2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aaaaa öyle mi ay benim içime çok sindi valla zaten 3. Ayda bakmıştım bu takıma son aylarda almaya kalktım bin tl artmış ben de şimdiden aldım
bende aldigimda indirimdeydi benimde cok icime sindi buyuyuncede rahtlikla kullanabilecegi bi model. Gule gule kullansin ufakliklar

son adet tarihinizden eminsen ultrasonu degil onu baz almalisin. Cihaza ve olcen kisiye gore degisken oluyor cunku tam sonuc vermiyor
yaaaa bunu bilmiyordummm. hiç farklı bir doktora da gitmedim açıkçası. sattan eminim hatta ilişkiyi de biliyorum. benimki aşağı yukarı hep aynı hafta çıktığı için çok önemsemedim 3 gün falan önde görünüyor ultrasonda sadece.

Ay solunumunda falan bi sıkıntı olmasın da isterse şimdi gelsin Başımız gözümüz üstüneler. Zaten çok da büyümesin yani. Nasıl çıkarıcam ben onu

Ay solunumunda falan bi sıkıntı olmasın da isterse şimdi gelsin Başımız gözümüz üstüneler. Zaten çok da büyümesin yani. Nasıl çıkarıcam ben onu
bişiycik olmaz tombik değil bence çünkü boyu da uzun. doktor sıkıntı görmediyse boşveeeer ama kendini doğuma hazırla yavaş yavaş bence. en azından sürpriz olmaz erken gelirse

olcerken milimetrik kayma bile biraz onde veya biraz geride gosterebiliyor. Mesela kilolarda arti eksi 300 gr civarinda oynuyormus belki tecrubeli arkadaslar daha saglikli bilgi verir ama ben boyle biliyorum.

Yani şimdi hesapladım da. Sattan itibaren sayınca 36-2 çıkıyoruz şimdi şu an şu dakika. Onu mu baz almalıyım ki
sat i baz almalisiniz gebelik uygulamalarinda da sat tarihini girince kac hafta kac gunluk oldugunu yaziyor

olcerken milimetrik kayma bile biraz onde veya biraz geride gosterebiliyor. Mesela kilolarda arti eksi 300 gr civarinda oynuyormus belki tecrubeli arkadaslar daha saglikli bilgi verir ama ben boyle biliyorum.
Evet evet. Ölçüm kağıdında yazıyor benim o. 2938gr olarak ölçülmüş. Ama artı veya eksi yönde 429 gr sapmaya uğrayabilir diye yanında değer var ayrıca.

Zarif güzel kadın anlamı kuzum eşimin bana aldığı ilk kitap franz kafkanın milenaya mektuplar kitabıydı ordan da esinlenmiş olduk
Çok güzelmiş hikayesi.. bayıldım
Evet evet kesinlikle oluyor. Eşim soğuk diye kapı cam kapatıyor. Onun arkasından ben açıyorum. Gece yorganla sadece o örtünüyor. Ben asla örtünemiyorum.
ben dün gece cam açık yattım yine de ter içinde uyandım. çok normal.
benim oluyor menepozlu gibi
İçimi rahatlattınız valla. Eşimle korktuk insanın aklına direk korona geliyor resmen. 1 saate yakın sürdü şimdi iyiyim menepozluları şimdi anladım

Evet evet. Ölçüm kağıdında yazıyor benim o. 2938gr olarak ölçülmüş. Ama artı veya eksi yönde 429 gr sapmaya uğrayabilir diye yanında değer var ayrıca.
aynen canim kesin olcumler degil

Boyu da kesin değil ki zaten. Çıkınca tam görücez artık nedir ne değildir Bi de ufacık tefecik bişi çıkıyomuş bendeki bu ölçümlere rağmen
Kızımda doğuma girmeden önce ultrason kağıdında kilosu 3.700 civarında biseydi doğduğunda 3.560 Gr doğdu +- 500 Gr yaziyor kağıtta sapma oluyor illa ki

Son düzenleme:
Güle güle kullanin canm cok guzeller hayirlisi ile bebisini al kucagina ilk anniş

Kızımda doğuma girmeden önce ultrason kağıdında kilosu 3.3700 civarında biseydi doğduğunda 3.560 Gr doğdu +- 500 Gr yaziyor kağıtta sapma oluyor illa ki
Aynen. O halde benimki 2500-3300 aralığındaydı 2 hafta önce. Bakalım salı günü ne kadar kilo almış göreceğiz Doğumu da konuşuruz demişti doktorum.

ama şöyle bir şey var mesela ben 36. haftadayım ama ultrasonda bebek 38le uyumlu olsa 4 değil 2 hafta sonra doğması lazım değil mi?
Dogumu sata gore oluyo bence canm ne kadar onde gidersede bizim gelin de uc hafta onden gidiyodu doktor bebegin gelisimine gore bu hafta dogurursun demistu ama ustunden iki hafta gecti hala dogurmadi

İyi geceler kızlar.Bugün inanılmaz bi duygusallık var üstümde herşeye ağladım nerdeyse.En sonundada bi ağlama krizi geldi ki hıçkıra hıçkıra ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…