2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İyi geceler kızlar.Bugün inanılmaz bi duygusallık var üstümde herşeye ağladım nerdeyse.En sonundada bi ağlama krizi geldi ki hıçkıra hıçkıra ağladım
oluyor öyle arada. hep hamilelikten bunlar. alınganlaşıyoruz, kolay sinirleniyoruz, çok gülüyoruz, çok ağlıyoruz... geçecek hepsi.
ben altındaki nedenin artık bebeğimizi özlediğimiz olduğunu düşünüyorum. kucağımıza almak istiyoruz artık. aylardır bunaldık çok.

ben de terlik falan koydum da unutmuşum yazmayı.
nedense ben kendime bebekten daha fazla şey koymuşum.
zavallımın bir pişik kremi var benim yüz kremi ayrı vücut kremi ayrı dudak balmım rollonum ayrı
Onları kullanmak aklımıza gelir mi acaba
Arkadaşlar sıcak basması oluyor mu size?
Çorabı, hırkayı attım resmen. Ateşim yok ama
Olmaz mı hiç. Hala kısa kol şort giyiyorum evde. Uzunlara geçemedim. Yorgan asla örtemedim hala pike örtüyorum. Neredeyse her sabah terlemiş uyanıyorum. Sürekli öp pöf diye üstümdekileri atıyorum. Hormonlar sağolsun

İlk bebiş geldi kızlar kızım 02.35te 2900 gr 48 cm doğdu dönmediği için spinal anestezi ile sezaryen oldum. Suyum geldi bugün akabinde de Lidya Deniz geldi çok şükür iyiyiz ikimiz de
Çok şükür hoşgelmiş Lidya Deniz geçmiş olsun sana da Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ayrıntıları iyi hissettiğin zaman bekliyoruz

Maalesef yok işte bende
benim ilk dogumumda ablam kalmisti yanimda . sabaha kadar uyudu sagolsun ablamin pek bir faydasi olmamisti.ben de gozumu kirpmamistim acemilikle bebek surekli mıkmıklaniyordu.sabahta ay hic sesi cikmadi uyudu sanki hep demisti pek bir faydasi olmamisti yani keske annem ya da esim kalsaymis demistim.sonra evde annem guzel guzel bakmisti ikimizede lohusayken. bu sefer sadece esim olacak . annem de ogluma bakacak evde mecbur.

İlk bebiş geldi kızlar kızım 02.35te 2900 gr 48 cm doğdu dönmediği için spinal anestezi ile sezaryen oldum. Suyum geldi bugün akabinde de Lidya Deniz geldi çok şükür iyiyiz ikimiz de
Tebrik ederim canim.Uzun,sağlıklı,güzel bir ömür diliyorum Lidya Deniz e...

Aynen bende oyleyim t-shirt le dolaşıyorum evin içinde durduk yere ter basıyor

Benim belim kasığım ağrımıyor şimdilik kasılma yok ama dediğim gibi üst iç bacak ve vajina kemiği ağrıyor
Benimde 24 haftada baslamıs tı gecmeyınce magnezyum u degstrdı ama gel gorkı 10gundr gene basladı dayanılmaz agrılar bı Dr una danıs istersen ben karantina dayım gidemiyorum gitsem bende sorcam

İyi geceler kızlar.Bugün inanılmaz bi duygusallık var üstümde herşeye ağladım nerdeyse.En sonundada bi ağlama krizi geldi ki hıçkıra hıçkıra ağladım
Bende öyle oldum. Oğlum elini sıkıştırmış oturduk beraber ağladık. Durduk yere dökülüveriyor anlamadım. Hormonlar tavan mı yaptı nedir

Allah analı babalı büyütsün bahtını güzel kılsın Lidya Deniz in, senin de gözün aydın...

Ayyy maşallah gözünüz aydın.... İyisiniz değil mi? Kendine gelince yaz her seyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…