2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Rabbim yardım etsin canım inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız stabil kalması iyi seviniyorum bunun için

Ben de corona hastaneden bulaşırsa fln diye korkmaya başladım yaa...2 gün kalacaz sonuçta sezaryen doğum da

Maşallah benim de bugün çok alt tarafımda ağrı var hiç böyle olanınız var mı resmen yürüyemiyorum bacak arama bıçak saplanmış gibi
Benim de oluyor kuzum özellikle çok oturursam kalkamıyorum resmen. Pilates topuna oturuyorum yavaş yavaş egzersiz yapıyorum rahatlıyor

Az sınırında canım azalmış yani halbuki suyunda çok içiyorum ama yetmiyor demekkki
Peki ne dedi dr?
Ben de corona hastaneden bulaşırsa fln diye korkmaya başladım yaa...2 gün kalacaz sonuçta sezaryen doğum da
Herşey yolunda olursa 1 günde taburcu olunuyor.Ben ilk doğumumda 1 gece kaldım sadece öğlene kalmadan da çıktım. Ben 1-2 hafta önceden hastaneye yatacaktım ondan tereddutteyim..Belki son 5-6 gün yatarım artık en fazla

Merhaba bana doktorum corasprini 34. Haftaya kadar kullandırıyor, oksaparı ise Doğumdan sonra 1 ay daha kullanıp bırakacakmışım
Herkes farklı bir uygulama yapıyor sanırım, önemli olan sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak

Kızlar bişey sormak istiyorum böyle bişeyle karşılaşan oldu mu? kızımı banyo yaptırırken sağ göğsünde şişlik farkettim açıyor mu dedim biraz dedi 8,5 yaşında baya bı korktum sonra olabiliyormuş falan diye nette okudum bazıları erken ergenlik vs yazmış hep nette , öyle gelisimli bir çocuk da değil aslında zayıf şuan 26 kilo biraz korktum açıkçası doktora gitmeli miyim ?

Benim de o yaşlarda annem farkedip Dr a sormuştu Dr göğüsleri büyüyor demis. ilk adetimi 12 yasinda oldum. Yine de tanıdığınız bir ebe veya dr varsa bir sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…