2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Gercekten ıstıhamı kesti bı gunde bu kadar yerle bir etti atesim yok ama sanki sıtma tutuyor bu saatte kadar uyuyamadım Allah razı olsun dediklerinı yapmaya calısıcm cnm

İçinden ne yapmak geliyorsa onu yap cnm. Bi yıka bakalım belki çıkar yıkayınca.

Canım senin yerinde olsam ilk gebeliğinse ve maddi durunuzda çok kötü değilse eğer yeni bir beşik alırdım hem sonra temiz kullanıp sonraki çocuğumda da kullanırdım.
Her birinize tek tek çok teşekkür ediyorum kızlar. İlk ay annemlerde olacağım zaten orda ayrı bi beşik daha var. Bebiş hele bi sağlıkla gelsin eve geçene kadar gerçekten gerekli mi o ara karar verip gerekirse alırız dedik eşimle. İnşallah hepimizin bebişi sağlıklı gelir de huzurla kullanırız hepimiz eşyalarını.

Canım ben de aynı durumdaydım . Kuzenim vermisti bana park yatak ama eskiydi. Ben dayanamadım aldım tekrar cok para vermeden. Digerini de kaynanamlara yada başka bir yere götürürken kullanırım dedim.

Ben ilk üç gün ateşler içinde yandım öksürük falan da vardı.İki gündür de her tarafım iltihap dolmuş ışığa hassasiyet başladı.Umarim Siz rahat atlatirsiniz.Bu arada kizkardesim bizimle temasliydi.İki haftadır buradaydı.Yaklasik aynı zamanlarda belirti oldu ikimizde de ve onun testi pozitif çıkmış.Şuan benden daha ağır geçiriyor.Siz Her ihtimale karşı bol su tuketin.Kendinize dikkat edin

Herkeste belirti farklı oluyor. Annemde temaslı ilk test negatif çıktı zaten çok belirtisi yoktu. Sonradan bacak ağrısı ile başladı boğaz ağrısı ile devam ediyor. Tekrar test için gelmediler. Kendide karantinada olduğundan çıkamıyor. Belirsiz bir durum. Pozitif mi değil mi bilmiyoruz. İnşallah fazlalaşmadan atlatır. Rabbim hastanelere düşürmesin orası daha zor

Haklısın.Sanirim ben kendimi hafife alıyorum ancak ortalamaya göre azıcık ağır atlatiyorum hastalığı.

Koronaya yakalanan arkadaşlar doktor sizlere kan sulandirici verdi mi?Verdiyse iğne mi verdi hap mı?Olmadi ben de test yaptıracağım kan sulandirici kullanmam gerekiyorsa

Kızlarrrr dayanamiciiim paylasıcamm cekim yaptık bizz topuklu ayakkabılarla bayaa yorucu ve zordu ama sonuca değdi
Maşalalh çok güzelsin
Fotoğrafta çok güzel olmuş.Siz mi çektiniz fotoğrafçıya mı çektirdiniz?
Bizde dün sahilde eşimle minik bir çekim yaptırdık ama ben daha profesyonel birine çekim yaptırmak istiyorum sonra arkadşlar fln mı çekse diyip karr veremiyorum. Tabi önce elbise almm gerek bulamıyorum

Hastanenin anlaşmalı fotoğrafcısı canım anlaştığımız albümün içinde hamilelik doğum doğum sonrası odada cekim bebeğin 15 günlükken yenidoğan cekimi ve nasipse 1 yasına geldiğinde 1 yaş cekimi dahil hepsi var doğum yaklasınca gittik cekttrdik aradan cıksın diye

kontrolden geldim şimdi.
bizim minnoşun kafası 33 lerde karın çevresi 35 lerde
normalmiş ama rahat doğsun diye son zamanlarda kafa büyümez dedi doktor.
ortalama olarak 35 lerde diyebiliriz dedi.
2500 gram 47 cm olmuş.
iki hafta sonra gel nstye çatı muaynesine alalım dedi.
normal doğumu bekleyelim dimi diye de sordu.

Kizlar adamlara cok yüklenmeyin huyu neyse değişmez. Benimki de ben motive etmedikce harekete geçmez. Onlar için de zor bir süreç, aylardir yaklaşmıyoruz birbirimize, stres iş, ekonomik zorluklar, evdeki diger cocugun sorumluluğu vs. zor yani. Bir de ev işleri onlara kaldi, süpürge, market, pazar, çamaşır asmak gibi

Masallah bebeğin kiz mi erkek mi cnm? Kafa yapisi bazi bebeklerde daha küçük oluyor benim kızımın boyu uzundu, kilo normaldi, baş cevresi birazcik küçüktü. Kemik yapisi ile alakali tamamen. Şu anda da kemik yapisi ince kemik ve uzun boylu.

İlk doğumda böyle birşey kullandım çok rahattı ama şimdi hastaneye daha da yıkanabilen birşey götürmek istiyorum malum virüs dönemi bu yıkanınca bozulur mu bilemedim
kaygan olmamasina dikkat et canim ben ilk dogumda suslu lohusa terliklerden almisdim alti kayganmis allah korusun amelyatdan sonra kac defa dusme tehlikesi gecirdim hastanede

Kontrolden cıktık teyzeleri tosun kızım 2300 gr 47 cm biraz büyük doğacak bu bebe dedi doktorumuz. Karnımın üstünden gelen kasılmalar için normal dedi, braxton hicks, gittikçe sıklaşabilir. Doğum sancıısı belinden ve kasıklarından gelir bu kadar yukardan olmaz dedi. Daha zamanımız var yani çok şükür

Dün eşime gereksiz yere kızdım ve neden kızdım diye oturdum ağladım Hormonlarrrrrr
Bende gece uyurken kızıyorum iki gündür. Ben uyuyamıyorum sen nasıl böyle rahat rahat yatabilirsin diye bide geçen gece adamı zorla kendime doğru çevirip sarılmıştım. Çünkü uyuyamiyodum ve bence en rahat pozisyon o olacaktı eşim geceleri pek ayamiyo ama sabah zılgıtı yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…