2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ay inşallah hayırlı evlatlar olsunlar

Ahah eşim de oğlak burcu. Annesi anlatıyor istemediği bir şeyde yap diye ısrar edince kitlerimiş kendini inadından geçene kadar siniri ne yer ne içermiş
Ya benim büyük oğlum da Oğlak 10 yasinda. Tutturdu mu tutturuyor. Anlatıyorum kızıyorum yok aklindaki neyse onu yapacak. Bir de ikisi de erkek. Yarin gelinler iyi saydiracak arkamizdan

İyi geceler kızlar , yatağa yattım bemimki yine hareketlendi asla durmuyor tekme yumruk sürekli hareket halinde sizler nasılsiniz sezaryen olcak arkadaslar gününüz belli oldu mu

İyi geceler kızlar , yatağa yattım bemimki yine hareketlendi asla durmuyor tekme yumruk sürekli hareket halinde sizler nasılsiniz sezaryen olcak arkadaslar gününüz belli oldu mu
Sol taraftan ayağını çıkaracak az kaldi benimki. Bir aksilik olmazsa 2 Ocak sezaryen tarihimiz.

Maşallah oğluna benim illaki oğlak olacak galiba
Rapor alabildin mi canım
Sağol cnm. Fabrikada artan corona vakalarını kullanıp o vermedikleri yıllık iznimi istedim nasıl olduysa kabuk ettiler işte 32.hftam pazar y.iznimde çarşmba bitiyor kendi dr'um veremem erken demişti. Dün kontrol bahanesiyle aynı hastanede başka bir dr a gittim hem daha ilgili hem de eşim görüştü bu konuyu veririm ben izninin bittiği güne randevu alın dedi Allah razı olsun
güya kontrol ama içeride 50 dk kaldık.resmen oğluma doydum işini severek yapan doktorlara denk gelelim hep
Benim büyük oğlum 7 Ocak bu da bir aksilik olmazsa 2 Ocak da olacak iki oğlak erkeği eşim de koç
Nasıl oğlak erkek çocuğu peki? Çocuk haşlerini bilmiyorum ama iki büyük oğlak beni benden alıyor
Bizde de ben koçum

benim ayin 18 insallah sezeryan gunum bugun belli oldu siz sezeryan mi dusunuyorsunuz?
Normal istiyorum bi aksilik olmazsa doktorumda normal doğumu bekleyelim son ana kadar diyor , bakalım nasipte ne varsa ama cook sabırsızım o kadar cok merak ediyorum ki nasıl olcak yüzü nasıl ağzı burnu

hanimlar gunaydin gunumuz guzel gecsin insallah hazirliklar ne durumda bebek giysilerini yikayip utuledim sonunda cok sukur aradan ciktilar pijamalarimda utulendi bebisin nevresimleri battaniyeleride yikandi utulendi en son simdi besigin uyku setine sira geldi yikayip duzenlesemmi besigi artik yoksa daha erkenmi bilemedim sizler ne yaptiniz bide bebek cantasi almam lazim ne tavsiye edersinizzz hanimlar

Normal istiyorum bi aksilik olmazsa doktorumda normal doğumu bekleyelim son ana kadar diyor , bakalım nasipte ne varsa ama cook sabırsızım o kadar cok merak ediyorum ki nasıl olcak yüzü nasıl ağzı burnu
normal doguma kendinizi hazir hissediyorsaniz normal dogum en sagliklisi tabi hepimizin hakkimizda hayirlisi olsun insallah saglikli bisekilde gelsinlerde kuzucuklar

Bence yıka hepsi hazır olsun canım. Aralık annelerinin çoğu vaktinden önce doğurdular. Hazır olmakta fayda var diye düşünüyorum

Ben çanta olarak bye bye marka aldım. Bir de chicconun omuz çantası var elimde. Yeterli olur diye düşünüyorum. Zaten 5 6 aylık olana kadar bu gidişle pek dışarısını görmeicez gibi geliyor bana

Günaydın kizlar... Dün gece aniden bel ağrım başladı sonra şiddetlendi... Sonra kusmalar... Derken kendimi hastanede buldum... Nst de sancı çıkmadı çok şükür... Böbrek kum ya da taş dokuyorsunuz dediler... İğne vurdular... Ama ben böyle sancı görmedim... Doğumun provasını dün gece yapmış olduk...

çok geçmiş olsun canım. gebelikte sık görülüyormuş ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…