2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yok yatağın kendisinde değil sıkıntı o park yatak karyola kısmında yani görünürdeki yerinde. Ama başka masraflar konusunda haklısın. Zaten onlar düşündürüyo beni de.
Ben de bu ekonomik sıkıntıda bazı şeyleri geri plana attım. Akrabam gönderdi sağolsun bir şeyler, kızımdan kalanlari derleyip topladım. Yeni oda yapamiyorum bebegin kıyafetleri için bir şifonyer alicam sadece. Odasi artik ilerde kısmetse. Beşik, karyola ve park.yatak var. Karyola ve yatak yine başka bir akrabamdan gelmisti ben içine yeni yatak almistim. Böyle böyle büyüycekler, saglikli olsunlar, sanslari acik olsun, tadimiz huzurumuz olsun sütümüz bol.olsun bebekler istahli olsun gerisi mühim deil

İçebiliyorsan sirkeli su iç kuzum. Sarımsaklı yoğurt ye karbonatlı ılık suyla gargara yap. Tedbir olsun en azından

Kizlar ilk bebeğim olacak... Kitap almak istiyorum bebek bakımı ile ilgili va... Tavsiye verebilir misiniz?

Ina May doğuma hazırlık rehberi
100 soruda doğal doğum
9 ay 99 Esma
Mongan yöntemi.

Mongan yöntemini henüz okumadım. Diğer kaynaklar bence çok başarılı.

Yok yatağın kendisinde değil sıkıntı o park yatak karyola kısmında yani görünürdeki yerinde. Ama başka masraflar konusunda haklısın. Zaten onlar düşündürüyo beni de.

Anladım canım. Bi dene istersen leke çıkarıcıyla çıkarmayı. Ben de yatağını 2.el aldım yani. Anne yanı aldım chicconun. Birazcık lekesi vardı. Kosla leke çıkarıcıyla çitiledim. Hiçbi şeyi kalmadı. Hatta gören kimse inanamıyor 2.el olduğuna.
Biraz da bütçe meselesi tabi bu işler. Ben evladımon diğer ihtiyaçlarını alırım diye düşündüğüm için böyle yaptım. Kararı yine en iyi en güzel sen verirsin.

Ilaclar geldi ama başlamadı en ufak bi belirti olursa başlayacak biz karantinamizi birşekilde geçireceğiz ayrı odalardayız wcyi falan ayırdık en hafif şekilde atlatmak nasip olsun hepimize bendeki bu şikayetlerde birsey varsa artar zaten yada bu şekilde geçicek tedavisi yok test yaptırsam belki kafam rahat olur bilmiyorum 3. Bebek çok zor bi süreçte dünyaya gelmeye calisiyor

Herkes üç aşağı beş yukarı aynı bende bu dönemi ne kadar az masrafla kapatabilirsem kâr dir diye düşünuyorum çocuğun yediği helal giydiği haram demişler eskiler bazı şeyleri büyük heveslerle alıyoruz ama elimiz patliyorlar mesela beşik benim 3 cocugumda kesinlikle yatmadilar gündüz uykusundan uyudularsa ne ala yoksa hiç aktif kullanamadim bakalım bu yatacak mi buyuk parcalar hep ablasının kalanlarini kullancam allahtan ortak renklerde ekstra masraf yapmadım sadece kiyafet alışveriş ve bakım malzemeleri aldim

Stresten canım doğum yaklaşıyor kafada soru birsürü soru işareti belirsizlik derken sinirler gergin
Her pazar ava gidiyor. Bir kac gündür genzim yaniyor benim de dun akşam telefonlarinin çekeceği yerlerde ol. Ulasilabilir ol dedim. Bugün bekledim aksam 5 e kadar aramadi. Ben arayayim dedim telefon çalıyor acan yok. Kuzeninden ulastim. Bas bas bagirdim. Elefonunu arabada unutmus. Bir de ulastin ya iste diyor bana. Bana bir şey olsa çocuk arasa nerden bilecek de ulasacak filan dedim. Simdi de ne yapsa batiyor

Canım senin yerinde olsam ilk gebeliğinse ve maddi durunuzda çok kötü değilse eğer yeni bir beşik alırdım hem sonra temiz kullanıp sonraki çocuğumda da kullanırdım.

Bu ara bende normale göre daha alınganım sanki..kızıp duruyorum adama nasıl bu kadar kaygısız olabilirsin çocuk doğdu doğacak ama sendeki rahatlığa bak falan deyip duruyorum o da şaştı ne yapacağını

kizlar hastanede kullanmak icin sizce uygunmu ilk bebegimde suslu lohusa terliklerden kullanmisdim kaygandi cok riskliydi sizce bu nasil polaris markasi

Eklentiler

• 100557937_1.jpeg.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 45
Benim kız da baş aşağı duruyordu epey uzun süre iki hafta önce ters dönmüştü üzülmüştüm önceki hafta yan duruyordu bu hafta başı yine aşağıdaydı
Maşallah fıldır fıldır dönüyor hanımefendi

kizlar hastanede kullanmak icin sizce uygunmu ilk bebegimde suslu lohusa terliklerden kullanmisdim kaygandi cok riskliydi sizce bu nasil polaris markasi
İlk doğumda böyle birşey kullandım çok rahattı ama şimdi hastaneye daha da yıkanabilen birşey götürmek istiyorum malum virüs dönemi bu yıkanınca bozulur mu bilemedim

Benimde sınusler fena ıcı yanıyor butun gece uyuyamadım Allah razı olsun denıcem dediklerinde tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…