Kesinlikle çok vaka var. Biz test yaptırmaya gittiğimizde test sırasında bile insanlar mesafeye dikkat etmiyor. Biri gelmiş dibimizde öksürüyor eşim azarladı en sonunda. Bi de demiyo mu ben yanında duruyom arkandakine kız bana niye kızıypn diye. Sanki çok fark var yanda durmakla arkada durmak arasında. İnsanlar cahil mi umursamaz mı anlamadım benPozitif vaka ne kadar da çoğaldı. Hemen hemen herkes pozitif. Açıklanan sayılardan bile fazla sanki vaka. Az önce Tweeter da bir video denk geldi yoğun bakımdan hasta video çekmiş, çok üzücüydü, nefes alabilmek için bağıran birini duymak ne bileyim durum ortadayken neden hala önlem alınmıyor. Otelin restorantında gece 22 den sonra müziği yasaklamanin ne gibi bir faydası olacak. Aklım almıyor.
Nebileyim eşimde de bir belirti yoktu oyuzden şok oldum heralde omega 3 d vitamini nekadar aliyorsunuzNeden stres yapıyorsunuz ki?Rahat olun.Kendinizi koruyun ancak sizde de belirtiler çıkarsa ağır gecireceksiniz diye bir kural yok.Ben Bu süreçte D vitamini,C vitamini,Omega3 alımımı artırdım.Bununla beraber udi hindi yağı ve kozalak yağı da kullanıyorum.Günde bir kez de gümüş suyu tüketiyorum.Agrı kesici almadım hiç.Şimdilik ateşim dayanabilecegim düzeyde.
Ayyy erken ya biraz daha kalsınlarValla ben senden once davranabilirim bu gidisle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?