2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydınnn

Misafir kabul etmeyeceğiz ama yine de hediyelik yapmak istedim.. nasıl olacak bilmiyorum en yakınlarımıza veririm artık.

Cam şişeye aktardan özel yaptırdığım kış çayı, plastiğe kolonya koyacağım. Bide jüt iple süsleyeceğim daha..

Eklentiler

• 8317F22A-990D-44C7-A7DA-930703EC00D1.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 98
Ben de bir şeyler yapmak istiyorum aslında ama kimse gelmeyeceği için cayıyorum geri. Ama iyi olmuş yine de kış çayı felan işe yarar ☺

Bende bu çikolatalardan almayı düşünüyorum

Eklentiler

• Screenshot_20201205-130551.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 65
  • Screenshot_20201205-130539.webp
    32 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_20201205-130603.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 50
Ben de bir şeyler yapmak istiyorum aslında ama kimse gelmeyeceği için cayıyorum geri. Ama iyi olmuş yine de kış çayı felan işe yarar ☺
Ya işte bende bi heves yapacağım elimde kalırsa da kalır biz içeriz kullanırız
Bende bu çikolatalardan almayı düşünüyorum
eveettt bende gördüm bunlarııı. Sanırım bende çikolata yaptıracağım. Şu yuvarlak teneke kutuda olanlar var onlardan düşündüm..

dediğin bunlar galiba sipariş vermek istersen sayfanın adı Hacışerifbebekçikolatası

Eklentiler

• Screenshot_20201205-130416.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20201205-130610.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 65
Güzel düşünmüşsün canım. Ben de vakalar bu kadar artmadan evvel uygun fiyata buldum diye mini kolonyalardan almıştım. Kimseye veremeeyeceğiz dediğin gibi. Anca akrabalara o da belki elden ele ulaştırırız yani kimsenin geleceğini sanmam ki gelmek isteseler bile zaten ben de güvenemem. Herbir hevesimiz kursağımıza takılı kaldı covidden dolayı. Artık tek dileğimiz bebişlerimiz sağlıklarıyla gelsinler

Kizlar ben kizimin eşyalarını cikardim yikamak icin ama bazilari sararmislar ya ne yapayim makina atsam oyle çıkar mi yoksa ön işlem yapmam gerekiyo mu

Kizlar ben kizimin eşyalarını cikardim yikamak icin ama bazilari sararmislar ya ne yapayim makina atsam oyle çıkar mi yoksa ön işlem yapmam gerekiyo mu
Ben öyle olanları önce normal yıkama yaptım , sonra bebek deterjanı ile tekrar yıkadım. Ne kadar doğru bilmem ama başka türlü çıkmıyorlar.

Çok güzel düşünmüşsün canım

bugün iki kere beni ağlatacak şekilde kasılmam oldu. hurma bu kadar çabuk etki gösteriyor mu acaba?
çocuk sığamadı resmen içime döndü durdu gerindi ama çok acı verdi. düşünüyorum acaba yalancı sancı mı bu yoksa çocuğa artık yeri mi dar geliyor? ay bilemedim.
bir yandan da bugünkünde ağladıysam nasıl doğurucam diyorum.

Suyu bol icmemi söyledi ve havuç suyu önerdi

Canım ben sararanlari önce Ariel ve Domestos la yıkadım sonra sabun tozu ile tekrar yıkayıp ek durulama yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…