- 14 Şubat 2020
- 1.203
- 2.006
- 53
- 33
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #21.221
Dün dedim ben artık yıkayamıyorum çocuğu sen yıka. Girdiler banyoya yıkadı Çıkınca kırktane nazlandı belim koptu da falanda filan. Büyük temizlik yapılacak haberin olsun dedim sanki kendi hamile bana diyor hamile gibi davran yorulma diye, ee bütün iş bende yap diyince yapma kim görecek sanki birinin görmesimi lazım içinde yaşıyoruzKizlar adamlara cok yüklenmeyin huyu neyse değişmez. Benimki de ben motive etmedikce harekete geçmez. Onlar için de zor bir süreç, aylardir yaklaşmıyoruz birbirimize, stres iş, ekonomik zorluklar, evdeki diger cocugun sorumluluğu vs. zor yani. Bir de ev işleri onlara kaldi, süpürge, market, pazar, çamaşır asmak gibi
AhahahaBende gece uyurken kızıyorum iki gündür. Ben uyuyamıyorum sen nasıl böyle rahat rahat yatabilirsin diyebide geçen gece adamı zorla kendime doğru çevirip sarılmıştım. Çünkü uyuyamiyodum ve bence en rahat pozisyon o olacaktı eşim geceleri pek ayamiyo ama sabah zılgıtı yiyorum
Benim kizim biraz büyük kendi küvete giriyor artik babasini beklemiyoruz. Babayi gecen bekledik bir baktik çocuk en son 1 hafta önce yıkanmış. Napayim saçını ben yıkıyorum. Bir de lifi ile sırtını yapıyorum. Sonra kendi duşun altinda yıkanıyor.Dün dedim ben artık yıkayamıyorum çocuğu sen yıka. Girdiler banyoya yıkadı Çıkınca kırktane nazlandı belim koptu da falanda filan. Büyük temizlik yapılacak haberin olsun dedim sanki kendi hamile bana diyor hamile gibi davran yorulma diye, ee bütün iş bende yap diyince yapma kim görecek sanki birinin görmesimi lazım içinde yaşıyoruz
Benimki acayip su delisi. Kendin yıkan desem o duşun altı dan saatlerce çıkmaz. Babamıza mecburuzBenim kizim biraz büyük kendi küvete giriyor artik babasini beklemiyoruz. Babayi gecen bekledik bir baktik çocuk en son 1 hafta önce yıkanmış. Napayim saçını ben yıkıyorum. Bir de lifi ile sırtını yapıyorum. Sonra kendi duşun altinda yıkanıyor.
Basiniz sag olsun , ben en yakinimi kybettim öyle ve mezarina gidip dua okuyamadim bile cok üzücüVe bugün covid den bir yakinimizi daha kaybettik. Nasıl hastalık bu, birsey diyemiyorum. Ne hastalıga ne cenazesine hiçbir şekilde gidilemiyor, ne de acılar paylaşılabiliyor.
Benim kiz da cok hareketli ama doktorlri hemsireleri herhalde hic sevmiyor ne nst de rahat duruyor ne de ultrasonda basindan beri öyleydi cinsiyetini ögrenene kadar baya ugrastikSelam kızlar
Benimde randevum bugün 3 te. Geceden beri hareketli olan kizcem eminim o saatlerde yine göstermeyecek kendini ee anasının kızı inat
Gece ben de sinir oluyorum adamı uykusunda dövesim geliyor. Hazmedemedigim yaptıklarını bi kenara birakin daha yapmadıkları şeyleri yaparsa diye olmamis seyleri dert edinip iyice sınır oluyorum . Agzini burnunu neyse...güzel düşünelim güzel olsun her şey... inşallah
Yüzü doğunca sürpriz olacak. Benimkide en son ayrıntılı da gördüm şimdi epey değişmiştir tabi. Pek imreniyorum usg fotolarına ama ne mümkün görmekBenim kiz da cok hareketli ama doktorlri hemsireleri herhalde hic sevmiyor ne nst de rahat duruyor ne de ultrasonda basindan beri öyleydi cinsiyetini ögrenene kadar baya ugrastikdaha yüzünü hic görmedim kime benziyor neye benziyor hiv bi fikrimiz yok ultrason fotosu bile verdirmiyor halbuki doktorumuz okadar iyki herdefasinda uhrasip bakiyor ama nafile
babasina göre benim gibi inat olucagi kesin
Bende kuzenimin kimi kullanicam ama onun ki 1 yil önce yeni alinmisti ve sadece 4 ay kullandi tertemiz alsam yine ayni markayi alir kullanirim chicconunKızlar ya size bir şey danışmak istiyorum. Ben bebek için yatak almadım yiğenlerimden kalma bi park yatak vardı onu verdi abimler. Nerdeyse 10 senelik şimdikiler kadar pratik de değil daha geniş kapıdan sığmıyor ama kırık dökük bi yeri yok. Bi türlü içime sinmiyo çok kirlenmiş daha doğrusu o kadar sene bekleyince iyice oturmuş kirler yarın bi balkona çıkarıp yıkamayı düşünüyorum ama geçer mi bilmiyorum. Rengi de çok çirkin zaten görünce moralim bozuluyor resmen. Yenisini alalım desem de vicdanım el vermiyor müsriflik olacak gibi geliyor hazır yatak varken. Bi yandanda sağlıklı olsun da önemli değil diyorum öyle düşündüğüm için kendime kızıyorum. Ne yapayım ben sizce kullanayım mı yoksa yenisini alayım mı?
