2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Nebileyim eşimde de bir belirti yoktu oyuzden şok oldum heralde omega 3 d vitamini nekadar aliyorsunuz
Eşinizde belirti yoksa test hatalı olabilir mi?Venaturanin d vitamininden günlük 50damla kullanıyorum iki gündür.Ancak yarın normal kullanımıma döneceğim.Omega da kyani markasindan beş tane alıyorum şuan.Normalde üç tane kullanırdım.

Gitmicek misin doktora kuzu?
yok gitmicem ya simdi gitsem yine cati muayenesi yapacak aciklik artmis mi diye yine yatis yapalim diyecekler stres olcam. Evde bekleyim biraz hareketleri falanda gayet iyi takip ediyorum

Evet kesin yapar, en mantıklısı bu
alttan baka baka zorla dogurtcaklar cocugu Dun bide parmagiyla muayene ederken ay lutfen yeter kasigima cok agri girdi dedim bebegin basini hissediyorum cunku dedi sok oldum

Oda aynı şeyi söylüyor yarın ilaç getirecekler tekrar testte yaptiramaz iyice kafamız karıştı bilmiyorum ne olacak bende boğazımda göğsüme doğru inen gıcık gibi sanki bi tıkanıklık var psikolojikte olabilir maskeden de olabilir bilmiyorum iyice kafamız karıştı

Birşey soracağım ben ya ilk hamileligimde 41+3 de doğum yaptım ikinci de ortalama aynı mi olur yoksa değişiyor mu? Erken gelme olasılığı olabiliyor mu?

Bu arada çantam hazır eksik birşey var mı diye sürekli kafamdan geçiriyorum netten bakıp liste yaptım aldiklarimin hepsinin üstünü çizdim unuttuğum bir şey var mı acaba diye düşünmeden edemiyorum

yok ara ara hafif karin agrim oluyor ama dogum sancisi gibi degil bide hafif ishal gibiyim
Canım ishalde doğum belirtisi demişti geçen gün biri..ayy çok heyecanlandım şimdi resmen artık gün sayıyoruz..inşallah sıkıntısız olsun her birimizinki burda birbirimize de moral olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…