2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Enfeksiyon olmadığına emin mısın canim?

e bebekteki indirim internete ozel mi magazada da indirim var mi?

Evet şuan aynı durumu paylaşıyorum. Annem pozitif. 20 aralıktan sonra gelmeye çalışacak ama sanırım 10 günden sonra bulaş özelliğini kaybediyormuş virüs.
Karantina süreci bittikten sonra bir hafta da biz ekledik öyle gelecek gelince de maskeli mesafeli durucaz hep Allah izin verirse

Bu korkuyu yaşayan tek kişi olmadığını bilmek bile insana güven veriyor aslında. Az buçuk özellikle ilk çocukta herkes aynı şeyi yaşıyor demek ki. Allah yardımcımız olsun inşallah kolaylıkla geçiririz bu süreci.

Geldiklerimde bikaç belirti söyleseydiniz keşke. Baş ağrısı vs şeklinde. Benim arkadaşın eşi pozitif çıktı eve gelip arkadaşıma da yaptılar test. Gerçi onun belirtisi de vardı.
Sonucun çıktı mı bu arada ??

Geçmiş olsun canım. İnşallah hafif atlatırsın sen de. Beslenmene çok dikkat et . Vitamin ve meyve eksik etme. Bol su iç. Eşimle ben ikimiz de pozitif olmamıza rağmen odaları ayırdık. Sağlık bakanlığındaki görevli o şekilde tavsiye etti. İkinizin vücuduna vereceği tepki bir olmaz hamilesin risk al eşin daha ağır geçirirse sana da aynı olmasın dedi. Çok şüküt ikimiz de hafif atlattık. Artık 8. Günümüzdeyiz

Teşekkür ederim.Suda eriyen magnezyum icinde sakarin oldugu şekeri yükseltiyor da ben de sorayim birakayim mi diye o yüzden sordum.Sevgiler
benim doktorum da 33 hafta kontrolünde magnezyumu bıraktırdı, ben doğumla ilgili bir sorun olmasın diye bıraktırdığını düşünüyorum; çünkü yanlış hatırlamıyorsam kasılmaları erken başlayanlara magnezyum veriyorlar doğumu engellemek için.

Arkadaslar SSVD hakkinda sizlere detayli bilgi vermek istiyorum Ankara nin en buyuk Kadin Dogum Hastanesinde 15 yildir ameliyathane anestezi biriminde calismaktayim..8 yil once bir kizim oldu simdi ikinci gelicek insallah..SSVD genelde ozel hastaneler alir evet sizlere gore riske giriyordur cunku reklamını cok iyi yaparlae sanilirki devlette ugrasmayalim diye yapilmaz aksine durum soyledir hastayi masaya alirlar dogum eylemi baslar ve uterus daha onceki sezeryana bagli olarak normal dogum yapan bir anneninki gibi guclu degildir o yuzden zorlanmaya bagli ruptür yani yirtilma daha kolay olusur ozel tuzel bircok hastaneden sevklegetirilen cok hastalar olur ve durumu toparlamak bizlere duser tabiki basina bir is gelmeden dogum yapan annelerde vardir ama yorgun bir rahimle bu ise kalkismak kisinin kendi kararidir devlettede ozelde de bu risk aynidir.cesaret etmek anne adayina kalmis

Arkadaşlar hayırlı günler
Nst çekildim de demin hemşire kaşlarını çatıp ne kadar da hareketli böyle dedi. Bu olumsuz bir şey mi çok suratsızdı sormadım.
Bikaç tane sancım çıktı hissettin mi dedi yok dedim ona da bi şaşırdı.
En son da sen kesin çat diye evde doğurursun dedi.
Aşırı moral depoladı bana sağolsun
Tecrübeli anneler bi bakabilir mi

Bulunduğum ilçedeki devlet hastanesine gittim bu arada

Eki Görüntüle 2732629 canim bende bole sade desenli tercih etdim 70×130 funnababy markasi kumasi cok guzel tavsiye ederim
Evet bu markanın iyi olduğunu duydum. Uyku seti almsk istemiyorum aslında çok yorganım oldu zaten 9 ay yaz burda
Güle güle kullanın yok benim beşiğimde 70x120 küçük değil. Ya hep 3 parca ya da ölçüsü uygun bulamadım.
Siz nerden aldınız?

Şimdi ebebeğe baktım tek parça 210 cm var bu nasıl bir korumadır yani anlamıyorum ben
Baktım hemen fiyt sorrum ölçülere göre. Teşekkür ederim cnm güle güle kullanın sizde

babymalldan aldik canim ama kumasini cook begendimmm cok guzel tavsiye ederim

aaa manyak mi ne kadin kocasiyla kavga edip sana mi patlamis tavri cok cirkin hamile kadina oyle mi konusulur

Benimde sancı çıkmıştı ilaca basladik

Kizlar mide rahatsızlıklarının basladi mı?özellikle su içmek istiyorum ama şu icince migdem çok değişik oluyor en basitindem

O zaman benim devam etmemde fayda var.Tesekkur ederim.
Bu işin içinde olan biri olarak açıklama yapmanız ne güzel olmuş.Cok teşekkür ederiz.ben ssvd denemesi felaketle sonuclanmis bir anne olarak bu konu açıldığında düzenli olarak ssvd denemek isteyen anneleri risklere karşı uyarıyorum.Canim yandığı için belki biraz sert çıkmış oluyorum ama gerçekten bir annenin daha acı çekmesine ,hayatıyla ya da evladıyla sinanmasına gönlüm razı olmuyor.Cok teşekkür ederiz bilgilendirme için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…