2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Annecim hurma başlayan doğumu hızlandırıyo doğumu başlatmıyo mecburen bekliceksin bebişin canı ne zaman isterse o zaman gelecek
hahaha cidden mi cuma günü yemiştim. dün çok canımı yaktı. bence tadını sevdi o zaman çok kıpraştı çünkü.
aylardır 32 yi görelim 36 yı görelim deyip durduğumuz bebe duruldu birden doktorla biz şok. işten bile çıktım tutamıyorum diye iğneler vuruldum. şimdiyse çıkası yok.

Yok yaşamazsınız bir sorun hiç merak.etme. 32. haftadan sonrası dr.lar korkmuyor. Solunum vs her şey yolunda olacak hep iyi düşün vesvese gelirse dua oku cnm.

benim catlamisti hemen c vitamini serum -bio oil ile dermoroller yapmistim. sonra hergun duzenli olarak e vitamini -kayisi cekirdeginyagi ve sari kantaron yagi surdum . 1 haftada kayboldu catlagim. suanda sadece hindistan cevizi yagi suruyorum catlamadim bidaha sukur ilk catlak kirmiziyken mudahale edersen geciyor. ben panikle herseyi surmustum

Normal doğum mu deneyeceksiniz? Cok heyecanlı ve güzel olur eminim ki. Benim ne sancı oldu ne başka bir şey, gebelik sekeri de olunca dr sezaryen yapalım demişti. Bu ikinci de mecbur sezaryen. SSVD hiç düşünmedim, bizim aile genetik olarak zor doğuruyor zaten.

Yok yaşamazsınız bir sorun hiç merak.etme. 32. haftadan sonrası dr.lar korkmuyor. Solunum vs her şey yolunda olacak hep iyi düşün vesvese gelirse dua oku cnm.
Ahhhh inşallahhh her ihtimale karşı acıbademi seçtik yoğunbakımı çok iyi oranın inşallahhh gerek kalmaz

E hurma tatlı çünkü enerji vermiştir bebişe ben 39’da falan doğurmak isterdim mesela gelişimi tamamlansın yeterli kilo alsın diye erken olacak diye üzülüyorum ben de

doktorum her şey yolunda sezeryana almak aptallık olur dedi. şeker tansiyon yok kilo yok çatı yaptı içerisi de uygun duruyor dedi. plesenta da yukardaymış ama benim bekleyesim yok nedense ya.
genetik olduğunu çok sanmıyorum annemin ilk çocuğu sıkışmış doğumda ölmüş tabi yıllar önce köy evinde ebenin elindeymiş. ben de diyordum annem gibiysem falan diye ama değilmiş.

E hurma tatlı çünkü enerji vermiştir bebişe ben 39’da falan doğurmak isterdim mesela gelişimi tamamlansın yeterli kilo alsın diye erken olacak diye üzülüyorum ben de
benim yediğim pastaları çikolataları görsen hurma bir hiç aslında bugün bile iki koca dilim pasta yedim ama hurma farklı geldi demek minnoşa

Kızlar yav bu bebeler 1 gecede 20 bez kullanacaksa işimiz yaş değil mi gidiyo mu cidden o kadar
Hayır canım o kadarda değil tabi doğumda ne yaşıcağımızı bilmiyoruz ben normal doğum diye 24 saat sonra taburcu oluruz diye çok birşey götürmedim malesef doğumda çok kan.kaybettigim için 3 gün yattım tedbirli olmakta fayda var ben çantama herşeyden fazla fazla koyucam ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…