2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kan sulandırıcı dışında benim de doktorum aynısını söyledi ama kan sulandırıcı söylemedi
kan sulandirici veriyorlar zaten pozitif olanlara esim pozitif oldugunda ecoprin kullanmisti bir arkadasina da kan sulandirici igne vermisler

Ekibe ismim verildi ben hamile oldugum ıcın aynı evde kalmak istemedim cunku aynı lavabo yu her turlu kullanmak zorunda kalıcaktık sende sadece parol mu kullandın bugunude atlatırım daha kotu olursam 112 yı mı aramam lazım cnm

Evet tam da bahsettiğin gibi midemin oralarda sertleşme oluyor sürekli değil zaten gün içinde hiç yoktu, dün gece bi oldu. Bi de şimdi oldu ara ara girip cıkıyor ama geçti bi yarım saat sonra filan. Desene basladı yalancı kasılmalar yavaştan İnternette de rahim bebeğim kanala sokmak için yukarıdan kasılıp itiyor cocugu asagı dogru diye bir seyler okudum. Ay resmen doguma hazırlanıyor vücutlarımız

Test ver... Hamilelerde ilaç baslamiyorlar parol dışında ama yine de ona göre hareket edersin... Benim doktoruma sormuştum bu konuyu... Vitamin, cinko, d vitamini ve mutlaka kan sulandiri tavsiye ediyorum demisti
Bugunu atlatıyım testi vermek ıcın ben mı gıdıcem yoksa 112 mı geliyor bilgin vrmı cnm aksama dogru parol ıctım bı tane acaba sadece parol verıcekse hıc testle ugrasma sam mı vitamin decavıt ıcıyorum balık yagı da ıcıyorum bende arasam mı Dr mu

Kızlar ya size bir şey danışmak istiyorum. Ben bebek için yatak almadım yiğenlerimden kalma bi park yatak vardı onu verdi abimler. Nerdeyse 10 senelik şimdikiler kadar pratik de değil daha geniş kapıdan sığmıyor ama kırık dökük bi yeri yok. Bi türlü içime sinmiyo çok kirlenmiş daha doğrusu o kadar sene bekleyince iyice oturmuş kirler yarın bi balkona çıkarıp yıkamayı düşünüyorum ama geçer mi bilmiyorum. Rengi de çok çirkin zaten görünce moralim bozuluyor resmen. Yenisini alalım desem de vicdanım el vermiyor müsriflik olacak gibi geliyor hazır yatak varken. Bi yandanda sağlıklı olsun da önemli değil diyorum öyle düşündüğüm için kendime kızıyorum. Ne yapayım ben sizce kullanayım mı yoksa yenisini alayım mı?

Öyle kuzum öyle. Ben de bazen Bel fıtığı olmuş gibi Bel ağrısı çekiyorum. Onu da sordum ebeme. Diyor ki pelvis kemikleri açıldığı için bebek başını yerleştirmeye çalışıyordur. Rahmin de Bel sinirlerine baskı yapıyordur.

Biraz sabredicez artık. Yüzdük yüzdük Allahın izniyle kuyruğuna geldik. Hayırlı doğumlar nasip etsin Rabbim

Aminn hepimize inşallah Ama şu karın kasılmasında bile diyorum ki bu doğuma hazırlık ise doğum esnasındaki ağrılara nasıl dayanıcaz rabbim dayanma gücü versin hepimize

Canım yatağın yaylarında ya da dokusunda sıkıntı yoksa güzelce Bi yıka. Lekeleri vs.varsa ve çıkmazsa üstüne çarşaf sericeksin zaten. Lastikli olanlardan alırsın. Tamamdn kapatır. Bana da görümcem bazı kıyafetler verdi. Hafif lekeli olanlar vardı ama amann dedim evde de zaten leke olacak. Takılma çok boşver. Daha ne ihtiyaçları çıkıcak o miniğin. Onları karşılarsın o parayla

Aminn hepimize inşallah Ama şu karın kasılmasında bile diyorum ki bu doğuma hazırlık ise doğum esnasındaki ağrılara nasıl dayanıcaz rabbim dayanma gücü versin hepimize

Verir kuzum verir hiç merak etme. Hep aklına şunu getir ve sakinleş. O ağrılar acılar sonsuza dek sürmicek. Birkaç saatlik (belki biraz daha uzun) sabrın sonunda tamamen bitecek. Ebem diyor ki kasılmaların olunca (dalga diyoruz biz onlara olumlu düşünelim diye) sakinlikle karşıla. Ne kadar karşı koyarsan o kadar canın acır. Biraz bu tabiri caizse kabız olup tuvaletini yapmaya çalışmak gibi dedi. Sakinlikle sabredersen yırtılman yada kesiğin bile olmadan atlatırız dedi. Direnirsen eğer rahim ağzı sertleşir ve daha zor doğum yaparsın dedi

Benim ilk gebeligimde tam bahsettigin gibi kasılmalarım oluyordu 30.haftadan sonra başlamıştı.Diyafram zarım ağrıyordu resmen ve çok acı veriyordu.Braxton Hicks tir canım.Cok ağrılı da olsa yapacak birşey yok

Benim karnım komple sertleşiyo nefesim kesiliyor o an ama anında da geçiyor. Düzensiz tabi. Bugün çok fazla oldu gündüz özellikle. Çatı kemiklerim de ağrı boyut değiştirdi sanki garip garip ağrıyor.

Pelvis teki kemiklerin ayrılıyor hafif canım doğum için. Yavaş yavaş bebek de yerleşmeye çalışıyormuş o boşluğa.

Benim de bazen belim kopacak gibi ağrıyor

Ya sabırla son günleri atlatıcaz inşallah

Ah inşallah bir avazda derler ya öyle kolaylıkla doğumlarımız olsun

Evet neredeyse gözümden yaş geliyor o an. İki gündür üst üste olunca telaş ettim. Ne olduğunu da bilmeyince. Şimdi daha sakinlikle karşılarım artık :) yarın bir doktora da danışayım inşallah erken doğum riski filan yoktur.

Sanmıyorum rahat ol.Artik son haftalarımız tabi ki temkinli olmakta da fayda var

Kalbinizin sesini dinleyin bizde ilk bebek olduğu için yeni yatak aldık ama ben hem sıcak tutsun diye hem yatak çabuk kirlenmesin diye çarşafın altına ekstra bir şeyler serecegim... Konforluysa ve temizse almayın kullanın...birde mesela balkonda nasıl yikayacaksiniz? Nemli falan kalmasın havalarda soğuk

Yok yatağın kendisinde değil sıkıntı o park yatak karyola kısmında yani görünürdeki yerinde. Ama başka masraflar konusunda haklısın. Zaten onlar düşündürüyo beni de.

Sonuçta plastik bişey kurur diye düşündüm ama gerçi hava da soğuk baya. Yazın durdu o kadar insanın içine sinmeyince eli gitmiyo işte şimdi yumurta dayandı kapıya konfor kısmında sıkıntı yok gibi de işte temizlik sıkıntı onu da bakalım ne kadar temizleyebileceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…