2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Geçmiş olsun canım. Çok zor gerçekten Bel ağrısı. Ben de Bi haftadır yaşıyorum. Allah şifalar versin

Kızlar günaydın
Son haftalara geldik çok şükür.
Sizde de iştah kaybı oluşmaya başladı mı?
Kahvaltıda resmen yumurta yiyemiyorum artık. İstifra edesim geliyor.

Kızlar bi sorum olacak bebeklerinize yorgan mı kullanacaksınız
ben yorgan kullanacaktim ama ev asiri sicak kaloriferi gavurun mali gibi yakiyolar bu sene yoneticimizin yeni bebegi oldu ceremesini biz cekiyoruz sanirim battaniye yeterli olur

Kızlar günaydın
Günaydın canım
Dün doğum belirtilerini okurken gördüm iştah kaybı da var aralarında. Ama tabi dönemselde olabilir havalar kapalı kasvetli ya oda etkilemiş olabilir.

Benimmde başım dertte çok şükür şu sıra sakinledi acıma yapmıyor en azından. Ama bi dönem aynı anlattığın gibiydi. Bahsettiğin kremi önerdi bana da doktorum 3 gün sürdüm baktım işe yaramıyoe. Belki de sabırsızız bilmiyorum can acıyınca kremi bıraktım sonra bazen hindistan cevizi yağı sürdüm yumuşasın diye. Bir de burdab arkadaşlar duş sonrası içeri itirme tavsiyesi vermişti onu uyguladım 1 kere. Şuan en azından kendi var acısı yok. İnşallah da tekrar hortlamaz. Çok geçmiş olsun sana da

ben yorgan kullanacaktim ama ev asiri sicak kaloriferi gavurun mali gibi yakiyolar bu sene yoneticimizin yeni bebegi oldu ceremesini biz cekiyoruz sanirim battaniye yeterli olur
Benim evde aşırı sıcak nefes alamıyoruz sıcaktan yorganı kaldırdım battaniye yeter diye düşünüyorum.

Ben kiwi coolbag aldım henüz kullanmadığım için nasıl bilmiyorum ama tipini baya beğendin.

Kızlar günaydın
Evet ya ben de bi iki haftadır artık eskisi gibi yiyemiyorum. Yumurtadan da cidden bıktım artık önceden 2 tane yerdim şimdi bi tane zorla yiyorum.

Günaydın canım
Dün doğum belirtilerini okurken gördüm iştah kaybı da var aralarında. Ama tabi dönemselde olabilir havalar kapalı kasvetli ya oda etkilemiş olabilir.

Ya sorma
Ben de okudum. Aklıma gelmiyor değil.
Ocak ayı ilk annelerindenim çünkü.
Bakalım bugün kontrol var doktor ne dicek.
Heyecan yaptım

Evet ya ben de bi iki haftadır artık eskisi gibi yiyemiyorum. Yumurtadan da cidden bıktım artık önceden 2 tane yerdim şimdi bi tane zorla yiyorum.

Ya 3 gündür Bi taneyi ben de çok zor tüketiyorum. Normalde senin gibi 2 tane yerdim hergün kuzum. Bilerek haftada 1 2 gün de yemiyorum hani vücudum tiksinmesin diye ama. Niye böyle oldu anlamadım

Canım kusma doğuma işaret öyle duymuştum

Kızlar emin değilim ama daha önce başka bi yazı okurken hemoroid için kuşburnu marmelatı yanda kızılcık marmelatı yemeyi önermişti birisi. Bi araştırın isterseniz. Allah Bol şifalar versin

Benimde geceleri ne oluyosa artık uyumadan 1 saat önce bi kaşıntı faslı başlıyo bütün vücudum kaşınıyo sonra geçiyo
Bir arkadaş şekerden yazmış olabilir de ama sıkıntıdan da olabilir. Ben özellikle yatağa yayıp hemen uykuya dalamazsam kaşıntı gelir bana sıkıntıdan. Gebelikten evvel de bu böyleydi. Ama sen yine de şekere baktır canım varsa bir şey önlemi alınsın. Şeker çok tehlikeliymiş kuzularımız için

Nasıl oğlak erkek çocuğu peki? Çocuk haşlerini bilmiyorum ama iki büyük oğlak beni benden alıyor
Bizde de ben koçum
İnat bir şeyi aklına taktiysa onu oyle yapacak ne yaparsan yap. ama ders konusunda beni üzmez. Ödevlerini filan kendi takip eder. Arada tabi bosladigi oluyor ama genel olarak iyi. Bir de aşırı duygusal.

Kızlar emin değilim ama daha önce başka bi yazı okurken hemoroid için kuşburnu marmelatı yanda kızılcık marmelatı yemeyi önermişti birisi. Bi araştırın isterseniz. Allah Bol şifalar versin
Teşekkür ederim canım araştırayım ben de bakalım. Bilgimiz olsun

Evet ben yazmıştım kuşburnu marmelati sabah akşam aç tok farketmiyor kaşıklayın gitsin sabırlı olmak lazım tabi yedim geçmedi dememek için

H
Evet ben yazmıştım kuşburnu marmelati sabah akşam aç tok farketmiyor kaşıklayın gitsin sabırlı olmak lazım tabi yedim geçmedi dememek için
Hıhh burdan hatırlıyorum demek ki inşallah denemekten vazgeçmeyin. Bitkisel şeyler uzun zaman alıyor iyileştirmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…