2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Kızlar, güzel geceleriniz olsun. Bir şey danışmak istiyorum. Nst den anlayan arkadaşlar bu iki nst deki sancıları yorumlayabilir mi rica etsem. İlkinde sabah baya erken saatlerdi ve aç gitmiştim. O yüzden hareketsizdi oğluşum. Ama ikinci gittiğimde öğleden sonra ve toktum. Zaten hareketlerinden de belli oluyor. Alttaki nst daha yakın tarihli bu arada.

Bende de cumartesi yaptığım zorlu bir yürüyüşten ( yokuşlu bir parkda yürüdüm) sonrası kanamalı hemoroid oldu. Üç gün kanama devam etti. Evde dinlendim. Şimdi geçti sanırım. Ben üç gün Dinlendim. İnşallah tekrarlamaz. Sizede çok geçmiş olsun. Kayısı, Nar, elma vb meyveleri tüketmeye dikkat ettim. Sizde dikkat edin inşallah geçer

Sabah ac karna günkurusu ve elma ye canim üstüne de su iç ben oyle yapiyorum etkili oluyo

Oturma banyosu tavsiye etmislerdi cok rahatlamistim ilkinde her sabah kayisi kaynatip iciyordum oda baya rahatlatmisti

hanimlar bende kontrolden geldim kuzucugum 1700 gram boyuda 44 cm olmus sezeryan tarihim simdilik 18 ocak gibi gozukuyor RABBIM SAGLIKLa kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Bnde bugün kontrole gittim.bnm oğluşta 1700 gram olmuş 10 gün önde maşallah. Bna hiç tarih fln söylemediler de 21 ocak ve sonrası için elimden geleni yapacağım. Tabii Allah'ım nasip ederse.
Yeter ki oğlak burcu olmasın. Hamileliğimin başından beri bunun duasını ediyorum.
Aaa doğum günüm
Eşim 18 ocak bnimde.
Annemde yılbaşı.
Her ikisinden sonra kesinlikle oğlak burcu istemiyorum

Maşallah oğluna benim illaki oğlak olacak galiba
Rapor alabildin mi canım

Benim büyük oğlum 7 Ocak bu da bir aksilik olmazsa 2 Ocak da olacak iki oğlak erkeği eşim de koç

Benimde geceleri ne oluyosa artık uyumadan 1 saat önce bi kaşıntı faslı başlıyo bütün vücudum kaşınıyo sonra geçiyo
Yaziniz denk gelince cevaplamak istedim.Hamileligimde benimde oyleydi geceleri kasiniyordum meger sekerden mis.sekeri olan gebe bir arkadasim demisti.gun icinde sekerli seyleri az tuketince kasintimin azaldigini fark ettim.

Yaziniz denk gelince cevaplamak istedim.Hamileligimde benimde oyleydi geceleri kasiniyordum meger sekerden mis.sekeri olan gebe bir arkadasim demisti.gun icinde sekerli seyleri az tuketince kasintimin azaldigini fark ettim.
Teşekkür ederim canım cevabın için doktorum şeker testi yapmadı bana tatlı şeyleride pek tüketmiyorum ama olabilirde bi şekerime baktırayım en iyisi ben

Benim büyük oğlum 7 Ocak bu da bir aksilik olmazsa 2 Ocak da olacak iki oğlak erkeği eşim de koç
Ocak ayı bebekleri oğlak burcunda çok gezegen yoğunlaşması var jüpiter ve satürn oğlak ta olacak. Geleceğin yöneticileri, hayırlı uğurlu çalışkan evlât olurlar inşallah, ülkemizin ve dünyamızın dertlerine çare bulurlar

Zerdeçal da yedin mi canım eşim pozitif ona yaptığım şeylerden kendimde yemeye çalışıyorum ama biyandan da hamile olunca insan acaba diyor.
Evet ne bulursam yemeye calistim vallahi yani tabi abartmadan günde bir tatlı kaşığı bal zencefil zerdeçal limon karıştırıp yedim

Kızlar benim basıma komik bişey geldi doktora desem Güler bana sanırım.ayağımın altına çorap varken pıtrak yapıştı.ben çok önemsemedim ilk basta ama şimdi aşırı acıyor ve topsllıyorum resmen acaba içinde bişey mi kaldı ama çorap vardı nasıl oldu anlamadım ne yapılır buna

Ahah eşim de oğlak burcu. Annesi anlatıyor istemediği bir şeyde yap diye ısrar edince kitlerimiş kendini inadından geçene kadar siniri ne yer ne içermiş
eyvaahhhhh ALLAHIMMM buyuk kuzu basak çin burcuda keci bununda normal burcu oglak çin burcu ökuz eyvaaahhhh kizlar Allah bizlere sabir versin bu ters kuzularla 2021 senesi çin burcu ökuz bizim bebislerin

Ayy ne güzel
Saglicakla kullansin bebisin.
Ben çantayı bile hazirlamadim hep erteliyom
Amin canım teşekkürler Tüm bebeklerimiz sağlıcakla doğsun kullansın eşyalarını bende herseyleri yıkadım ütüledim ama bi valizi yerleştirmeye elim varmadı Artık hazırlamak lazım belli olmaz son zamanlara geldik

eyvaahhhhh ALLAHIMMM buyuk kuzu basak çin burcuda keci bununda normal burcu oglak çin burcu ökuz eyvaaahhhh kizlar Allah bizlere sabir versin bu ters kuzularla 2021 senesi çin burcu ökuz bizim bebislerin
Ben hiç bilmiyorum Çin takvimi. İyi mi kötü şimdi öküz olmaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…