2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Arkadaşlar merhaba, öğretmen annelerimize bir şey sormak istiyordum. 32.haftadan sonra çalışabilir raporu alabildiniz mi acaba? Benim Mem siz 32.haftada otomatik izne ayrılıyorsunuz deyip çalışabilir raporumu kabul etmiyor.

Ben verdim hatta 12 aralıkta bitiyor bittiğine dair rapor getirmene gerek yok dediler ama ben onu da götürecem ne olur ne olmaz

Ben hiç ara vermedim okulun başından beri veriyorum canlı ders 24. Haftadan sonrada ayrılmadım yani. İdarem sağolsun okula hiç gitmedim ama evden devam ettim
Anladım, teşekkür ederim. An itibariyle beni de okul müdürüm aradı. İl mem çalışabilir raporumu kabul etmiş. Göreve başladım yani.

Sen bakma o hemşireye doktorum hareketli bebek her zaman daha iyidir diyo hep bana. Ben girdiğimde de uyuyo diye zorla uyandırmaya çalıştılar bebişi. Zaten nst de hareketli olması lazım ki hareketleriyle kalp atış hızı arasındaki ilişkiyi inceleyebilsinler.

Bzde ayırdık esim negatif Bn tek pozitif sıze de sıfalar versin inşallah yiyorum cnm bol bol Baska yapck bısı yok

Bende öyle düşünüyordum zaten o öyle yüzünü ekşitince dedim olumsuz bir şey mi acaba.
Neyse artık

Ben aldim bu hafta..benden bir ay önce de arkadasim aldi hic de sorun falan cikmadi..onlaein istegine bagli degil hakkiniz..olmadi mebi arayin sorunu bildirin

Kızlar ben hastaneye gidip geldim bebeğimin suyu sinirdaymis salı günü yeniden kontrol e çağırdı Dr bebişim iyi 2450 Gr olmuş 35 haftayla uyumlu gidiyormus şimdilik bende durumlar böyle

Bebeğin suyu için havuç suyu öneriyorlar canım. İstersen salıya kadar hergün birer bardak havuç suyu iç

Merhaba. Ben geçen hafta çalışabilir raporu alıp göreve başladım. Bununla ilgili yönetmelik var size bunu söyleyen kişiye yönetmeliği gösterebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…