2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
O değil de bu bilgilendirmeler ver ya mesajımızın altında. Onlara dikkat ettim de şimdi. Benim tosbikcan baya önden gidiyo o boy kilo değerlerine göre. Erken doğurmayayım ben

benimkinin aynisi sadece benimki buyuyen besiklisi bunun

Arkadaşlar sıcak basması oluyor mu size?
Çorabı, hırkayı attım resmen. Ateşim yok ama
Hamileligin son 3 ayi normal kabul ediliyor sıcak basması atesiniz yuksek degilse endiselenmeniz gereken bir durum soz konusu degil.ben kıs ayında klimayi acip onune oturdugumu bilirim.Herkes disarida montla gezerken ben montsuz cikardim ve usumezdim

O değil de bu bilgilendirmeler ver ya mesajımızın altında. Onlara dikkat ettim de şimdi. Benim tosbikcan baya önden gidiyo o boy kilo değerlerine göre. Erken doğurmayayım ben
onlar çok ortalama canım takılma onlara. önemli olan doktorun ne dediği kaçıncı haftadasın dedi sana mesela. alttaki tabloyla aynıysa sorun yok. boy ve kilo genetik oluyor. benimkinde de boy 47.7 yazıyor ama geçen hafta 47ydi önden gidiyor boyu.

35+2 yiz şu anda. 2 hafta önceki kontrolümde 48 cm-2900 küsür gramdı. 2 hafta geçti kontrolün üzerinden.

35+2 yiz şu anda. 2 hafta önceki kontrolümde 48 cm-2900 küsür gramdı. 2 hafta geçti kontrolün üzerinden.
ooo maşallah ama 35+2 sata göre mi yoksa doktor 35 le mi uyumlu dedi bu da önemli. ben mesela satı hiç önemsemiyorum önemli olan ultrason kağıdında ne yazdığı
bebekler önden gidebiliyor çünkü
48 cm 2900 33. hafta için cidden büyük

onemli olan sat canim ultrasonda olcume gore degisiyor cunku

Bende de yok. Kuzenler şehir dışında zaten. Valla kız çocuklara birer de kızkardeş lazım.
Kız niyetiyle yaptık ama erkek çıktı o kadar da çin takvimi takip ettik biz yok Allah ne nasip ederse o oluyor Çinliler bu sene bizi mahvetti

sata göre 33-4 haftalık, ultrasona göre 36-3 haftalık oluyor sanırım bu değerlere göre

Eklentiler

• 7776F80C-F205-4644-A46E-25BF66919528.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar arkadaşım yeni doğum yaptı yanıma kuruyemiş kurabiye ve hosaf koymuştum dedi onları yiyince bol bol su içtim sütüm hemen geldi dedi
Öbür türlü boş mide ile şu icilmiyor zaten atıştırmalık koyun yanınıza

ama şöyle bir şey var mesela ben 36. haftadayım ama ultrasonda bebek 38le uyumlu olsa 4 değil 2 hafta sonra doğması lazım değil mi?
son adet tarihinizden eminsen ultrasonu degil onu baz almalisin. Cihaza ve olcen kisiye gore degisken oluyor cunku tam sonuc vermiyor

Evet evet. Tam olarak ben de bunu demeye çalışmıştım. İki hafta sonra fıtlatmıyım ben bu kızanı o zaman
Normal doğumda ne zaman geleceği çok belli olmuyor aslında rahimin yapısı ile alakalı... doktor anlıyor rahmin yapısından gelmeye hazır diyor mesela arkadaşım 36 ya kadar zor taşıdı çünkü rahmi darmış doktor 37 yi bulalım bari falan diyordu 36 da geldi bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…