Ben kzmn bile görmedim hemen döndü gecen tam görcektim aaaaa yüzü dememle elini suratina koyup yan dönmesi bir olduYüzü doğunca sürpriz olacak. Benimkide en son ayrıntılı da gördüm şimdi epey değişmiştir tabi. Pek imreniyorum usg fotolarına ama ne mümkün görmek
heh aynen kız bizimki de. koca kafalı değil dedi güldük hatta. boyu çok uzun kafası minyon dediMasallah bebeğin kiz mi erkek mi cnm? Kafa yapisi bazi bebeklerde daha küçük oluyor benim kızımın boyu uzundu, kilo normaldi, baş cevresi birazcik küçüktü. Kemik yapisi ile alakali tamamen. Şu anda da kemik yapisi ince kemik ve uzun boylu.
Benim de bebeğim hala doğum pozisyonu almadığı için yazmak istedim. Bazı hareketler var, bebeğin pozisyon almasına yardımcı olabilecek şekilde, internette bulabilirsiniz. Eğer spor yapmanızda sakınca yoksa ve doktorunuz da uygun görürse bunları yapabilirsiniz, en azından bir denemiş olursunuz. Ben kanepeye dizlerimi koyup sonra dirseklerimi halıya koyup yarım dk-1 dk kadar o şekilde kalça yukarıda duruyorum. Bir de fil yürüyüşü dedikleri eller ve ayaklar üstünde yürüyüş var, biraz zor oluyor ama zaten 1 dkdan uzun süre yapmıyorum. Aynı zamanda inek-kedi yoga pozisyonu da öneriyorlar. Bilmiyorum etkili olur mu diye ama benim de ilk doğumum olacağı için normal olmasını çok istiyorum inşallah bebeklerimiz güzel bir şekilde doğum pozisyonu alır :)Arkadaslar uzun zamandir yazamadim geriye donup cok fazla okuyamadimda umarim herkes iyidir. en son 1 ay once 32. haftda bebegim artik dogum pozisyonuna girmisti. dun doktor kontrolum vardi doktor ve esimle ben şokbizim kız yine yanlamasina yatmis. geri kacmis resmen. cok moralim bozuldu. oglum 31. haftada normal dogum pozisyonunu alip uslu uslu 40. haftaya kadar beklemisti. bu kiz maceracimidir nedir hayir yani pozisyon almisken niye degistirirsin ki 2 hafta sonra tekrar kontrol edecek pozisyon degismezse 38+5 te alirim sezeryanla dedi. hayirlisi diyorum artik ama uzulmedim degil. 2. kez normal dogumu deneyimlemek cok istiyordum.
Doğru ortak alanlar riskli iyi düşünmüşsün. Ben hafif geçiriyorum şuan o yüzden parol de içmedim hiç. Sadece vitamin takviyeleri ve beslenme düzeni ile devam. Doğal kürler de yapıp içiyorum tabi gebeliğe uugun şekilde. Bugün nasılsın peki ? Kötü olursan evet 112 yi arayıp durumu anlatırsın ona göre gelirlerEkibe ismim verildi ben hamile oldugum ıcın aynı evde kalmak istemedim cunku aynı lavabo yu her turlu kullanmak zorunda kalıcaktık sende sadece parol mu kullandın bugunude atlatırım daha kotu olursam 112 yı mı aramam lazım cnm
Canım benim de sinüslerim çok dolu baş ağrısı yapıyor ayrıca nefesi de kaliteli alamadığım için yoruyor genel anlamda. Doktoruma danışarak sıcak suya buğuseptil diye bir ilaç var onu döküp burnuna çekiyorsun buharını. Onu yaptım çok rahatlattı beni bilgin olsunGeçmiş olsun öncelikle.İsterseniz bir test yaptırın.Kullanabileceginiz tek şey parol.Onun dışında kemik suyuna çorba,bol meyve,sebze tüketin.Sarimsak soğan ev yapımı sirke kullanın.D vitamini ve C vitaminini artırın.Ben bunun yanında udi hindi ve cam kozalagi yağı kullanıyorum.Bugun dördüncü günüm.Sabah iyi uyansamda şuan fenayım.Oksuruk azaldı lakin sinüslerim iltihap dolu hissediyorum.Bakalim ne zamana toparlayacagim
Bilemedim ki ben de. Ne sağlık bakanlığından arayan görevli ne de kendi doktorum söylemedi bana kan sulandırıcı eşime de vermediler. Şimdi kafama göre de hareket etmek istemedimGebe olduğumuz için kan sulandırıcı riskli olabilir mi kanama yapar mı acaba?
Ay bayıldım maşallahKızlarrrr dayanamiciiim paylasıcamm cekim yaptık bizz topuklu ayakkabılarla bayaa yorucu ve zordu ama sonuca değdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?