2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Valla yine göstermedi. Baya hareketliydi ama yüzü aşağıdaydı pozisyondan çıkmış

Dun cok kotu oldum gece genzım burnum yandı ates yok ama sıtma vardı ve sac kokumden dıs etıme kadar heryerı agrıdı 112 aradım test ıcın haber bekliyorum parol ıctm sabah rahatlattı biraz aksam gene atıcam yatıyorum kafamı kaldıracak halim yok dogal kur sen ne yaptın cnn

Bu aklımda olsun.Bugun eve filyasyon ekipleri gelecek onlara da bazi sorular soracağım.Kizkardeslerim kan sulandirici kullanmam gerektiğini söylüyorlar.Size böyle birşey dendi mi?

Bir de virüsün yeni bir belirtisi çıktı bende.Burnumda yanık kokusu var.Kokulari artık tam alamıyorum.Tatlari da öyle.Sanirim kilo da vereceğim.Çunku yemek yiyemiyorum.Midem bulanıyor.Suyu dahi zor içiyorum.Ancak bugün başımdaki o sinüs ağrısı hafifledi.Bu sefer de ışık hassasiyeti başladı.Odada perdeler kapalı takılıyorum

Buarada ozel hastanede doğumdan önce korona testi yapıyorlar demistim ya pozitif çıkarsa şehir hastanesine gonderiyorlarmis direk ...

Canım inşallah sıkıntısız geçirirsin.Bu arada doktoruna bilgi verdin mi?

Canım inşallah sıkıntısız geçirirsin.Bu arada doktoruna bilgi verdin mi?
İnşallah.Doktoruma bilgi vermedim.Zaten kadının o kadar hastası varki şimdiye kadar ne mesajı yazdıysam hicbirisine cevap vermedi.Ben de kendisinden umudu kestim.Zaten kızgınım muhtemelen kadının randevusunu beklerken kaptım hastalığı.Su saatten sonra belki de tamamen hastane değiştiririm bilmiyorum

limpido da da ayni belirti vardi sanirim hem hamile olup hem bide virusle ugrasmak zor gercekten allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…