2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çevremde çok kişide malesef ki yalancı pozitiflik duydum.Özelde dahi olsa testi tekrar yaptirirsaniz sizin için daha iyi olur.Hem boş yere o kadar ağır ilaçları içmemiş olur eşiniz.Sizin hissettikleriniz de psikolojik olabilir.Bendeki belirtiler baya belirgin çünkü

Canım ishalde doğum belirtisi demişti geçen gün biri..ayy çok heyecanlandım şimdi resmen artık gün sayıyoruz..inşallah sıkıntısız olsun her birimizinki burda birbirimize de moral olalım
herhalde erken gelecek benim yaramaz

Hasta olan arkadaşların hepsine geçmiş olsun diyorum, insallah tez zamanda şifa olur iyileşirsiniz. Çember giderek daralıyor, herkes hasta. Negatif çikan arkadaslarım şu anda hastanede yatıyor negatife de güven yok.

tugcekb insallah biraz daha bekler ama zaten riskli kısmı atlattığımız için sağlıkla gelsin demekten başka birşey diyemiyorum.

Kizlar bebeğe giydirecegimiz kıyafetlerde ki etiketleri kestiniz mi? Acaba kesince daha mı çok batar??? Napsak?

Dikiş yerinden kesebilrsin canım. Bazıları ekstra dikişle koyuyor etiketi. Onları direk söktüm. Aynı dikiş üzerindeyse etiket sülfile kısmına kadar dipten kestim

Kızlar son 2 gündür karnımda acayip kasılmalar hissediyorum ama böyle kasıklarımda değil de daha yukarıda, midemin oralarda gibi. Hani kötü bir şey yer de insanın midesi kasılır ya öyle sanki, ama kasılan yer üst karnım. Ara ara girip geçiyor. Hani sanki kas sıkışması gibi oluyor anlatabildim mi bilmem ama Var mı basına böyle bişey gelen? Yarın doktora gideceğim zaten sorarım ama şiddetlenince meraklandım

Canım benim bildiğim o kasılma işte. Ebem bana kasılmanı şuradan anlarsın dedi; parmağınla göğüs kafesinin arasında midene bastır. Sertse eğer kasılman vardır dedi.
Tabi bu braxton hicks yani yalancı kasılma da olabilir. Pozisyon değiştir. Sürekli devam ediyorsa doktoruna sorabilirsin. Geçiyorsa takılma. Rahim doğum için hazırlık yapıyor

Kizlar bebeğe giydirecegimiz kıyafetlerde ki etiketleri kestiniz mi? Acaba kesince daha mı çok batar??? Napsak?
Ben daha kesmedim aslında kesmek istiyorum. Kesersem hangisi kaç aylık kıyafetti ayırt edemem diye kesemedim
Canım temaslıysan geçmiş olması çok muhtemel aynı evde kalmışsın. Annen filyasyon ekibine temaslı bilgisi olarak seni söyleseydi evine gelip test yapıyorlar senin gitmene gerek kalmazdı. Sen şuan kendini izole et. Zaten ilaç kullanamayacaksın. Bol vitamin bol su ve beslenmene dikkat et. Benim de burun tıkanıklığı ve baş ağrısı ile başlamıştı
Ve bugün covid den bir yakinimizi daha kaybettik. Nasıl hastalık bu, birsey diyemiyorum. Ne hastalıga ne cenazesine hiçbir şekilde gidilemiyor, ne de acılar paylaşılabiliyor.
Başın sağolsun

Çok faydalı bilgiymiş

Test ver... Hamilelerde ilaç baslamiyorlar parol dışında ama yine de ona göre hareket edersin... Benim doktoruma sormuştum bu konuyu... Vitamin, cinko, d vitamini ve mutlaka kan sulandiri tavsiye ediyorum demisti

Test ver... Hamilelerde ilaç baslamiyorlar parol dışında ama yine de ona göre hareket edersin... Benim doktoruma sormuştum bu konuyu... Vitamin, cinko, d vitamini ve mutlaka kan sulandiri tavsiye ediyorum demisti
Kan sulandırıcı dışında benim de doktorum aynısını söyledi ama kan sulandırıcı söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…