2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım bence temizlesende yine gözüne batacak gibi. İlk çocuğun nasıl olsa her keseye uygun park yatak var. İçine sine sine al yenisini kullan. Elindekini de ister temizle seyahat veya annenlere falan gittiğinde kullanırsın istersen abinlerin ihtiyacı da yoksa başka ihtiyacı olana verirsin. Tabi bu benim düşüncem..

Geçmiş olsun öncelikle.İsterseniz bir test yaptırın.Kullanabileceginiz tek şey parol.Onun dışında kemik suyuna çorba,bol meyve,sebze tüketin.Sarimsak soğan ev yapımı sirke kullanın.D vitamini ve C vitaminini artırın.Ben bunun yanında udi hindi ve cam kozalagi yağı kullanıyorum.Bugun dördüncü günüm.Sabah iyi uyansamda şuan fenayım.Oksuruk azaldı lakin sinüslerim iltihap dolu hissediyorum.Bakalim ne zamana toparlayacagim

Çok geçmiş olsun maalesef Corona oluyorsunuz gibi böyle başlıyor çünkü
Test yaptırırsanız bilmiş olursunuz ama ilaç alamadigin için bır anlamı kalmıyor ağrın olursa parol iç canım bol vitamin sakiin canım istemiyor diye yemeden kesme kendini bu hastalık yemeyi seviyor bağışıklık sistemi düşünce daha kotu yapıyor ben kadın doğum doktorunun verdiği vitamin hapına devam ettim ekstra meyve ve çiğ sebze bol bol tükettim 1 haftada azaldı ama zor bir süreç Allah yardımcın olsun

Arkadaslar uzun zamandir yazamadim geriye donup cok fazla okuyamadimda umarim herkes iyidir. en son 1 ay once 32. haftda bebegim artik dogum pozisyonuna girmisti. dun doktor kontrolum vardi doktor ve esimle ben şok bizim kız yine yanlamasina yatmis. geri kacmis resmen. cok moralim bozuldu. oglum 31. haftada normal dogum pozisyonunu alip uslu uslu 40. haftaya kadar beklemisti. bu kiz maceracimidir nedir hayir yani pozisyon almisken niye degistirirsin ki 2 hafta sonra tekrar kontrol edecek pozisyon degismezse 38+5 te alirim sezeryanla dedi. hayirlisi diyorum artik ama uzulmedim degil. 2. kez normal dogumu deneyimlemek cok istiyordum.

Biz kendimiz gittik eşim götürdü ona test yapmadılar semptom yok diye bende vücut ağrısı vardı sadece hamilesin yapalım bari dediler pozitif çıktim tabi ki ama eşimde pozitifti yani oda benim gibi tst koku gitmişti

Son dakika gol atmış bıdık hanım hiç duymamıştım daha önce doğum pozisyonunu değiştiren bebek. Normal doğum sonrası sezeryan can sıkıcı tabi sağlıkla gelsin önemli olan o tabi

Mesaj yazan herkese teşekkürler.

Bu bıdıklar değişik gerçekten.

İyi geceler kızlar. Felaket diş, diş eti ağrım var uyuyamıyorum. Ağzımın sol tarafı komple ağrıyor resmen. Saat başı uyanıyorum ne yapabilirim bunun için
canim gargara yap 1 su bardagi ilik su 1 cay kasigina yakin tuz 10 11 damla batikon cok iyi geldi bana beni disler vurdu bu gebelikde mine yipranmasi mi dersin iltihapmi dersin dis curumesimi dersin fena durumdayim

Bazi dr lar öneriyormuş bebegin saçına gerek yok sampuan diye...nazli altac hesabini takip ediyorum da o paylaşmış. Ben alirsam da logona diye bir sampuan var içeriği temiz. Muhendisinoglu hesabinda da var temiz içerikli ürünlerde. Totosu ilk etapta kaynamış su ve pamukla temizlencek hemen islak mendil kullanmiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…