2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ben ilk cocugumda lassig diye bir marka almıştım. Içindeki gözler güzel malzemesi kaliteli ama omuza asılıyor. Şimdi olsa sırta takılan bir çanta alırdım canım

Evet ya ben de bi iki haftadır artık eskisi gibi yiyemiyorum. Yumurtadan da cidden bıktım artık önceden 2 tane yerdim şimdi bi tane zorla yiyorum.
Neredeyse dokuz aydır o kadar bıktıkki... Ben yumurtayı cok severim, onsuz bir hayat düşünemiyorum hatta ona ragmen fena baydı. Haşlanmış olan özellikle

Bende geçen indirimden Bagmori çanta aldım canım daha kullanmadım ama inşallah iyidir

Tünaydın arkadaşlar,
Çanta muhabbeti dönmüş. Ben bu aşağıdaki Bagmori yeşil çantayı aldım ama gezmelik, çok eşya almayacağım zamanlar için. Biliyorum ki çok pratik olmaz yandan olduğu için.

Eklentiler

• D2C0909F-17FE-46A1-9B0A-66A41EBEE8AD.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 73
Geçmiş olsun.Gecenlerde bir arkadaş daha fenalasmisti gıda zehirlenmesi idi sonuç..Böbrek olabilir ben de ilk gebelikte kum dökmüştüm
Kızlar günaydın
Son haftalara geldik çok şükür.
Sizde de iştah kaybı oluşmaya başladı mı?
Kahvaltıda resmen yumurta yiyemiyorum artık. İstifra edesim geliyor.
Bendeki hamilelik programında bu haftadan sonra iştah kaybı başlar yazıyordu 33+0

Ben ekteki çantayı aldım. Çok kaliteli ve kullanışlı aklınızda bulunsun. E bebekten aldım.

Eklentiler

• DD0CC131-A358-4AEC-B757-17F9E5A14398.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar merhaba durumlar nasıl birşey sorucam 31 .haftada bebislerinizin kilosu nasıl yada kaç kilogramdi benim 1. 600 dedi beklediğimin altında çıktı karnım baya büyüdu ama biraz tombiş olsun istiyoruz tabi çok şükür bin şükür sağlığı yerinde

Bende bunun sırta takmalı olanını aldım canım gri inşallah güzeldir işimize yarar

Kızlar şimdi doktordan geldim Corona olan arkadaşlar telaş yapmayın bebeğe hiç bir zararı olmuyor dedi...
Bebek masallah iyi nst güzel çıktı 2.485 Gr olmuş iki hafta sonra tekrar gel dedi. Bebek baş aşağı dönmüş genel olarak herşey yolunda şuan tam kan sayımı yaptırıp iki hafta sonra tekrar gideceğim... İçim rahatladı 1 buçuk aydır gitmiyordum

Darısı başımıza bizim de 5 hafta oldu gitmeyeli. Cumartesi gidicez kısmetse. Maşallah size. Corona veya grip farketmez bu saatten sonra herhangi bir hastalık çok riskli hepimiz için. Aman dikkat edelim, eşlerimizden bir şey gelmez inşallah

Kızlar meraba ben insallah nisan annesi olucam sizin yorumlariniza ihtiyacim var. Detayliya girdim bugun burun kemigi kucuk dedj 5 olmasi gerekiyomus 3.1 cikti bi suru olumsuz sey soyledi bide kalbi delik ama kapanabilir dedi ki bunj ben onemsemedim ama burun kemigi bu sekilde olan varmi diger hersey normal.

Ben ekteki çantayı aldım. Çok kaliteli ve kullanışlı aklınızda bulunsun. E bebekten aldım.
Aaa güzelmiş valla. Zaten iyi ve sağlam olanlar bu fiyatlar da yarın ebebeğe gidecektim bakayım canım sağol.
Bende bunun sırta takmalı olanını aldım canım gri inşallah güzeldir işimize yarar
bende pudrasını çok beğendim ama çok aynı olur diye almadım bakıyorum şimdi e bebek trendyol joker falan

Evet bende başladı sanırım o durum. 3 4 gündür pek bişey yiyesim yok. Hani saatlik ara öğünlerim var. Aklıma gelmicek nerdeyse saatlerini bilmesem.

Maşallah cnm sağlığı yerinde kilosu da çok güzel maşallah ucu bulur geçer hatta maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…