2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar ben hastaneye gidip geldim bebeğimin suyu sinirdaymis salı günü yeniden kontrol e çağırdı Dr bebişim iyi 2450 Gr olmuş 35 haftayla uyumlu gidiyormus şimdilik bende durumlar böyle
Maşallah benim de bugün çok alt tarafımda ağrı var hiç böyle olanınız var mı resmen yürüyemiyorum bacak arama bıçak saplanmış gibi

Allah korusun kuzum ben normalle doğuran görünce oluyo zannettim sağlıkla kucağına al inşallahhh

Senin durumun nasıl oldu. Şu zaman alalım felan diyorlar mı. Şükür yine güzel zaman geçti üstüne
Yok demediler henuz...Pazartesi kontrolüm var sc günü alırım artık diye düşünüyorum ama plesanta hasarı ilerlemedigi stabil kaldigi icin ilk günlerdeki gibi panik halde değiliz.2 -4 ocak civarı olur diye düşünüyorum.Burdaki özel hastanenin doktoru 1-2 ocak demişti..Hastaneye yatma işi de son hafta olur artık...Korona ucmus durumda çünkü..Evet ya üstüne 5 hafta geçti şükürler olsun

Kızlar gümüş kapaklar arasında kalite farkı vs. var mı. Kimi yerde 300 , kimi yerde 150 fiyatı. Sizce ne almalı
Ben silverlinda markali olandan aldım canım geçen ay 100 liraya. Bi dünya para vermeye gerek yok, gümüş gümüştür. İnşallah faydasını görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…