2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
benimde akinti degil baya kivamli sumuk gibi. 1 kez daha geldi bu arada daha acik renkli sizce nisan mi yoksa muayeneden kaynakli bi kanama ve akinti mi?
Nişan gıbı duruyor ama yine de Dr a sormakta fayda var benim doktorum nısan in gelmesini pek onemsememıstı suyun gelmedikce dogum basladi diyemeyız demıstı ki 10 gun bekledim ben de hemen dogum baslar sanıyordum

Valla ben senden once davranabilirim bu gidisle

Nişan gıbı duruyor ama yine de Dr a sormakta fayda var benim doktorum nısan in gelmesini pek onemsememıstı suyun gelmedikce dogum basladi diyemeyız demıstı ki 10 gun bekledim ben de hemen dogum baslar sanıyordum
en azindan 1 hafta beklese de 36. haftayi bitirsek 35+1 bugun

Selam kızlar ne zamandır giremiyordum çocukların uzaktan eğitimleri falan derken telefonlar bize kalmıyor. Eşim pozitif malesef bizde temaslı yardımınıza muhtacim Bu durumu yaşayıp kendine geçmeden atlatan varmı içinizde malum ilaçta alamıyoruz. Ne yapmam lazim şoktayim resmen....

Çok geçmiş olsun test yaptırsan da ilaç alamayacağın için bı önemi kalmıyor ateşin ağrın varsa günde iki kez parol icebiliyosun sakin iştahın yok diye yememezlik yapma bagisklik düşüyor daha çok hasta olabilirsin zorla ye herseyden

Kan sulandırıcı veriyorlar mi onu hiç duymadım canım
ben 2 hafta once griptim doktor d-dimer testi istedi pihtilasma olunca corona olabilir test yaptir dedi kan sulandirici igne yazdi eger coronaysa hergun degilse 2-3 gune bir vur dedi. Esimde pozitif oldugu donemde kan ecoprin kullanmisti kan sulandirici.

Kızlar merhaba 2 sorum olacaktı size ;

nst ye ilk ne zaman girdiniz?
Bir de bebek diğer günlere göre daha az hareketlyse endişelnmeli miyim?

Kizlar nisanim geldi sanirim

sancim yok ama okuduklarima gore gelen seyin nisan oldugunu dusunuyorum kahverengiye donuk ve yapiskan bisey. Hastaneye gitmedim evde beklicem sancim falan yok cunku
Nişan diye düşünüyorum ben de anlatımına göre. Ama nişandan hemen sonra doğum başlamıyormuş zaten. Hastaneye gitsen de sancın sıklaşmadan suyun gelmeden geri göndermiyorlarmış eve. Sadece doktora bilgi versen yeter ama telefonu yok diyorsun. Pazartesi hastaneni arayabilirsin belki doktora ulaşmak için.
Yaaaaa geçmiş olsuuun. İnşallah korona değilsindir ama öyleyse de moral bozma inan moral çok etkiliyor hastalığın seyrini. Ben pozitif olduğumu öğrendiğimde hiç şaşırmadım kendimi alıştırmıştım zaten. Şuan beslenmeme çok dikkat ediyorum vitaminlerimi içiyorum. Çok şükür iyiyim burun tıkanıklığım ve baş ağrım dışında sıkıntım yok diyebilirim. Bol su iç. Sarımsak ye. Ben yediğim yoğurda, yemeklere çorbalara hepsine sarımsak koyuyorum.

Ben nst ye erken girmeye başladım. Sanırım 30 ya da 31 . Haftamda başladım. Sıkıntı çıkmadı şükür bugüne kadar.

Çok geçmiş olsun zorla olsa da yemek yemeye çalış direncin düşmesin. İnşallah hemen atlatırsin Rabbim acil şifanı versin

Ben dün girdim ilk 34+5.
Doktorum 1 saat içinde hiç hareket etmemesi normal değil dedi az da olsa hareket etmeliymiş. Onu kontrol et bence.

Şimdilik ateşe de dayanabiliyorum.Ben zamanında domuz gribi atlatmıştım.Tam bir ay sürmüştü zalım.Şimdilik Bu daha hafifi gibi.Bugün yemem daha iyiydi.Az Ama sık yemeye çalışıyorum

Rabbim şifa versin canım insallah kolay atlatırsın yemene dikkat ama bu illet encok yemeyi içmeyi sevmiyormuş bol bol meyve ye.Bende eşim pozitif bende varmi yokmu bulastimi bulasmazmi die düşünmekten agrım başladı kasıklarım belim ağrıyo stres hiç iyi gelmiyor malesef hamileyken

Neden stres yapıyorsunuz ki?Rahat olun.Kendinizi koruyun ancak sizde de belirtiler çıkarsa ağır gecireceksiniz diye bir kural yok.Ben Bu süreçte D vitamini,C vitamini,Omega3 alımımı artırdım.Bununla beraber udi hindi yağı ve kozalak yağı da kullanıyorum.Günde bir kez de gümüş suyu tüketiyorum.Agrı kesici almadım hiç.Şimdilik ateşim dayanabilecegim düzeyde.

Pozitif vaka ne kadar da çoğaldı. Hemen hemen herkes pozitif. Açıklanan sayılardan bile fazla sanki vaka. Az önce Tweeter da bir video denk geldi yoğun bakımdan hasta video çekmiş, çok üzücüydü, nefes alabilmek için bağıran birini duymak ne bileyim durum ortadayken neden hala önlem alınmıyor. Otelin restorantında gece 22 den sonra müziği yasaklamanin ne gibi bir faydası olacak. Aklım almıyor.

Kesinlikle çok vaka var. Biz test yaptırmaya gittiğimizde test sırasında bile insanlar mesafeye dikkat etmiyor. Biri gelmiş dibimizde öksürüyor eşim azarladı en sonunda. Bi de demiyo mu ben yanında duruyom arkandakine kız bana niye kızıypn diye. Sanki çok fark var yanda durmakla arkada durmak arasında. İnsanlar cahil mi umursamaz mı anlamadım ben

Nebileyim eşimde de bir belirti yoktu oyuzden şok oldum heralde omega 3 d vitamini nekadar aliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…