2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen. Dr a dedim canımı acıtıyor diye güçlendi artık olacak o kadar diyor. İlk gebeliğimde bu kadar olmuyordu. Bu baya hareketli. Yandım şimdiden

35+5 haftalıkta bırakmış oldum canım.

Bizimki de gündüz daha sakin akşam eşim gelince sesine mi tepki veriyor napiyorsa şekilden şekile giriyor içerde. Sofrayi zor kuruyorum bazen kuduruyor resmen. Babacı olacak galiba

Tanıyorlar tabi artık seslerimizi
Neyse şımarırsa atarsın babanın kucağına.
SENİ istiyo diye

Ben de ilk baba demeyi öğreticem
Her ağlayışında dicem ki seni istiyo bak çocuk

Kızlar iki üç gündür adet ağrısı gibi hafif bir ağrı var stabil şekilde ne artıyor ne azalıyor. Normal mi korkmalı mıyım? Sizde böyle bişey oldu mu?

Kızlar iki üç gündür adet ağrısı gibi hafif bir ağrı var stabil şekilde ne artıyor ne azalıyor. Normal mi korkmalı mıyım? Sizde böyle bişey oldu mu?
Rahim kasılarak doğuma hazırlık yapıyormuş canım. Ağrı varken bebek hareket etmiyorsa hemen ara dedi doktor. Bebek hareketli ise o ağrılar normalmiş

Kızlar son haftalarda kasikta yanma hissi neden oluyo acaba ya benm 1 haftadr sol kasigimda kaynar sullar geziyo gibi yaniyo enfeksiyon sorunum yok gece yarm saaten fazla surdu dun kontrlm vardi sormayi unuttum suan ya da daha onceki gebeliklerinde bu durumu yasiyan varmi aranizda onemli bi sorun olabilir mi tedirgin etti biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…